71

Анонимен

преди 3 години

До 69.Съгласен съм напълно с това, което казваш. Но отивам по-нататък. Те няма да си признаят, че от заключването ефект няма. Но те няма да си признаят, че този вирус го е имало отдавна преди официалната му обявяване - месеци и дори години. Те няма да си признаят и че преекспонираха ситуацията. Те няма да си признаят и за надуваната смъртност. Те, и да искат, не могат да си признаят. От голямата лъжа изход няма, залогът е твърде голям, хлътването също.

70

Анонимен

преди 3 години

Основата на шиповия протеин е еднаква при всички коронавируси.Да, така е, може би не чак еднаква, но все пак почти напълно съвпадаща. Основата на шиповия протеин е спояващата част от белтъка, която е силно консервативна и влиза в действие след протеазно разцепване на шиповия протеин. Изработени антитела, чувствителни към долната част на шипа, ще запазят действието си и към други коронавируси.

69

Анонимен

преди 3 години

Толкова трудно ли беше да посочите в статията конкретните коронавируси на настинките при хората? Те са четири: HCoV-NL63,. HCoV-229E, HCoV-OC43,. HCoV-HKU1.Обърнете внимание на HCoV-NL63. Този вирус използва същият клетъчен рецептор ACE2, както и SARS-Cov-2. В децата тези вируси са широко застъпени.

68

Анонимен

преди 3 години

Децата са ваксинирани и реваксинирани срещу морбили, причинител са РНК вируси от групата на коронсвирус sars -2.Тази ваксина за възрастните е поставена много ,много отдавна.Децата са имунизирани и реимунизирани с БЦЖ,последна на 17 г.- имунитет до 27 г, поставят им и пневмококова ваксина и срещу хепатит А и В.Така ,че те имат много антитела,,за разлика от възрастните.

67

Анонимен

преди 3 години

И накрая се оказа че цялатапандемия е една масова истерия. Нов грип и не особенно изключителен. Но директорите на водопад ще продължават да ни заключват, само и само да не си признаят че от това ефект няма.

66

Анонимен

преди 3 години

Всички го изкарахме това,каквото и да говорите.

65

SARS CoV 2

преди 3 години

Беше тук много преди китайците да обявят. Много Българи го изкараха ноември - декември 2019г., което означава, че са се заразили (3 месеца по-рано) август, по време на почивките. Което означава, че най-вероятно е тръгнал от курорт лятото.

64

Анонимен

преди 3 години

Единствено не мога да разбера тези които са правили това "сензационно" изследване ли са много тъпu или нас ни мислят за такива. "Изводите" които правят са меко казано обидни даже и за хора с елементарни медицински познания, а за медици - даже да не говорим. Какво значи децата боледували повече?! Колкото повече си боледувал, толкова по-малко почваш да боледуваш в бъдеще, защото си придобил имунитет. Възрастните не боледуват по-малко що'т са възрастни а защото ВЕЧЕ са боедували. ЕГН-то не е фактор

63

Анонимен

преди 3 години

И бай дъ уей, племенницата ми на 10 години го изкара,стига сте ръсили теории,че децата били едва ли не имунизирани. Хайде бе с*"мешници

62

Анонимен

преди 3 години

Децата имат антитела,защото са се заразили и са го преболедували. Елементарна биология от училище,който е посещавал. Но това не значи,че не могат да се заразят още Н пъти,не си правете експерименти с най-скъпото.

61

Анонимен

преди 3 години

Просто е - защото са го изкарали безсимптомно. Както и много възрастни хора. Иначе панираните ков-ид-иоти се навиват за какво ли не. След тоя вирус друго ще си намерят - само и само да мислят за нещо, че из празните им глави само вихри се гонят и им навява хлад откъм горните етажи.

60

Анонимен

преди 3 години

настинката си е настинка, грипа си е грип, ама в тая статия двата "щата" са смесени

59

Анонимен

преди 3 години

оште преди киатиците да обевят КОВИД19,сам сигорен че ние тук в БГ някои хора ве4е го прекаршахме,КОВИД19 го е имало винаги,само 4е сега става дума за много $$

58

Въпроси,въпроси

преди 3 години

Сума ти време трябваше да се отговаря на елементарни въпроси! И аз питам също- как изчезна всякаква болест при животните, като през последните 3 години масово се избиха домашните животни у нас? Този "ковид"-са какъв произход е-естествен-възпроизвел се някак си като еволюцията, мутирал и развил се в определена посока- в противовес на всички закони или е изкуствено създаден химично-биологичен вирус ,отъкде се е появил,кога,как- или няма нищо общо е с двете? Трети въпрос-хората толкова ли са ***?

57

Анонимен

преди 3 години

Пълни измишльотини. Децата са с най-лабилна имунна система и за това именно често настиват и се заразяват. Обаче видиш ли, тоя вирус е програмиран така, че определени индивиди от човешката раса да не биват заразявани...

56

9988

преди 3 години

Ми шото КОВИД19 е ена не особено опасна респираторна инфекция и цялата работа около него е един голям ЦИРК!

55

Гери

преди 3 години

До 63Има статистика за болните има и за икономиката им. Недей разтяга локуми.

54

анонимен

преди 3 години

До ГериНяма как китайците да са ликвидирали заразата! Нито пък тук се ликвидират хора!Ти да не си от групичката на ЗЛАТЕНА?! Да те добявим ли към тази група?!

53

Гери

преди 3 години

Как така стана че китайците ликвидираха заразата а тук ликвидираме хората. Алчност и глупост са в основата.

52

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 57Тази цикличност не е от вчера! Проблема е в подаването на информацията от провинцията до НСИ! Това са данни и за неделя подадени в понеделник, а за много малки населени места и от събота, че и от петък! И става "рекорд, скок, антирекорд..." всеки вторник! При този начин на работа е и ще е така!Това е недостатък в работата на администрацията!!