30

Фъзи

преди 3 години

До Обективно Мангъров е много свестен лекар. Виновни са колегите му, които избягаха. Никой не работи! Болни хора умират от инсулти, инфаркти, умишлено не ги диагностицират, прикриват пневмонии само да вземат пари! Това е престъпление, но на дъното са управляващите! Да си дадат оставките незабавно и да се сложи край на тави лъжа!

29

Обективно

преди 3 години

АКО БЯХТЕ ЗАТВОРИЛИ МАНГЪРОВ С ЦЕЛ ПРОФИЛАКТИКА - СИТУАЦИЯТА ЩЕШЕ ДА Е СЪВСЕМ ДРУГА. МНОГО НАИВНИ ХОРА, ДЕТО НИЩО ТЕ ВДЯВАТ ОТ ВИРУСИ, МУ ПОВЯРВАХА. ЗА ЖАЛОСТ. НЯКОИ ХОРА ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЪРБА НА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД БЪЛГАРИ. ПОТРЕС!!!

28

До тра ла ла

преди 3 години

Еее, ама ти наистина си тра ла ла!!!! Добре си се самоопределил. Точно!!!

27

Хекимин

преди 3 години

Ние, хекимините единствено мислим за себе си. Имаме работа. Държавата даде двойно пари. Сега ще даде още гепене по клинични пътеки. Бал съм имМамата на онези от барове, хотели и ресторанти. Ние, хекимините ще се правим на луди докрай, ще преиграваме и ще печелим, а това, че Вие ще обеднявате....много важно.

26

ЛЕКАР...

преди 3 години

АБЕ , АМИ АКО И НИЕ РЕШИМ ДА СТАЧКУВАМЕ .....КВИ ТОГАВА ЩЕ ГИ ДЪВЧЕТЕ...??!ДА НЕ СИ МИСЛИШ , ЧЕ ОТ ЧУЖБИНА ЩЕ МЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ С ПОЛИЦИЯ...??!КОЙ ЩЕ МЕ ПРИНУДИ ДА ВИ ЛЕКУВАМ ??!!ТИ ЛИ...??!

25

доФтор

преди 3 години

До Ямболски цървула това е безсимптомно протичане на Ковид-19.Удари още 2 за проверка на мозъка.Оди скочи от Безистена

24

доФтор

преди 3 години

До Хаахдр Вожд ще линчувате.Системата не се определя от работещите лекари,а от управляващите.Още ли не ви е станало ясно??

23

ЛИНЧУВАЙ МАЙКА СИ!

преди 3 години

ЩОТО ТЕ Е РОДИЛА С МАЛКО МОЗЪК!

22

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА КРЪЧМИТЕ, УЧИЛИЩАТА И ГРАДИНИТЕ!ЕГА СЕ РАЗСЪХНЕТЕ ПИЯНИЦИ ТАКИВА!

21

БАЧКАТОР

преди 3 години

Ох милите те. Да ви затворят в ковчег, задето затваряте градини и училища.

20

Хаах

преди 3 години

И аз ги подкрепям, само искам да попитам, като ги въведат, а хората продължат да умират на стълбите, кого да линчуваме?

19

trala la la

преди 3 години

масовите убийци в бели престилки,няма как да не са съгласни.1200 лева е ковид пътеката,искат увеличение!Разбира се че ще искат мерки.Строги мерки.Счупен крак - ковид.Самоубийство - ковид.Престрелка - ковид.Арест - ковид.Всичко е ковид.Печалба да има-това е важното.Умишлено оставят грипа да премине в пневмония,за да се пише ковид и да има 1200 лева.Загрявате ли?Даже по заповед и устав и те се разболяват.С рекламна цел!

18

И да не забравите

преди 3 години

Затваряне на най-големите заразители - училищата и градините.

17

Ямболски цървул

преди 3 години

Имам следните симптоми: Отпадналост, световъртеж,загуба на обоняние,загуба за пространственост,симптом на невидимост (като застана пред огледалото и не мога да се видя)......Ковид 19 явно....след 6 ракии

16

Ямболски цървул

преди 3 години

До влак GTПълна подкрепа.

15

;

преди 3 години

Платена ваканция преди коледа, как няма да подкрепят?

14

Анонимен

преди 3 години

Най накрая, наиграха се, но по добре късно отколкото никога в този случай.

13

Анонимен

преди 3 години

шамани, мнението на Мангъров по въпроса май е друго

12

Влак GT

преди 3 години

Един вирус показа колко е кежаво здравеопазването по цял свят, за тук да не говорим, дефиницията SARS е от преди десетина години е също на корана вирус, новата версия китайско производство е от края на 2019, дефинирана като SARS Cov2, която е набедена за всички смъртни случай с изключение на катастрофите...Въпроса ми е дали преди 2019 година се е умирало, от какво и дали смъртните случаи са повече средно статистически от сегашните?Всичко в момента се крепи на някакви мижави тестове, без микро

11

Анонимен

преди 3 години

Има пациент, има проблемНяма пациент или има безсимптомен пациент, то тогава няма проблем