43

Анонимен

преди 3 години

Има стъпало на стълбището за всеки обикновен болен. Леглата и местата са резервирани за големците и роднините на "героите". Пазарна икономика, невидимата ръка на пазара мести различните хора по местата им.

42

Боряна

преди 3 години

До АнонименКолко тъжно и вярно! Мисля, че вината е наша, защото сме го допуснали да се случи....

41

Анонимен

преди 3 години

И ремдесивира и дезоксихлорокинът действат, ама в началото, при първи симптоми, както всички останали антивирусни лекарства... Убиват ни целенасочено и планово. Със страх, без лечение, без ефикасни за ситуацията в момента мерки. Инфекцията се разпространява вече дифузно! Никой не търси контактни...На естествен подбор сме подложени. Ще оцелеят най-богатите и най-здравите от бедните. Лошата новина за алчниците е, че доста ще запълнят празното, оставено от умрелите бедни.

40

питанката

преди 3 години

Стига истерични изказвания!! Двустранна пневмония се лекува и в домашни условия. Никъде не се дава такава гаранция, че ако е в болница задължително ще е по-добре лекуван и по-бързо ще оздравее. Аз съм била на два пъти с пневмония, лекувала ме е личната лекарка в домашно лечение и всичко беше благополучно. Няма как всички с пневмонии да са приети в болница, зависи от състоянието им.

39

Реалист

преди 3 години

Най-лошото е, че хора, които са починали Ковид-19 ги пишат като починали от съвсем други болести, което не е нормално. Според статистиката на починалите по седмици в България, излиза, че от всеки трима починали от Ковид-19, само един го пишат, че е починал от вируса.

38

Немеца

преди 3 години

Още веднъж се убеждавам, че е прав проф. Иво Христов в твърдението си, че 80 процента от българите са ***. Определено тук пишат хора, които за тяхно щастие не са се сблъсквали с болестта. Е, пожелавам ви и да не се сблъсквате - страшна е. Аз го прекарах слава богу леко, но мои приятели са по болниците на апаратно дишане, ремдисевир не действа. В момента пробват лекарите с плазма. И общо взето хора на по 50 без съпътстващи заболявания. Легла няма - легло се взема с връзки, дори пари не трябват

37

Анонимен

преди 3 години

Хора които не са се сблъсквали с вируса, моля да не коментират!

36

българин

преди 3 години

Много ми е интересно, как джипито е поставило диагнозата двустранна бронхопневмония?На бас, че по телефона!Или... може би болният си има личен рентген в къщи, в хола?

35

Анонимен

преди 3 години

Спешно трябва да се скъсят клиничните пътеки, за по-леки заболявания, които не изискват наблюдение много дни, за да се намалят леглата в другите сектори ад се увеличат местата за ковид, това е моето предложение. Има много пациенти, които пълнят болниците и ги карат да стоят за да им взимат пътеките, а те не са за болница и спокойно могат да се приберат наа домашно лечение. Спешни мерки трябват и спешно финансиране на медицинския сектор.

34

м,да

преди 3 години

Преди ковида, само ромите влизаха в болница за настинка! Пневмония на инжекции, може да се лекува и в къщи!

33

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с арена Армеец? В момента отсвякъде връщат, само с връзки става да влезеш в болница, който ги няма мре на стълбите. Нали нямаше да има върнати пациенти?

32

до 33

преди 3 години

Защо си мислиш, че ни страда психиката? Просто сме реалисти и искаме да кажем на другите, че вирус има, доста по - сериозен е от нормалния грип, за много хора е фатален, а доста от младите го карат тежко и после имат усложнения.П.С. Не съм човека, на който отговаряш, но споделям мисленето му. До преди няколко месеца една шепа от приятелите ми се бяха срещали с вируса. В момента са над 50%, някои доста тежко го карат. Говорим за хора до 35 г. без придружаващи заболявания и затлъстяване

31

Анонимен

преди 3 години

"Кажи, колега. Виждам, че те е избило към пълно отричане на проблема. И това е начин да си защитиш психиката, но води до неадекватни действия."Нищо не отричам, но повярвай ми, накрая психиката ми ще е по-запазена от твоята.Просто предпочитам да се пробвам с тоя вирус, вместо още няколко месеца да ми надувате главата с рев.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Поздрави на всички хопохондрици"Кажи, колега. Виждам, че те е избило към пълно отричане на проблема. И това е начин да си защитиш психиката, но води до неадекватни действия.

29

Екзодус

преди 3 години

До началото на есентта не познавах никой прекарал ковид, но само за последния месец вече почти една трета от прителите ми го карат или са преминали. Един е в болница, а двама са със сериозни последствия след боледуването - траен задух и силна отпадналост. Всички са на възраст 28-36 години в отлични здраве.

28

Лекарите и учителите

преди 3 години

Да се организират и да протестират. Ако трябва първо символично, а след това да отказват да работят за 1,2, 3 часа и постепенното да увеличават докато не ги чуят. Подиграват се с хората от най-трудните професии-лекари, медицински сестри, учители, полицаи...

27

До не кой си

преди 3 години

Писано е умишлено. За тази като вас. Благодаря за коментара. Хахаха

26

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Поздрави на всички хопохондрици. Дано скоро ви измислат ваксина и за вас ... не за Ковида. Единствения страничен ефект ще е, че ще загубите най-милото си - страхът

24

някоя си

преди 3 години

До някой сиАз в момента съм с Ковид. Лекувам се вкъщи, лекарите казват, че го карам много леко, макар че съм на 56 години, но и на най-големия си враг пожелавам да е жив и здрав и да не се среща с този вирус. Ужасен е. Та нещо да кажете още? Има вирус. Хора, пазете се. Вирусът съществува и се кара тежко и гадно. Няма нищо общо с грипа. Пазете се!