42

българин

преди 3 години

Е нали разни учили и преучили доктори ни обясняват да не вярваме в теориите за конспирациите?Ето на, че има и такива, които са верни!И далеч не е само тази конспирация. Подобни стерилизации са били извършвани и в Европа. Имам предвид след 1945 г.Нацистите са стерилизирали чернокожите германци преди края на войната.Има и още много други конспирации. Например същия този медицински център който сега цитират - CDC, е правил експеримент с болни от сифилис в Алабама.

41

Анонимен

преди 3 години

Кели Дилън не е Алексей Навални. Това е друга работа.

40

Анонимен

преди 3 години

Е хубаво де, И за това 13 години?

39

До гост+

преди 3 години

Примерът ти е манипулативен. Навсякъде да спиш с малолетни е престъпление и се наказва със затвор. Законът приема, че малолетните не са развити и не осъзнават последствията от своите действия. Това, че нашите роми ги галят с перо, е отделен въпрос.

38

Анонимен

преди 3 години

До xaxaxaдемек може и ти да си и син а?

37

Анонимен

преди 3 години

Пак лъжи на либерастите. Мексифорния е един от най-уродливите либерастични щати, ако там кажете че били стерилизирали точно ЧЕРНИ, нещо не ви повярвах. Живея В Мексифорния вече 20 години. Расизма е СРЕЩУ БЕЛИТЕ. Ама жълтите стотинки вървят от отворено общество, нали?

36

xaxaxa

преди 3 години

Видях в интернет как изглежда Kelli Dillon. Вервайте ми няма нищо общо със снимката към статията. Прилича малко на Серена, но малко по-слабичка, ама малко.

35

Гост+

преди 3 години

"Ако убийството е при самозащита няма да и дадат такава присъда, ако въобще и дадат." - Ти май не си в час с правораздаващата система на Демократична Америка - и защо мислиш затворите са повече от претъпкани? Само един пример - почти същият брой годинки получава учителка преспала с ученик без всякакво насилие (13) - как ти се струва? при хомо-акт вероятно нищо е нямало да й се случи. Високите присъди не намаляват престъпността в Америка - напротив, често водят до масови разстрели и самоубийства.

34

Тео

преди 3 години

Ако убийството е при самозащита няма да и дадат такава присъда, ако въобще и дадат. По-скоро е била тормозена и го е убила докато спи или нещо подобно (по-добрия вариант, отколкото нашата, дето затри децата си). Дали наистина е нямала проблем е друг въпрос. Но щом в статията отначало се започва с лъжа е редно да се запитаме, дали е само една. По принцип съм за стерилизация само на серийни изнасилвачи, и то като присъда. Ако е вярно, ми е интересно как в САЩ стават такива неща. Демокрация. ХАХ!

33

Kaliforni

преди 3 години

Видях в интернет как изглежда Kelli Dillon. Вервайте ми няма нищо общо със снимката към статията. Прилича малко на Серена, но малко по-слабичка, ама малко.

32

anonimen

преди 3 години

1400 чернокожи жени - поне 3000 малолетни престъпници по-малко. Нали никой не смята, че от престъпна чернокожа майка ще се пръкне професор по микробиология?

31

Анонимен

преди 3 години

Поредната поръчкова статия. На нито една думичка не повярвах. Направо смърди на пропаганда!

30

Така е

преди 3 години

До КрайВ Туитър има интервю на Кели Дилън. Познал си. Имала сериозен проблем с половата система. Наистина докторите са се принудили да я стерилизират. След като е излекувана успешно, решава че можело и да не я стерилизират и започва съдебно дело срещу щата Калифорния . както винаги, намират се джендърски и BLM организации които превръщат единичния и проблем в поредната масова истерия.

29

Сандо

преди 3 години

кво ни вълнува Кели в панделата в Щтатите ... напишете за Цона от село или Кирчо как вари ракия, по-интересно ще е

28

Край

преди 3 години

Снимката е илюстративна моля напишете.Онова е със сигурност е некакъв дзвер безподобен.

27

Анонимен

преди 3 години

Чакайте сега, най-голямата "демокрация" в света стерилизира жени без съгласитео им и нито ООН, нито БХК, нито някй друг се намесва? *** как не въй срам, що още няма обявена война за освобожденето им? Феминацитата що си траят?

26

Анонимен

преди 3 години

За справка в диктаторски Китай се назначават на ръководни постове хора, издигнали се по стълбицата, тоест експерти в бранша си. А не поредният парашутист , лоялен на партията , неразбиращ нищо от поста си. И така чистка на всеки 4 г , и следващият е пак нехранимайко и тн до откат. Затова и Китай, въпреки асоцисциите с диктатура е ефективен и то много ефективен, да не говорим че печели изборите не само в Китай а даже и в Сащ.

25

Анонимен

преди 3 години

"Щом жената е осъдена на 15 г. затвор за убийство, значи наистина е виновна и не става въпрос за самозащита."Те тамошната самозащита е "той ме погледна на криво и аз го ковнах с двуцевката между очите" и се води че наистина й е било самозащита, защото кой го знаел тоя дето я погледнал на криво какво си бил мислел... затова - самощита, ама 15-ка. Хахах.

24

Щерю

преди 3 години

- Що за дивотии са да режат така живи хора?!?

23

Анонимен

преди 3 години

Моля ви се , в Калифорния управляват демократите от век, да не са и два , даже хилядолетия. Там всичко е демократично и по презумпция виновен е белият мъж. В случая се говори за жена, явно е била много зла, като зло куче. А що се говори за демокрация ? Неможе гласа на неграмотника и на професора да тежи еднакво в урната. На власт винаги идват популисти артисти, защото хората им вярват, които слагат свои некадърници да управляват държавата. Ето на пожарникар, учителка, физкултурник и тн.