69

Анонимен

преди 3 години

Глоби, глоби и пак глоби. Един примитивен индивид няма как да бъде дресиран по друг начин да се съобразява с правилата. На него 8 месеца не са му стигнали да се научи кога и как правилно да си носи маската... Бедният му ум никога няма да схване каквото и да било, докато не му се бръкне в джоба.

68

Анонимен

преди 3 години

A, има също шалове ,кърпи и други парцали. И те, както казвате в заповедта, вършат същата работа.

67

Анонимен

преди 3 години

До Ким Бобчо Доган Диди 72 В Китай не носели маски ?Извинявай , ама откъде си черпиш инфото - врели - некипели В Китай масово се носят маски от мнооооооого години насам , заради замърсяването на въздуха А за СК - никакво инфо не достига оттам до нас , интересно ти откъде си го получил ?

66

Анонимен

преди 3 години

А, ся пък и нетърпимост трябвало да има към "невъзпитаните и недисциплинирани" хора. Браво бе!!! А да се избием не щеш ли? Аз от началото на пандемията си нося маска, ама не ми пречи когато другите си ги носят по своите разбирания! Няма и да започна да се карам с тях, щото на Кантарджиев му било скучно и иска сеир! Нагли сте вече!

65

Джон Стайнбек

преди 3 години

За маските и хората...

64

><

преди 3 години

Маските са за да не си изградите имунитет след като вдишате биологичното оръжие с което ви пръскат или скоро ще започнат. Трябва да го приемете с водата или направо в кръвния поток с ваксината. Ако ходите без маска ще имате имунитет дори срещу отровните ваксини.Ако забележите, че мъглата в населеното ви място не се разсейва по 2-3 дни, спирайте да пиете вода от чешмата. Не ходете в болници ако не ви е спешно, ще убият хора със зарин за да направят паника и да ви отнемат още права.

63

Анонимен

преди 3 години

Кантар, много си нагъл. Трябва да те съдим за това, че насъскваш хората един срещу друг заради измислен вирус!Колко милиона ли е лапнал този от СЗО?Не виждате ли, че се опитват да ви направят кошерно общество както в Китай?

62

iPhone потребител

преди 3 години

Кога излиза новия ъпдейт Кови 2.0 ?

61

Коронка++

преди 3 години

Слагайте маските и сваляйте гащите. Идва новият световен ред.

60

Хахахахаахахахаха

преди 3 години

Навремето, ако комунистите бяха казали на плебса да носи маски, щяха да ги увисят на някой стълб.Ама не сме навремето вече. Отворили сте си гъзoвете и даже сте ги овлажнили - да ви влизат по двама.

59

Анонимен

преди 3 години

До 65Само *** може да попита така.Отиди до най близката болница и пробвай, после се върни и ни дари с отговор който сигурно ще направи пробив в медицината

58

Пърдиш ми на Хуя

преди 3 години

Братленце,Сега говорих с баба ти - вика че цял живот с маска е ходила.

57

Анонимен

преди 3 години

Само един въпрос - как маската не предпазва мен от болен, защото пропуска вирусите, но ако аз съм с маска спира моите вируси към другите хора?!?!?!Ако е без *** ще те напикае, ако е с *** ще се опикае. Така добре ли е смляно?

56

Анонимен

преди 3 години

Я да се развихрите!Оня, дето ви направи на май-му-ни се измете. Почвайте с щуротиите!Да става весело!Дайте за Боку!

55

Анонимен

преди 3 години

До 66Еми пробвай, какво питаш?

54

Анонимен

преди 3 години

Само един въпрос - как маската не предпазва мен от болен, защото пропуска вирусите, но ако аз съм с маска спира моите вируси към другите хора?!?!?!

53

Анонимен

преди 3 години

Чао Заплеси.Видях ви умствения багаж.Лека и безаварийна :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

52

Ямболски цървул

преди 3 години

Анонимни...за какво говорите.... маски ?!?! Познавам 6 човека,които постоянно носиха маски и се заразиха от грипа! Аз не нося и все още не съм позитивен!

51

Анонимен

преди 3 години

Няма спасение. И в землянки да се скриете коронката ще ви открие.Бойко седмици наред се кри по горите и накрая пак се зарази. Няма спасение, да ви е ясно. Вирусът преминава през маската като през мрежа за комари.

50

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се възпита една нетърпимост към хората, които носят неправилно маската си, носът им стърчи отвънка, и към хората, които демонстрират неуважение към другите и не ползват маски."Не го знам в коя вселена живее, сигурно оная на Коцко Здравето. Репресивния орган КАТ не успя да научи столичани да не паркират по детските площадки и в зелените площи, а тоя си мисли че щял да възпитава нетърпимост към липсата на маска... боже, боже, колко е заблуден.