44

Има

преди 3 години

Има хора които вярват само на измислени истории, но не и на истината. Това е така, защото самите те много лъжат и няма как да вярват на другите хора. При тези обстоятелства нещата не са толкова зле. В България има повече хора които казват истината в сравнение с тези които лъжат. 51 % са почтенни.

43

Анонимен

преди 3 години

Българите се оказа, че не могат да напишат дори думата "смъртност" правилно. Тъй че какво да очакваме от 80% неграмотно или откровено *** население. Което си мисли, че премиерът е слънце, и че всичко на този свят се оправя с хитруване или в краен случай, с подкуп. За съжаление, не става така. На вирусите и бактериите изобщо не им дреме за вашите убеждения. Или за видеото, което всеки момент ще бъде изтрито. Пазете се, това е.

42

До Анонимен 38

преди 3 години

Ти ако си мислиш, че до 10-15 години няма да чипират целия СВЯТ-ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ

41

Технологии

преди 3 години

От много години тех компаниите искат да направят връзка между човек и комп!! Който не вяреа в технологичното развитие значи е ***! Не се говори за това защото може да излязат много истини за чоевка и бог.

40

Анонимен

преди 3 години

Едно прасе казало' Човекът ни угоява, за да ни заколи '. 'Това са теории на конспирацията' отвърнало другото.Българинът все още може да събере две и две и да види къде издишат глупостите на управляващите

39

Истината

преди 3 години

Светът трябва да се подготви да узнае истината. Вече връщане назад няма. 5G, илюминати, дигитален контрол и т. н. Твърде много хора се възползват вече. Сектата е твърде голяма и неконтролируема.

38

Анонимен

преди 3 години

Аз пък смятам, че вируса е пуснат с определена цел ,от някой,който искаше да създаде извънредна ситуация,за да не се проведат изборите на 3 ноември. И е пуснат много преди света да си даде сметка за случващото се.

37

Анонимен

преди 3 години

Ами щом премиера вярва,че с дрон могат да му напълнят шкафа с кюлчета и евраци,защо населението да не вярва в конспирации?

36

Анонимен

преди 3 години

Четейки доста от коментарите се убедих, че Бил Гейтс спокойно може да пропусне да чипира българите, те вече са чипирирани.

35

Маугли

преди 3 години

Ще слагат чип на баба Пенка от село Арнаутито.

34

Мен

преди 3 години

До БългаринМне, ти си си един обикновен

33

Българин

преди 3 години

Не, аз вярвам, че всичко е случайно. Вярвам, че политиците, банките и олигарсите ни мислят доброто и съм готов да направя всичко, което ми кажат, без да се усъмня и да задавам въпроси, защото в противен случай съм негативен човек, конспиратор и маргинал.

32

Анонимен

преди 3 години

***, маньо ...пишете си каквото искате. За тази планета само българите са важни. Наблюдавайте как ще се развият нещата до 2025 и ще се убедите. Ще видите и кои са враговете ни.По темата - ще си вярвам в каквото искам и ще си правя каквото искам. Тази планета е повече моя отколкото на някой от "елита" или "управляващите"

31

На всички

преди 3 години

Нико няма да си признае за вирусите.Ще ви кажат че са дошли от космоса и вие ще повярвате.

30

Факт

преди 3 години

Бай *** вярва, че е ценен и искат да го чипират, същият не вярва и в ковид, докато не се разболее.

29

всички

преди 3 години

вируси и бацили са създадени за да убиват човечеството ,а за ваксините да лапат създателите и компаниите им. Световна конспирация от лаборатории милиардери и политици.Всичко свързано като св.черва.

28

Мале

преди 3 години

Каква драма, че българите не вярват на лъжливите медии. Язък за големите пари и театрални умения на измислили те холивудския сценарий "Смъртоносен вирус".

27

Анонимен

преди 3 години

А не бе вярваме на световната банка и частното нпо на бил гейта

26

Ганьо Балкански

преди 3 години

Чумата и шарката през Средновековието и те са измислени в лаборатории и пуснати да мори населението.

25

Анонимен

преди 3 години

На "политолога" мога да кажа че вируса си върши чудесно работата. Разчиства "болното и сакатото" дето тежи на здравните системи и точи сума ти пари за безсмислено лечение. Но!!! ...Но пази децата защото те са бъдещето. Ограничи световното преселение на афганистанци, *** и т.н. към цивилизацията без да нарушава Женевските конвенции. Заложен е много "природен" прагматизъм и икономизъм в това вирусче. Очаквайте следващото от Природата. То ще ви чисти по ЕГН и национален признак