138

Дърабъра

преди 3 години

До "Чистач"Точно тези с "просташкото", според теб поведениеи особено пък тези с тежкия сарказъм,често са едни от най- умните и обективни хора.А не като тебе.., да се пра'иш на Мара интелектуалката.

137

Те

преди 3 години

Медиите при нас са едни от най-контролираните и нагласени в Европа.Пишат и пускат само това което искат да чуем.Има го в световните класации по свобода на медиите.Мисля, че бяхме по зле от страни където може да се каже ,че са почти диктатура.Поради това нищо не вярвам.

136

Анонимен

преди 3 години

Журналистите така и не се научиха какво означава думата конспирация.

135

гост

преди 3 години

До ВИРОС НЕМАПо други показатели набират кадри. Тренд агенциите са крила на тамплиерите и др. видове "шахматисти". Всеки шахматист обаче има нужда от фигури - пешки, офицери и т.н. Всъщност толкова са се пристрастили към шаха, че им налагат забрани да играят тази игра. Но те продължиха. Сега играят с "живи фигурки". Известни са със своя "култ към разума". Описани са в религиите като "Лукавия", "Сатана", "звяра" и т.н. Възхищават се от калкулиращия потенциал. Не случайно насочиха обществото към компютъризирана и антиприродна среда, което по същество означава анти-божествена среда.

134

Анонимен

преди 3 години

Бай Ставри, като те питаха дали ще се включиш в цирка Ковид, ти им отвърна" Тук в централния с гадости не се занимаваме" Достоен човек си Бай Ставри, уважение за теб

133

Бай Ставри

преди 3 години

В целия свят има високо ниво на недоверие само туземния шоростак бай Грантьо се е вживял за по-голям католик от папата и по-знаещ вирусолог от Луи Пастьор. Скафандър, чемодан с тоалетна хартия и франко мазето, хипохондрий

132

Подвеждащо заглавие

преди 3 години

Заглавието дори е подвеждащо-По-добре би било- В целия свят има НИСКО НИВО НА ДОВЕРИЕ спрямо вируса наречен ковид! Така би било доста по-добре,нали!?

131

До Dinosaurus

преди 3 години

В този свят за всичко се плаща. Задай си въпрос, как така всички медии прегърнаха тази тема от момента, когато не повече от 20 души имаха "симптоми"? Големите случайности са само за големи ***!

130

ВИРОС НЕМА

преди 3 години

Тая Евелина Славкова нещо е бая мургавичка и с характерни мексикански черти. Да не е от Факултето? по журналистика

129

Dinosaurus

преди 3 години

До АНКЕТА и до всички невярващи, отричащи, мрънкащи докато не им дойде до главата:Куку !!!!

128

Пребройте се

преди 3 години

Участвайте в анкетата на коментар 120.

127

АНКЕТА

преди 3 години

Анкетата върви добре. Един хипохондрик в предсмъртен див бесен ужас е дал минус 5 пъти. Щото не вярвам да има цели 5 глууупака тук.

126

българин

преди 3 години

До: номер 184Абсолютно, подкрепям! Когато европейците колонизират двете Америки, индианците измират масово. Изчезват иначе велики империи в Южна Америка.Обаче не толкова заради войните които са водели, а заради болестите, пренесени от Европа с които са ги заразили.В Америка отглеждат лами, но никога не са имали кози, коне, крави, все животни с патогени на които не са били изложени и съответно нямат имунитет срещу тях.Думата "ваксина" идва от "крава" на испански - "vaca"!

125

Анонимен

преди 3 години

На всички кемтрейлс изперкали - постоянно се появяват нови вируси и бактерии. В човешката история това се е случвало десетки или стотици пъти. Пандемии в писмената история е имало поне 10. Стига сте си фантазирали глупости. Вирусът е с едтествен произход и който устоу ще даде по устойчиво поколение. Еволюцията е в действие както обикновено.

124

българин

преди 3 години

Ама я чакайте малко сега, я спрете се да пишете глyпocти преди да си използваме малко мозъка!!!Къде бе? Къде са тези, които вярват в това, че вирусът бил създаден умишлено и че щели да ни вкарват чипове в мозъка или къде беше?Защото аз не познавам такива хора!И не намесвайте Мангъров, и не само него а многото лекари и учени, които са на подобно мнение и то противоречи на мнението на костюмарите от щаба на Бойко!Мангъров не е конспиратор и той не отрича нищо освен безполезните мерки!!!

123

Анонимен

преди 3 години

Няма такава конспирация, в която да са немесени десетки милиони, които да бъдат принудени да мълчат. Този, който захваща да прави конспирация знае, че в нея трябва да са намесени ограничен брой хора за ограничен период от време. Конспирация, която обхваща цялото земно кълбо, стотици страни, които дори се намират във враждебни отношения една с друга и продължава вече почти година е невъзможна.

122

Анонимен

преди 3 години

Значи Слави се оказва моя човек.

121

Анонимен

преди 3 години

Значи все пак са останали трезвомислещи хора. И това въпреки цялото облъчване от големите медии и интернет компании.

120

Случаен минувач

преди 3 години

Вирусът е създаден чрез генно инженерство. Това си е биологично оръжие!

119

Анонимен

преди 3 години

Невярващите да не са пристъпили до болницата...Е как да не е новата религия?А? Даже и инквизитори си имат. А горене на клади на невярващите предвижда те ли или само отказ от лечение и затвор? За един приятел питам.