92

Анонимен

преди 3 години

Преди време имаше и други варианти. Затваряне на заведенията, онлайн обучение от 4-ти клас нагоре, а не от пети. Учениците от 1-2-3 клас максимум по 15 ученика в час за сметка на намаляване на часовете, детските градини и ясли с призив който може да си гледа децата в къщи ще му бъде заплатено по 200лв на месец, останалите в групи по няколко деца. регулярно тестване с антигенни тестове където има повече от 10 души.

91

+++

преди 3 години

Според данните от НСИ3852 починали в България през 46-тата седмица на 2020 година (9-16 ноември)2002 починали през тази седмица през 2019 година1850 човека разлика--465 починали от Ковид-19 през тази седмица според официалните данни1850 починали от Ковид-19 според разликата в броя на починалите.

90

Анонимен

преди 3 години

Нищоправенето на Борисов през последните 2 месеца плюс суетенето на министъра на здравеопазването и министъра на образованието както и тъпия лозунг "Аз няма да затворя държавата в никакъв случай" доведоха до днешната катастрофа в здравеопазването. Стигнахме до логично затваряне на всичко незнайно за колко време.

89

Никой

преди 3 години

Вярно е на първо място по смъртност от ковид19 сме! А що се отнася до общата смъртност за страната, данните са много притеснителни според НСИ, което говори ,че се прикрива. Незнам защо никой не говори за реформи в Здравеопазване, МВР-"първа линия по ранно пенсиониране и нищо правене" и още 100 административни структури дублиращи се! Защо?

88

Чудя се

преди 3 години

А предприятия,производства , магазина примерно за строителни/Желяз. материали продължават ли да работят след локдауна?

87

Тити

преди 3 години

Незнам колко е вярна статистиката, но тя е на база ПСР тестовете! Колко хора могат да дадат по 120 лева за този тест, и ако е положителен още по толкова за всеки член от семейството ти! Колко ще се тестват реално? Тези тестове, трябваше да бъдат безплатни и с направление от личен лекар! Електронни рецепти - няма, личните лекари преглеждат по телефона!!! Лечение у дома, а и промяна в закона за болните от вирусни инфекции - на фона на всичко това! Това ли са мерките?

86

анонимус

преди 3 години

Връзката на вируса с 5G е единствено, че електромагнитните вълни отслабват имунитета на живите организми и после много лесно можеш да се разболееш от доста неща. Водят и до стерилитет, а нали това ИМ е основната идея - да намаляват населението. Навремето, преди 450000 години, братът на Енки е искал ние да не можем да се възпроизвеждаме, но Енки се възпротивил и ни е създал такива, каквито сме днес.

85

Факт

преди 3 години

Досега от приключените случаи 7,45% са починали и 92,55% са оздравяли.

84

До 88 ира

преди 3 години

Сега отказват ли ти да те лекуват?

83

Абе ей

преди 3 години

Вижте статистиката която е онлайн !!! 3000 мъртви от 110 000 , вие отдавна ги минахте с вашата статистика !!!

82

ира

преди 3 години

Хайде да дадът на държавните служители 60% от заплатата им като са на онлайн работа от в къщи и ще видим тогава какви са болните и заразените в действителност.така ще се научат да се пазят и дезенфикцират че няма да има и 1 заразен а и с-мата ще се отпуши на секунда и ще лекуват найстина болните

81

ДДРОнег

преди 3 години

В Русе са много, от две седмици официално заразените са 150-200 човека на ден, а сме град с най-много 150000 . И други градове има, където процентно са много повече от София, Варна и Пловдив.

80

Борис Бойков

преди 3 години

Требе до март да сме на Власт-каквото и да става! Карантина до март-забранете протестите))) Баницата е 27 милиарда евро--12 г чакаме тази баница

79

....

преди 3 години

И с по-големи букви да пишеш, по-умен няма да станеш...

78

отровна гад

преди 3 години

В САЩ консултантския бизнес е нормална печеливша дейност!В България даването на акъл е широко разпространено безплатно хоби!

77

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРЕИЗБРА БОРИСОВ И КОЛКОТО И ДА СТРАДА ЩЕ МУ Е МНОГО МАЛКО!

76

ДО 79

преди 3 години

НАИСТИНА - ТЕБ НЯМА НИЖДА ДА ТЕ ЧИПИРА!

75

Анонимен

преди 3 години

До ПРОФЕСОРКъсно живееш, мой човек! "***" отдавна е заето - название на такива като теб, дето се мислят за много остроумни и смятат, че вирус нЕма. Хора с асоциално поведение, които се интересуват само от собствената си жалка личност. Хора, които с типичния рефлекс на невежия заравят глава в пясъка и отказвата да видят очевидното. Но много скоро дори и най-..*** ще се озъбите, не бери грижа.А, освен това - и невъзпитани. С главни букви пишеш, когато крещиш на хората, ***!

74

Анонимен

преди 3 години

НАЙ МЕ КЕФИ ТОВА:"Починалите с доказана коронавирусна инфекция са 157"ДОКАЗАНИ НА КУКОВО ЛЯТО!СЛАГАТ В БРОЙКАТА ХОРА, ДЕТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КОВИД!АМА И КАКВО ТЪРГОВСКО ИМЕ ИЗМИСЛИХА -КОВИД. КАТО АСПАРТАН ИЛИ АСПИРИН !

73

Е?

преди 3 години

Здравейте глупци. Някой от вас вярва ли все още, че 10 хиляди българи вчера са хвърлили по една столевка, за да се тестват ахахахахаха много богат тоз *** бре хахаха