80

Анонимен

преди 3 години

Техническият, къде е? Като ги гледах лятото как ремонтирана покрива на сградата срещу нас, лошо ми стана. Качил се един чичко, без предпазни въже, по къси панталони и джапанки! Добре, че не пострада, ама само като го гледах с тия джапанки по покрива... Та да не се окаже и тук, че никой не е спазва правилата за безопасност?

79

Анонимен

преди 3 години

До Trexти не си народа!!!!!!!!!!!!!!

78

позната история

преди 3 години

виновни пак няма да има...

77

Trex

преди 3 години

Като чета коментарите и се хващам за главата... ние сме малък но мнооого *** народ.

76

Анонимен

преди 3 години

До Клоунски СвятЕм ... 200 не е много бе!

75

Анонимен

преди 3 години

До Жалко!За съжаление си прав. Когато говорих за такива неща на 18-19 години, ми викаха "мАлчи уе, keлеш!" и то на подобен строеж. И беше масово. Псоел защо младите сме "бягали" - ами защото ни гонят.

74

Адвокат

преди 3 години

Най - вероятно Ковид е ударил този дето е карал крана и човека се е споминал без да изпитва болка.

73

Клоунски Свят

преди 3 години

До LanИмам познат който беше по тези среди строителни работник доста години.Колегите му почваха деня с 200 ракия в 7 сутрин.Един такъв пияндурски б/ок/лик/ щеше да го ликвидира като му спуснал хаспела когато той стъпил за упора на него.Това е културата и пипето на пропадналяците които работят в този сектор.Безопасност на труда - как на 200 ракия от сутринта Един такъв имам съсед, затворил беше вратата на етажа за 8 часа преди 2 месеца със 7 чувала строителен *** - за малко се размина

72

Анонимен

преди 3 години

Те половината работници по нашите строителни фирми едвам си пишат името .... Обаче като минеш до строежа кондио Слави. Или София маринова винаги бичи на макс!

71

Анонимен

преди 3 години

Bah toia Covid!?

70

Наблюдател

преди 3 години

Фирма Комфорт се е притекла на помощ чак от Варна, за да строи поредния келпав бетонен ке*еф в центъра на София. Някой вярва ли, че подобна фирма, с такъв строителен контрол може да построй нещо стабилно? Нещо повече от ***?

69

анонимен

преди 3 години

Спокойно бре хора.Какво се впрягате?Утре ще ги четем в статистиката на починалите от ковид и готово.Случая е замазан.И тунели падаха заради ковид,вие една арматура няма да падне.Ковид може и кран да събори.

68

Софиянецо

преди 3 години

Не му върви на тоя строеж. Огромен изкоп направиха и повече от година отводняваха. А това е Ючбунар, който винаги е бил във вода и строежа е в близост е Перловската река. Обаче мястото е много апетитно, точно до бул. "Тодор Александров". Всеки да си прави изводите.

67

Анонимен

преди 3 години

Асансьор в нова, жилищна сграда пропада 6 етажа до дъното на шахтата. Човекът в него умира с безброй счупвания. От последващите експертизи става ясно, че асансьорът е абсолютно изправен .....Няма такава държава ....

66

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 52 И какво общо има това което си написал с неспазване на мерките за без опастност.

65

Lan

преди 3 години

За охрана на труда никой не е чувал по строежите. То и да е чувал - не е разбрал. Нивото на сегашните строители е плачевно...скоро и цели сгради, не само арматура ще падат. То не че и едно време не е имало необразовани там, *** поне бригадирът и техническият крещят какво да се прави...сега и те са с толкоз акъл!

64

Ямболски цървул

преди 3 години

Лека му пръст на човека,ама сигурно и той ще е вкаран в Ковид пътеката,която е 1700 лв.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Това си е трагедия, щом "леко" пострадалия е без крак. Хубаво че татко навремето ме отдръпна от тези среди, явно е знаел за какво става на въпрос :)

62

Жалко!

преди 3 години

Основно правило за кранистите - Никога не пренасяй товар, ако отдолу има хора... но много рядко се спазва това.Никой не се интересува от Охрана на труда...Виновните са няколко в случая, но за жалост има загинал човек.

61

Филаделфия

преди 3 години

Здравейте африканци добре си ви е там!РОДУЛЮБЦИ