191

Чудно

преди 3 години

Имам кетъринг фирма повече от 15 години, декември ми е най силният месец в годината , покрай коледно новогодишните празници и фирмените банкети !!! След 3 седмици нищо няма да разхлаби този индивид , персонала ми аз ще затягаме дупките на колана , нямаме тлъстинки като управляващите !!!! Мога да платя заплати до края на януари...

190

Анонимен

преди 3 години

След 3 седмици ще затегнем твоето положение!Съд и затвор за мутрата съсипала България и довела до просешка тояга народа ни!Братя, в момента се извършва геноцид над българите!СЪБУДЕТЕ СЕ!

189

чЕкайте

преди 3 години

До всички протестиращи чавека обеща до 3 седмици ще ви олаби.

188

Аналитик

преди 3 години

Стига ревахте бе хора. Борисов бил такъв, онакъв. Да такъв е, защото материала е такъв. Колкото до оставка, сега не е времето за оставка на цял кабинет. В момента сме в страшна пандемия, много лекари вече са на по-добро място. Трябва да се обединим, да преминем през това, и напролет да гласуваме всички и да не му дадем шанс. По Коледа НЕ ТРЯБВА разхлабване на мерките, иначе напролет вече няма да има хора в държавата.

187

истината

преди 3 години

Мрънкащите в коментарите срещу Борисов, само се каните и лаете ама ще си го търпите цял живот тоя , мрънкате оставка и че е лъжец ама на него не му пука какво мислите, вие сте лош човешки материал за него и нямате тежест.От 10 години е така а вие чак сега го виждате? Няма да ви казвам какви сте, вие си го знаете.

186

Анонимен

преди 3 години

Не ти вярвам вече ТИКВО, преди три месеца беше казал, че ако не се приеме предложението ти за ВНС и не се намали броя на депутатите на 120 ще подадеш оставка.

185

Анонимен

преди 3 години

,,Рамо до рамо ,,, ама доста медици са болни , а други се преселиха в един по- добър свят.По Коледа не е нужно разхлабване на мерките. Това е семеен празник.След Бабинден да разхлабват, но ще е в разгара на грипа.

184

Внимание

преди 3 години

Ако няма 120 гласа за нова конституция, премиерът каза, че подава оставка: Т.Дончев. Е, няма.Чакаме оставката!!!

183

Анонимен

преди 3 години

Тоз още ли се изказва?Ужас!Махай се бееее!!!!Бегай откъдето си,и да не те виждаме и чуваме!Какви глупости и безсмислици на този гладен и изстрадал наш народ!Не те е срам!Не се накраде!!!

182

Анонимен

преди 3 години

Тикво, желая ти да не си сред нас след 3 седмици!

181

Анонимен

преди 3 години

Дано раята се събуди да гласува през март има 4 месеца,иначе остава 300 лв пенсия и заплата от 650лв=глад.

180

ББ

преди 3 години

мерките ви са лицемерни и неадекватни,дреме ви за животите ни...умиращи на стълбите в бг болници,платили си сметките българи ...шоу за неандерталци...скоро и те ще са на стълбите...нещастните...сега стягате за да можете да пуснете по Коледа и Нова...пазите властта..да не дразните...не ви пука за умиращите...властта и парите са ви целта...ама народ ли сте...не сте...вижте гърците..Образование...Образование...или си отивате позорно...децата ви ще ви презират и ще се отричат от вас

179

ББ

преди 3 години

децата и внуците ви ще платят сметката..."човек и добре да живее..умира..." Хан Омуртаг ви цитирам...един от най-великите Български Ханове...достигнал прозрението за тленноста ни...делата остават...Обичайте България...не предаваите бъдещето на децата си...реформи...образование...реформи...образование...или си отиваме позорно...останалото е политика...лъжи,убиващи децата ви

178

ББ

преди 3 години

да видяхте помощ за трайно безработни...те нямат лоби...партии...ама плащат ДДС...ядат бе и безработните си купуват...и плащат данъци които си преразпределяте...а ама сте кадърни...е идете в Германия...в Сащ..ще забогатеете за месеци...ама ни грабите тук гладните си братя...вампири...ние можем без вас...вие не можете без кръвта ни...без животите ни които продавате за пари...1400 г. сме тук и ще ни има...ще ви споменем в Историята си като предатели и убийци...Бог да пази България!!!

177

ББ

преди 3 години

аверите ви продължават с грабежите...не признаваме законите ви,гаврещи се с умиращи човешки същества...въпроса не е в парите...нема се нахраните...честта и достойнството са ни богатството...и аверите ви от *** нямат шанс,фашизъм в 21 век...е дедо ми завеща каракулак...чакам ви

176

Цеков

преди 3 години

До БългаринИма повече от 6 варианта вече. Надявам се ние да ползваме немската и руската, защото логистиката е по-лесна.

175

Защо

преди 3 години

имам чувството, че ни управляват деб_или. На 22.12 ще върнат учениците в училищата, за да си менкат вирусите и от 24 ще ги пуснат във ваканция за да им се радват бабите и дядовците???

174

Анонимен

преди 3 години

Бойко, приготвил съм банкнота от 10 000лв с твоя лик. Да напомня хиперинфлациятА от 1997!

173

Kit Chelin

преди 3 години

Преди един месец ББ се хвалеше, че се справяме най добре в Европа с пандемията от Ковид.19. Не се предприемаше нищо и се чакаше епидемията да отмине. Преди 30 г. се миеха улиците с вода, сега не съм видял в града в който живея от години това да се прави. На запад и в Китай показваха постоянно как се дезинфекцира у нас само се говори. Герб надминаха БКП по наглост, арогантност, демагогия, цензура в медиите и подигравка с демокрацията. Мислят се за богоизбрани и правят каквото си искат.

172

Какъв добър

преди 3 години

чичко, всичко дава.