9

Анонимен

преди 3 години

Колко ще платят ? Давам

8

Underworld

преди 3 години

Бъдете отговорни, дарете кръв.

7

Анонимен

преди 3 години

Време е вече, кръв и кръвна плазма да се заплаща от държавата,така ще има и стимул ,а не да чакат даде дарява,толкова много милиони ходят в джобовете , така наречения бизнес )

6

Анонимен

преди 3 години

Борко Бориса изпи кръвчицата на народа, а сега дарявай. Е какво, то да не е извор. Все едно от шкафчинциту само да вземаш, а никой да не слага нищо. За няколко месеца евракитата са свършили и ще почне да дялка кюлчетата, като петъли от оная четиритонната партида по специална рецепта за хипертоници.

5

Киро Рамбото

преди 3 години

Какво все гледате в другите държави?! Там също така и дерат здраво с данъчета и всякакви такси и глоби. Ако тук те подпукат така, ще изревеш на умряло. Няма да можеш да издържиш само с продаване на кръвта си. Свиди ти да дадеш нещо, което не ти струва пари, а иначе ти е много голяма устата.

4

Анонимен

преди 3 години

Не, лекари, този път поне с мен няма да стане. Няма да помагам по никакъв начин на хора, които за една настинка ме държат в затворнически режими вече 8 месеца без съд и присъда. Като ще се гаврите с нас, ви обещавам, че гаврата ще бъде реципрочна.

3

Анонимен

преди 3 години

А бе плащайте и ще има. Само едни витаминчета в аптека струват 30 лв, а кръвта да е 0 лв. Е това е то.

2

Борис Бойков

преди 3 години

Стига мрънка народе, за мен как винаги намират!

1

Анонимен

преди 3 години

Така ще няма докато продължавате да ги наричате "дарители" . Ами плащайте им както го правят в нормалните държави където никога не са имали и няма да имат недостиг на кръвна плазма . В тая обедняваща държава където болшинството хора едва свързват двата края , единствените които могат да даряват кръвта си без да имат нужда да им се плаща за това, са богатите .... ама те пък не искат . Що ли?