22

Анонимен

преди 3 години

Плащате или на вас ви плащат

21

a

преди 3 години

Палячовци. Това е една от комисиите, които при текущите обтоятелства(беззаконие, олигархия, монополи) трябва да носи на държавния бюджет по 150-200 милиона на година само от глоби, БЕЗ ДА СЕ НАПЪВАТ! За сметка на това в джобовете на шепа хора потъват няколко милиона годишно за да си мълчат...

20

Анонимен

преди 3 години

Значи ще пазаруваме само на черен петък.

19

da

преди 3 години

До *** за КЗПАбсолютно! Те гонят пишман търговци и квартални магазинери на дребно. Никога няма да погледнат къде потребителят бива заблуждаван най-умело, било то с дребен шрифт, било с некоректно изчислени параметри за финансови продукти или заблуждаващи планове, агресивни продажби на услуги на ВЪЗРАСТНИ ХОРА Да обърнат внимание на Банки, бързи кредити и Телекоми

18

ЦИНИК

преди 3 години

Неска жа ода у кръчмата от бай Ламби по случай черния петък жа дава по едно безплатно .Язе не чи няаам ракия у дома ама пък кът е на амортия от дъ не удара идно без пари.Не знам комшийката дека е вдовица дали дава нещо на примоция по случай петъко.Ко моа и да загола некой чужд фустан ша е могу арно.

17

Анонимен

преди 3 години

То па един Черен петък в България, мале малее....

16

Анонимен

преди 3 години

КЗП е паразитно звено!Чиновниците получаващи там яки заплати не вършат никаква работа!

15

Търговец

преди 3 години

Това не е вярно поне при сериозните търговци .На черен петък се пуска залежала стока , с някакви маловажни дефекти или върната от други потребители .Това е и идеята на Черния Петък .Хората плащат по ниска но справедлива цена за въпросния продукт .

14

Kyp за КЗП

преди 3 години

На тия им пращах жалба преди известно време против БНП Париба за нелоялни практики, дори не я погледнаха, е така й изтече давността.К-- за вас, измисленяци.

13

Анонимен

преди 3 години

Взех си зимни обувки с яка подметка на CATerpillar за 169 лева, намалени от 240, но не е това важното.Подметката е толкова здрава, че като изритам с все сила в главата мениджърчето ми, което реже заплатите на целия екип, ше му избия чивиите и ще му реша проблемите.

12

...

преди 3 години

Влизаме с жената в магазин за обувки и гледаме същия модел като на краката й от 120 намалени на 60. Питаме да няма грешка, щото лятото ги купихме за 60. Та така за петъците.

11

Анонимен

преди 3 години

На Черен петък най -много спестявам , ако не си купя нищо .

10

гьостерицата

преди 3 години

И тоя се продаде.КАК НИ ЕДИН ОТ ТИЯ НЕ ГИ ХВАНА КОРОНАТА?

9

Зрител

преди 3 години

КЗП, и вие сте като всички други държавни структури! Назначени сте там на топли синекурни длъжности, ред роднини, ред партийни другари, а като има жалба - ми той сайта е румънски, нищо не можем да направим. Ми какво правите там тогава, тровите живота на бабите по пазарите, а тарикатите се измъкват, а? Като не можете да направите нищо, щото сайта бил румънски, защо взимате заплати от бюджета български, който се пълни с моите данъци?П.С. За емаг.бг става дума. Пълни измамници.

8

Анонимен

преди 3 години

"Мнение като за КПЗ. Реалната стойност е тази, която купувачът е готов да плати."Не и когато те вкарват в заблуда!

7

Доста опростено

преди 3 години

Мнение като за КПЗ. Реалната стойност е тази, която купувачът е готов да плати.

6

Анонимен

преди 3 години

Тея в "е маг" са царе на заблудата и магията, абсолютни магове

5

Анонимен

преди 3 години

+ бонус корона, цената на ПСР тест и необходимите лекарства. Напред народе по Моловете.

4

zeus

преди 3 години

Ало, КЗП-то, от два месеца имам една жалба при вас към Топлофикация, нещо ще направите ли по въпроса или там не смеете да пипате?

3

Анонимен

преди 3 години

Има яки намаления и няма ***. Рай за пазаруване е когато липсват психясали гащници.