8

334

преди 3 години

СпортЪТ, а не спортА. Става дума за заглавието. Веселине, учи граматика.

7

Яким Вълев Донев

преди 3 години

Правилно решение. Поне според мен. Спорта трябва да продължи. Пред празни зали или стадиони. Но определено трябваше да го има ! Не знам защо спират и тези под 18 години... Това не е много добре ! Не трябваше да ги спират и тях ! Иначе съм напълно съгласен за МОЛ-овете , Механите , заведенията и дискотеките ! Пълна забрана за тях ! И не за нещо друго ... А защото са ултра нагли тарикати тип "БАЙ ***" ... Нито раздалечаване на масите. Правят си и вечерни партита от над 100 човека ... НАГЛОСТ!

6

Божинката

преди 3 години

Туй добре! Ша поритваме чат пат на "КАБРИО АРЕНА" в Подуяне. Ама кво става с чалготеките ?!?! Няма ли да са отворени поне в събота вечер , след като бием "Етър" или "Монтана" да ходим да помятаме салфетки и да се позабавляваме с "чалга пеперудки" ?!?! ...

5

да

преди 3 години

Спортът (и особоено футбола) е нещо безмислено.

4

Анонимен

преди 3 години

НЕМА ДА ИМА ФИТНЕСИ

3

Ник

преди 3 години

Оффф успокоихте ме, че най гледано то в света футболно първенство ще продължи, дори и без мнгохилядната публика.Абе малко умници, защо спират тренировките на децата до 18 г. възраст. Не стига, че ги спряхте от училище /това което е сега не е никакво обучение/ ами и спорта им спрях те, та хептем да ги инвалидизирате, освен умствено, и физически. Господ да ви съди дано.

2

Full contact

преди 3 години

Футболът - без публика и без топка, абсолютно безконтактно.

1

Гено от Грамада

преди 3 години

Ало, скулестия, как ще спреш от тренировки 17-годишен тенисист, това му е хляба.