4

Абсолютно

преди 3 години

До Рейнджъра Ами да, кажете на жената на монтьорчето с рейнджъра за гадостите, които мъжът й върши вечер след работа и в съботите зад гърба й - с въпросната маникюристка с вид на застаряващ *** и с клиентките в сервиза - нека жена му да е наясно, да му вземе половината имущество от по време на брака и да си намери някой свестен, по-умен и по-качествен мъж. Успех !

3

Рейнджъра

преди 3 години

Направете добро - кажете на жената на харманлийския монтьор нинито, че мъжът й кръшка всяка вечер след работа,между 6 и 9 часа - с маникюристка, с клиентки,не подбира, а те после разказват на всички, че харманлийското бананче било микроскопично и изгнило на вкус и мирис, а рейнджърчето си въобразявало,че е готин пичага, ама нито бил от най-умните, нито от най-можещите, самолетът трудно излитал и кацал само след минутка-две. А жена му не е лош човек, а и мъжът на маникюристката е златен.

2

Анонимен

преди 3 години

Хммм ... Аз ходя да стрелям с пушката и пия яко после, а през петъците се друсаме с аверите и лашкаме разни жени ...Помага ли ми да се отпунса? Не точно, ама поне е забавно.

1

пенсионер

преди 3 години

бабата обичаше да разпуска по друг начин!