209

Анонимен

преди 3 години

Калинки на ДС в разцвет.

208

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно вярно! Както бившите в България *** в меда така и бившите сръбски *** в Македония (северна, южна, све е бугарско)развалят меда. От което страдат обикновените хора.

207

Анонимен

преди 3 години

До обикновен човекПолитиците,а не обикновените хора са виновни!Омразата и нетърпимостта се насажда от подобни на този от снимката!

206

обикновен човек

преди 3 години

Аз искам пътища и транспортни връзки с Македония; добро отношение и взаимно уважение; търговия и туризъм. И не ме интересуват: парите на Путин подклаждащи изведнъж появилите се прозрения на шкембе войвода;омразата на македонците към България;простошкият стил на политиците от двете страни. Настървяването между нас няма да подобри отношенията ни. Соченето с пръст от наша или тяхна страна на виновник - също. Путин и ВМРО имат интерес от разпри и свади, защото от това печелят от омразата между нас.

205

Анонимен

преди 3 години

Къде видяхте Русия и Путин тук? И Заев и Каракачанката са видни русофоби а това което делят е едни пари платени за албанизацията на СМ. Там е заровено кучето на евроатлантизма. САЩ твърдо стои зад шиптаризма и срещу славянската същност на балканите.

204

IQ 3.14

преди 3 години

Eдинствения начин Македония и България да са една държава, без кримски сценарий е да се обединят в рамките на ЕС. Единствените държави, които имат интерес това да не стане, са известни с братската си политика към нас, откак има независима задунайская губерния. Въпрос за 10 лева и пвц бира : това изсмукано из пръсти дърляне на заев и шкембе войвода, кому служи и тия двамата колко пари са взели, да ни занимават с глупости навръх Коледа?

203

анонимен

преди 3 години

Един македонец да бъде назначен да лъска обужките на Шишо Войвода!

202

1

преди 3 години

Независимо кой и за какво ни натиска не трябва да се огъваме, а трябва да държим на истината! Ако се съгласим на компромис, трябва да подменяме историята с някаква лъжлива! Колкото до тях, те вече по манталитет, мислене и възпитание са сърби, въпреки че дедите им са българи и трябва да се подхожда твърдо!Ако сегашното, или друго правителство отстъпи го чакат големи ядове!

201

МижиДаТеЛажем

преди 3 години

Локуми и нищо практически няма да направят македонците за сближаване с България и решаване на историческите спорове.Ще продължат да бъдат нагли и ще разчитат на нова власт в България, която да ги пусне.Основен предизборен въпрос към партиите на следващите ни избори трябва да е-"Ще пуснете ли Македония с антибългаризма и откраднатата от нас история в ЕС?Без да е направила практически нищо по нашите искания,а обещанията им се оказаха чисти лъжи!Смятат ли те българите за ***,които ще излъжат?

200

Щерю

преди 3 години

Макетата са си големи шовинисти открай време - дървени кра туни...

199

Ами тъй

преди 3 години

Иначе хитрата сврака - с двата крака !

198

Анонимен

преди 3 години

"Значи са македонци ама бьлгари."Точно. Тракийци, от тракийската низина, но българи. Мизийци, от Мизия, но българи. Македонци, от ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ /същото като МИЗИЯ и ТРАКИЯ/, но българи. Ти естествено неостър ли си или природно такъв?

197

Краси, много искаш!

преди 3 години

Не забравяй, че имаме работа с Титовите *** на Коминтерна, които са хитри, лукави и нагли. Дано тези им морални недъзи бъдат разбрани и в Брюксел... бг

196

Анонимен

преди 3 години

Бунгарчо, ела в Бургас да се срещнеш с маса хора родом от Струга, Аларе и тн. Дори фамилията им е Аларлиеви, на селото в МАКЕДОНИЯ. Ела да ги питаш за какви се имат. *** и в Несебър, където от 8000 души 6500 са македонци. Питай ги и тях за какви се имат. Нито един няма да ти каже нещо различно от БЪЛГАРИН като отговор.

195

вино

преди 3 години

Май на част от бйлгарите не е яМай на част от българите не е ясно какво ще се случи, ако допуснем да започне преговори Македония без анекс към договора - страната ни ще бъде публично унижавана, един беше написал, че сме откраднали цялата македонска история, псувните спестявам... Ще претендират за всеки ред и всяко име от историята ни и то от трибуната на ЕС и ще се видим в чудо. И сега натискът към България е огромен, плащат наред, и то май яко плащат, за всяка дума против нас!

194

вино

преди 3 години

Отворете сайта на Канал5 Македония да видите колко българи, все известни наши хора, твърдят, че България няма никакво право да спира Македония! И сипят обиди срещу българската позиция, даже и едно попче и то, Андрей Слабаков тоже, някаква бивша германска дипломатка, която говори за езика, да я питаш тя какво разбира от български език. Тия, българите с антибългарска позиция, заслужават презрение, попКръстьовци са, откъдето ги погледнеш...

193

никакво уважение

преди 3 години

Македонците никога няма да ни уважават. Разделението е пълно. Безсмислени са опитите да се промени нагласата им. Свършили са си добре работата онези, които ни разделиха.

192

Анонимен

преди 3 години

До 197За севрните мъкедони е грък,поне такива договорености имат с Гърция и трябва да ги спазват.,,Скопие няма право да претендира за исторически личности родени на територията на днешна Гърция"

191

Бунгар

преди 3 години

И този *** отива скоро в историята.Преди това ревизия на всички заграбени имоти на македонските дружества.

190

Анонимен

преди 3 години

126 Гоце Делчев никога не се е само определял като грак, а като българин. Кукуш е български град, окупиран от гърци и даден на гърците от великите сили.