108

Анонимен

преди 3 години

.....американския прислужник борисов... успя да завърши Балкански Поток, въпреки атлантическите заплахи. Добрею, че беше той, че другите ги знаем какво имат вместо "топки"

107

?

преди 3 години

И как ще стане това като/ако има свободен пазар че не разбрах? Ако Русия дигне цената ще купуваме от Щатите и готово.

106

Анонимен

преди 3 години

Европа трябва да се противопостави наамериканския шантаж по най-решителен начин.Например тук в България трябва дабъде свален американския прислужникборисов.Американската икономика колабира,затова хапят като бесни.

105

Анонимен

преди 3 години

До 58984Е да, нямат си печатница за зелени хартийки затова си печелят честно парите. Продават каквото имат, като всички.

104

Анонимен

преди 3 години

До Одисей 1А, избитите индианци са съвсем малко - само над 100 милиона. Най-големият геноцид в историята на човечеството. И предстои за се плаща за това.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен *** 89Лишавайки Европа от евтин руски газ и замествайки го със скъп шистовЕ да де, ама той шистовия е по-евтин.Литва и Полша се отказаха от скъпия православен руски газ и сега купуват по-евтино краварски газ.

102

Анонимен

преди 3 години

Точно заради това дъртата комунистка Меркел се е запънала на помага на Шуткин за този проект

101

Анонимен

преди 3 години

С този газопровод Русия щяла да изнудва Евраопа. А сега САЩ въобще не изнудва Европа, така ли?

100

USAфоб

преди 3 години

AKO нещата са икономически нобосновани - какво са се загрижили краварите? - след някоя и друга година руснаците ще спрат да си подряват ресурсите на Европа и американците ще им завземат пазара.Какво се правят? Или не е баш така? :)

99

USAфоб

преди 3 години

Ба се логиката!Ако някой предлага по-евтино то той те изнудва да купуваш?

98

Тикволандия

преди 3 години

Ако някой се опитва да изнудва европейците, това са САЩ. Не им се иска да имат избор, а трябва обязателно да купуват американският втечнен газ. А уж са за свободен пазар.

97

Анонимен

преди 3 години

Логични разсъждения. Най-големият изнудвач в света не иска и някой друг да изнудва.

96

да,да ама не

преди 3 години

Но в същото време не спират да купуват, транспортират и препродават втечнен газ от Ямал! И в същото време Джо Байдън и компания контролират транзита на природен газ през Украйнския НАФТОГАЗ и няма да ни изнудва защото е добричък и човеколюбец! Това е двойно потвърждаване с пълно отричане!

95

Анонимен

преди 3 години

САЩ вече могат само да дуват чорбата.Вече никой не ги бръсне за сливи по света,с изключение разбира се на нагъзения джендърски ЕС, в който за съжаление сме и ние.

94

Вън САЩ

преди 3 години

Вън от България американският окупационен башибозук . Свобода за България

93

Анонимен

преди 3 години

монополът е стара руска политика .Те не могат да произвеждат конкурентни стоки могат да копат това което са заграбили от земното кълбо и да си пият спирт и бояршчик с парите от продаденото също като нашите роми -берат и пият.

92

Анонимен

преди 3 години

краварите ще продължа да изнудват българия да им снася милиарди за хвърчила или друга остаряла техника-и чебупрашковците ще побързат да си свалят прашките да им влезне по лесно

91

баба мара

преди 3 години

които продава наи евтино от него ще купуваме янките да не берат грижа за насевропеиците

90

Анонимен

преди 3 години

крадеца пак викна дръжте крадецаиска им се както в българия пратиха трима обирджии/сенатори/ да спрат южен поток и да свалят орешарскиза да получаваме газ през турция за по евтино- а не турция и източна европа да получявят ат няс сяма таксите на година щяха да са около половин милиарда като прибавим и дерактната цена - абе мутренска работа /по-точно американска/

89

Татул

преди 3 години

Тея пък. Чак си и вярват. Най големите убийци на чужди икономики и най големите изнудвачи са американците. Ярък пример са ви латинските страни, че дори и Европа, да не говорим за нас.