40

Анонимен

преди 3 години

Има свободно публикуван генетичния профил на мутациите. Напълно е ясно кой и откъде е "бащата". Омръзна ми от мангъровидни свободни съчинения на интелектуален недоимък.

39

USAфоб

преди 3 години

добра пословица се получи:Който прави вирус другиму- сам ляга болен от него!

38

ГосТ

преди 3 години

Китайският вирус е толкова китайски, колкото испанския.

37

Анонимен

преди 3 години

Мисля че Тръмп си го свалиха самите американци.

36

Китайците

преди 3 години

Дрънкат тотални измислици. Гледах " Ловци на вируси" на National Geographic, вирусът се разпространил в Ухан от пазарът за живи животни от прилеп. Китай трябва да поеме цялата отговорност за тази пандемия и да въведе закони за забрана на търговия с диви животни. Жалкото е ,че умряха невинни хора по света, а не китайците .

35

българина

преди 3 години

който невярва нека провери следните факти. военните игри са в Ухан октомври, 20 дни, краварския контингент е 2 по численост но с резултати по зле от Полша! контингента е от Италянската база! в Италия умряха най много хора за кратко време месец след Ухан. всичко идва от краварските войници без те знаят! юдеите си взривиха СТЦ сами, че няма да убият собствени войници, с цел забавяне Китай! това е война! вече и биологична *** всеки краварски юдеин

34

АнонимеН

преди 3 години

ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН СЕ Е ЗАНИМАВАЛА ТОЧНО С КОВИД ВИРУСИ!!!ПРОЕКТА Е СПОНСОРИРАН ОТ ФАЩ!-------ВЧЕРА ИМАШЕ СТАТИЯ ТУК ПО ВЪПРОСА!-------------УМИШЛЕНО ИЛИ СЛУЧАЙНО ВИРУСА НАПУСНА ЛАБОРАТОРИЯ ТОВА ТРУДНО ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ

33

АнонимеН

преди 3 години

СЗО СЕ ЧУДИ КАК ДА СЕ ОНЕВИНИ!!!АКО БЕШЕ ЦИРКУЛИРАЛ ДРУГАДЕ, ЩЕШЕ ДА ГО ИМА И ТАМ!!!-------А ВИРУСА ГО ИМАШЕ С МЕСЕЦИ САМО В КИТАЙ!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "И малки те деца знаят" кой извлече полза от ковидчето Бай дън.

31

Анонимен

преди 3 години

СЗО и Китай трябва да бъдат разследвани от трибунал и да се стигне до дъното на тази пандемия, защото все повече доказателства изплуват, че не е случайна. И ако това е така, това не най-страшната война до момента, защото от оръжията можеш да избягаш, но от биологичното оръжие - не. Няма къде да избягаш от него и няма къде да се скриеш. Китай и СЗО дължат много отговори на света!!! Трибунал и съд за длъжностните лица, които не си свършиха работата, за която им плащат една камара пари!!!

30

голчо

преди 3 години

абе много ва мола кат одите у чужбинцията не пецкайте кашлящи щот вижте кво става

29

Анонимен

преди 3 години

И малки те деца знаят, че от Ухан тръгна пандемията. Китайците ядат всякакви твари, животинските им пазари са изключително мръсни. Лабораториите им работят срещу запада.

28

По принцип вируса

преди 3 години

Пълзи бааавно, няколко месеца заразява безсимптомно докато се натрупат пневмониите в болниците. Така стана с Ухан, с Италия. Та Италия имаха сто случая на 1 март, а на 30 вече бяха рекордьори п по смъртност. Изведнъж избухва. При нас пак така 4 месеца затишие и октомври и ноември масов мор.

27

Шорти

преди 3 години

Дано всички нормални държави се обединят и образуват общ съдебен процес срещу тези долни *** с дръпнати очи, дето заразиха цялата планета!

26

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

преди 3 години

ТЕ СА ДОНЕСЛИ ВИРУСА от някое паднало НЛО. Катастрофирала летяща чиния.

25

емигрант

преди 3 години

До Анонимен 18. Написал си глупости за Италия и икономиката. Че са лекомислени и тарикати съм съгласен, но за останалото -НЕ!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Засега ич се получава - ЕС уби остатъка от производството, което му бяха оставили на доизживяванеДа жувей евролевичарството? Свърши тази работа, дето и древните римляни не можаха - да направят Европа просяк!

23

Fenasi Kerim

преди 3 години

Санкции за Китай и закриване на СЗО! Оня алчен павиан Тедрос в затвор до живот.

22

Анонимен

преди 3 години

ДВЕПМП1 Китай е лъжец по подразбиране.Смо най-отявлени болшевики вярват на дрогара Си!Но болшевиките са пътници. ;-(

21

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, но обмена на стоки и пътуванията към Китай продължиха дооооста време след Ухан. Сега китайците се правят, че няма пандемия, ама кой ти казва, баце.