176

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека.Имаме премиер който му откри паметник.Имаме ДС агенти в правителството и министър на войната.Навели са на едни зад океански паралии и ни погребват .А на нас дай да мразим за друго не се обединяваме.

175

Анонимен

преди 3 години

Македонците направиха избора ни много много лесен, вето до дупка и пълна европейска изолация. Да умират от злоба , нас българите това ни забавлява. Боли ме корема да им се пресмивам

174

Българин 681

преди 3 години

А може би не иска?! Крайно време е и Македония, и силите които я подкрепят да прекратят това цинично пренаписване на историята!

173

Некрофилите

преди 3 години

Югославия и Тито ги погребаха отдавна, а мънкидонците се наврели в ковчега им и ги целуват ли целуват! Некрофили!

172

Когнитивен дисонанс

преди 3 години

Македония още не може да излезе от ерата на Тито"-иска да каже югокомуниста.Както всички знаем комунистите винаги обвиняват другите за собствените си престъпления. Така и сърбомана-Резидент на Северна Кводае.Дреме ни на нас, че сръбските *** ще сънуват евросредства през крив макарон.То,да си европеец не е само лапаница,както те си го представят,а и да се разделиш с комунизма и престъпленията му.Как "български фашисти" окупирали окупирани от сърбите българи в македония-трудно ще го обяснят!

171

Анонимен

преди 3 години

Щом не съществуват реални шансове, нека да си изтегли молбата за членство в ЕС и да спре да ни досажда. Беше си много добре допреди няколко месеца. Омръзна ми всеки ден да слушам за Бивша Югославска Република Македония, понастоящем Република Северна Македония и нейните претенции. Историята на антична Гърция или древна България не е тяхната история. Тяхната история започва през 1944-45г., държава създадена от югославски и съветски комунисти.

170

Недоразумение

преди 3 години

Отчайващо ниско ниво за президент. Като глава на държава кандидат-член не му подхожда да дава оценки на държава-член на ЕС. Да не говорим, че говори каквото му падне на уста !Историята на българите в Македония е написана собственоръчно от участниците в нея далеч преди раждането на Тодор Живков.

169

очевидец

преди 3 години

Аз пък съм чувал от Хървати които са служили войници в БЮРМ, че е имало страшно промиване на мозъци при Тито. Те са трета страна и няма за какво да ме лъжат.

168

Анонимен

преди 3 години

Това, че никоя друга страна в Европа не била на същото мнение, няма никакво значение. Тези *** си мислят, че другите страни могат да ни задължат да се изхрачим във физиономията си. Само тежки санкции и блокади могат да ги оправят. Преразглеждане на получилите българско гражданство, да се провери дали не са чужди агенти. Като не е по рождение, гражданството може и да се отнема.

167

Анонимен

преди 3 години

Пендеровски.... Бассси името! На дедо си Пендep.

166

БС

преди 3 години

Този млад господин не знае какво говори, едва ли знае нещо за Живков. Просто така ги учат в техните училища.

165

БС

преди 3 години

Това е една територия на Балканите , не трябва да си въобразяват че са велики и да искат много.

164

Анонимен

преди 3 години

Като е една исъща матрицата,защо го подписвахте договорот,бе? Мислихте,че ще ни излъжете и някой ще ни нареди,да ви продкрепяме безусловно,докато разпарчатвате българска история и език?

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен174 Северомакедонците крадат българска история и език,това нищо ли е за теб безроднико? Братушки ние нямаме,Русия е заплаха за България. Бъргария няма да промени позицията си,независимо кое правителство е на власт

162

Анонимен

преди 3 години

Не подхожда на един президент,та макар и на толкова малка и млада държавица,да повтаря кръчмарски брътвежи.

161

Анонимен

преди 3 години

Какво пречи македонски език, култура и история на националистите комплексари? Още проблеми създават,братушките им диктуват,но те не могат да се усетят. Ако мразиш съседа си,то той няма да те обича

160

Анонимен

преди 3 години

В македония малоумието е на почит помните ли преди години докараха едно жипси от пакистан било наследник на александър македонски

159

Анонимен

преди 3 години

Албанците ше ви сипят споко македонците с никой не се разбират освен със титовската номенклатура

158

Много е просто

преди 3 години

Холандия вдига ветото срещу нас за шенген, само те не ни искат там. Нуе вдигаме ветото за ЕС срещу македония.Това е

157

Дедо Пенс

преди 3 години

Стерео,Стевоооо,а ти йош у ТИТОВО време...