15

Ковид

преди 3 години

Като го гледам този, пипна ли го и ВМА няма да го спаси.

14

B1

преди 3 години

Човекът не е добре, подложете го на евтаназия в имета на хуманността !

13

АК-47

преди 3 години

Е, този е кръгъл идиотичък. Няма какво да се коментира. И какво прави изобщо на депутатско място, пълен неадекватник

12

Анонимен

преди 3 години

Тоя трябва да го изгонят в Турция и там да им откаже да носи маска за да (му)го вкарат в правия път.

11

Да не спорим

преди 3 години

В нормална и подредена държава. - нищо повече от портиер в селско читалище няма да го вземат.......уви!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Но каква пленарна зала?Партията построи Партиен дом. Партията построи Държавен съвет и Министерски съвет.Партията построи НДК.Капиталистическият стар парламент е носител на старото и тясното.

9

Анонимен

преди 3 години

А Валерката защо не се самоизгони? И той е без намордник.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако някой се сеща това е "чУвека със слушалките".Психично болен точно както и Болен Лидеров.В парламента 90% са тотални кукумицини...........Но това всъщност е огледалото на бугарския народец.Виж премиера и дУпетатите и не питай за народа.

7

Отвратен

преди 3 години

Такива като шопов са позор за българския парламентаризъм. Пълен отврат и безподобен наглец. Външният му вид съответства напълно на душевното му състояние - Чезаре Лоброзо.

6

ууу

преди 3 години

До АнонименА какви са градските мустаци? Тип "хайл" или тип "италиано мафиото"?

5

Анонимен

преди 3 години

Как тъй хем имате маски и се страхувeте, нали сте защитени, който носи маска е малко като Котката на Шрьодингер. Щом сте под страх и напрежение не работете за да не объркате законите и после цялото общество да страда заради вас, вие трябва да напуснете залата.

4

HMLF

преди 3 години

Много ми е интересно, какво мислят тия дето са гласували за партията му и по специално района, в който е избран точно тоя индивид! После хукнали да се оплакват как живеят, ми с такива същества дето ги представляват и това дето имат им е много! На избори все пак се гласува за хора в листите, не за Герб, БСП или други. Преди да се пусне гласа-ами виж за кой го даваш, а не и магаре да да ти сложат за него да пуснеш! След това голям рев какви боклу*ци били в парламента, ами от Вас избрани!

3

Светозар

преди 3 години

Павел Шопов повече парламент няма да види до края на живота си. И той го знае. Свърши ли мандата на това Народно Събрание отива в забвение и става никой. След една година никой няма да го помни. Тия изпълнения ще са още половин година. След това този човек, ще плаща пари, за да го интервюира някой вестник или телевизия, за да напомни за себе си.

2

Бау

преди 3 години

Ама той не е много млад ... Лимонка.

1

Анонимен

преди 3 години

Ами тай има селски мустаци и те филтрират достатъчно!