127

И.Б.

преди 3 години

Ужасяващи съдби! Насилието не е "привилегия" само на социално слабите. Практикува се във всички слоеве на населението. Много жалко, че жената не е имала смелостта и парите, за да се обърне навреме към добър адвокат, след като местната полиция не й е помогнала. Но често явление е, че жертвата няма сили да се защити - било то в България или където и да е било по света.

126

Дабе

преди 3 години

Абе хора стига с тия глупости. От тоя статия излиза че всички знаят че тя е невинна и че мъжа е убил двете им деца... Това не е сериозно просто. Кой нормален ще прикрива убиец на деца. Все едно брат ти или сестра ти да си заколи децата ти да знаеш и да викаш че са невинни.

125

Анонимен

преди 3 години

Дайте емпатия и съчувствие на Оня от моста. Не го забравяйте.

124

Жертва на насилие

преди 3 години

Нали знаете, че в България е срамно да се говори за психически проблеми и за психическо здраве? Още повече за посещения при психолог? Срамно е да се говори за това, че мъжа ти те спуква от бой. То това е норма. Случва се навсякъде И после като на някой му избият бушоните и почне да коли и беси всички скачат да цъкат с език и да съдят. Не оправдавам майката, но съм ужасена от липсата на емпатия и съчувствие спрямо нея. Жените не са длъжни да търпят бой и насилие по правило.

123

Анонимен

преди 3 години

Не мога да допусна, че майката е убиеца на децата.Всичко трябва да се провери детайлнол С пари в България всичко може да се купи и подкупи.

122

Анонимен

преди 3 години

ТЕ не са виновни,че в училище сте спали, а в университета сте пили.Не са виновни, че работата ви е скапана, а шефа ви е ***.Не са виновни за нито едно от вашите решения. Не са ви длъжни за нищо.Вие сте им нужни..

121

Анонимен

преди 3 години

МОЛЯ ВИ НЕ ПРАВЕТЕ ДЕЦА не правете деца,ако нямате представа как да ги обичате, НЕ правете деца, ако най-голямото ви щастие са цигарата, ракйката и салатата. Не правете деца, ако не сте уверени,че сте намерили истинският човек. Не правете деца, ако ще ги карате да плащат за вашите грешки. Не си го изкарвайте на тях.

120

Анонимен

преди 3 години

Полицай криминалист ѝ е казал Мило момиче, това каквото виждаме ние и знаем, не значи, че ще ти помогнем.---------------Това изчерпва всякаква полемика по въпроса за домашното насилие!!ОТ такива "хора" ние очакваме помощ????Та може ли мутри да защитават мутри,????!!!В държава, ръководена от мутра! ОТ общество, което още счита, че боят в семейството е нещо нормално!

119

Анонимен

преди 3 години

A защо разказва след убийството, а не преди това ?

118

Анонимен

преди 3 години

Жената е имала отдавна нужда от помощ от страна на соц. служби.Каквото и да е сторила, сторила го е в момент на умопомрачение.Видяла е такъв тормоз че чак си е изгубила акълът горката. Видяла е че за децата ще стане лошо и .....от майченски инстикт .... го е направила.Това да е за урок на психолозите,а и на цялаото гражданско общество.Тази семейна драма е продължавала с години.

117

Анонимна

преди 3 години

Лелееее, лошо ми става като чета и е вярно, ако мъжа и така я е мачкал и унижавал, в никакъв случай не е оправдавам...Горките деца, какво са преживели...миличлите

116

Анонимен

преди 3 години

На адвоката това му е работата - да лъже.

115

Анонимен

преди 3 години

в белите държави това го правят бащите между другото като им вземат децата и ги превърнат в просяци с ненормални издръжки. за това и толкова младежи изпедяват или и не помислят за деца.

114

мен

преди 3 години

горките дечица. господ да ги прости. тази женица като се осъзнае ще се самоубие. господ да и е на помощ и на нея. как я докарахме до тук бе. скоро всички ще сме като нея.

113

Ястребител

преди 3 години

И каква е религията и етническият произход на тази християнка и българка? Някой да знае защо никъде не се споменават тези две неща?

112

Анонимен

преди 3 години

никой не се ражда убиец- става се такъв поради голям тормоз. тук всички са виновни, всички са виждали промените в нея. лъв притиснат в стената, хапе и убива, а тя, с болния си мозък е взела най-ужасното решение. а дали е тя?

111

Анонимен

преди 3 години

Тази история е като турски сериал.

110

Гумичка за триене

преди 3 години

ДЕТЕ на 5 години ДЕТЕ на 3 години не познали живота не познали щастието не ВИНОВНИ за нищо! И ? Къде е сега вашия бог А ??? Или ще кажете така е рекъл? Дечицата не са виновни на никой те са НЕВИННИ!! Вие си вярвай те!

109

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости! Някой връзва ли се на тези приказки?!?

108

Анонимен

преди 3 години

Горката жена, защо и на себе си не тегли ножа? То твоят живот свърши... Защо не тегли ножа на оня изверг, а посегна на най-невинните? Но пак щяха да са деца на майка убиец, мъртъв баща, пак щяха да останат при семейството на насилника, какъв старт в живота биха имали. Помислила си че мъртви са по-добре, отколкото да живеят с тях... Какво си изживяла за да стигнеш до такава безизходица? А мъжът ще живее, най-вероятно ще си намери нова жертва и ще напрви други деца... Какво нещо е животът...