10

Анонимен

преди 3 години

Печките замърсяват, а мутрите пак за колите говорят. Градският транспорт, вкл. метрото трябва да се спре заради епидемията и всеки, който има кола да си я ползва.

9

Анонимен

преди 3 години

В Грац (Австрия) като си вземеш тикет от паркинга за цял ден, можеш с този тикет да ползваш градския транспорт, автобус, трамвай и др. безплатно за целия ден!Ами като Люксембург ама австрийски!

8

глас от тъдява

преди 3 години

Преди време ходих на разходка до Германия и минах през люксембург- ами препоръчвам ви да НЕ ходите , защото може да развиете тежка депресия... около целия град има БЕЗПЛАТНИ буферни паркинзи на 4-5 етажа и от там БЕЗПЛАТЕН транспорт в целия град

7

Анонимен

преди 3 години

Пандемията още повече показва грозната истина на нещата, особено сега като няма трафик - всичко си идва от горенето на сухо гориво и ***, трябва абсолютна пълна забрана на това

6

Зелените билети

преди 3 години

Буферни паркинги -да,но половинчата мярка. Данче, не се прави на ущипана мома за зелените билети.

5

Анонимен

преди 3 години

Айде пак колите са виновните! Все едно само зимата се карат коли...или само вечер. Живея в Сухата река и елате да видите какво става вечер, след като се стъмни...започва да мирише на всякаква смрад...включително и на изгорели гуми. Всеки знае къде е проблема, но не е политически коректно да се бъзикаш с лилавия електорат преди изборите. Толкова години Данчето така и не прозря къде е проблема с въздуха и да започне да прави нещо реално, а не само да подмрънква за колите.

4

Анонимен

преди 3 години

Гетата кой ще провери ?Пак се правим на разсеяни и незнаещи какво се случва !!!

3

Само един шпрайт

преди 3 години

Кой луд ще ползва градския транспорт по време на пандемия?! Ако искате да се заразите с Ковид-19, хващайте градския транспорт. Никакво проветрение през зимата. Всеки втори кашля и киха вътре. Трябва общините да осигурят безплатни таксита за всички работещи на държавна работа, а частните компании да осигурят коли за служителите си.

2

Анонимен

преди 3 години

Пак не виждат причината. Вместо с колите, да идат да видят с какво се утопляват "електората" във Факултето, Филиповци, Красна поляна, Ботунец и т. н.Ама стиска ли им? Идват избори.

1

Анонимен

преди 3 години

А зелен билет? Защо да се блъска като г... до в транспорта, като с колата ми е по-евтино, че и няма риск да хвана Covid?С какво ме насърчава тази да си оставя колата?