9

Хохохоооо...

преди 3 години

БИЙТЕ, БЕ..... НАЛИ ИМАТЕ ПО 10-ЖИВОТА КАТО КОТКИТЕ.... ХАХАХАААНЕМАТЕ НУЖДА ОТ ДОКТОРИ И МЕД. СЕСТРИ!!!КВО РЕВЕТЕ ОТ ВИРУСИ... ХАХАХААА!!!????

8

Анонимен

преди 3 години

До Bob БИЕЩИЯТ- ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА СТИГНЕШ ПО ДАЛЕКО ОТ МЕД СЕСТРА И ЛЕКАР, АХ ДА И ОХРАНАТА- И ПОСЛЕ, ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ ДА БИЕШ ОХРАНАТА В АРЕСТА, ПОСЛЕ В СЪДА, СЛЕД ТОВА В ЗАТВОРА, ОТ ИЗБРОЕНОТО СЛЕД КАТО НАБИ ХОРАТА ПРИ КОИТО СИ ОТИШЪЛ ЗА ДА ТЕ ПРЕГЛЕДАТ ИЛИ ДА ТИ СЛОЖАТ ИНЖЕКЦИЯ, А МОЖЕ БИ СИСТЕМА, КОЙ ОЧАКВАШ ДА ТИ ПОМОГНЕ....ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ БИЕШ....САМО ДЕТО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩОТО В БГ СТЕ ЕДНИ СМЕЛИ БИЕЩИ, КАТО СЕ ОЗОВЕТЕ В ЕВРОПА СТАВАТЕ СМИРЕНИЧКИ, А ДА, ТАМ ИМА ЖЕЛЕЗНИ ЗАКОНИ.

7

Bob

преди 3 години

Ако трябва да съм честен, атмосферата в България е такава, че ако бях с 3 годиншанта си дъщеря в болницата нищо чудно да бия и някой доктор, охраната. Да не забравяме вътрешния министърк Цвъки как говореше за престъпници с бели престилко. Как министърката наричеща сестрата която стоеше на прозореца луда и тн. Та ако съм с 3 годнишната ми дъщеря в болницата ще бия наред тези претъпници и луди хора. Защото за мен детето ми е важно....то ми е по-ценно от работата, Звъки и министърката това пазиха..

6

Анонимен

преди 3 години

Интересно познавам още два индивида от това село имат сериозни психични проблеми.Всички ли са така?

5

Анонимен

преди 3 години

Помните ли Зоя, от Дупница, дет героиня и родила 15 деца, ама само 7 са при нея, за другите не може да се грижи, помните ли я, от вчера новината в сайта?Е, и нейните деца ще са такива. След 20 години....

4

Анонимен

преди 3 години

спрете му помощите бе!

3

Анонимен

преди 3 години

Бързо производство до 24ч. и минимална ефективна присъда от 5 години - това е начинът!

2

Анонимен

преди 3 години

На това село мечка цялото му население трябва да бъде унищожено.. там живеят най животинските гали от остров ман...

1

Анонимен

преди 3 години

Бойко, Бойко, дъщеря ти на магистралата да я спукат от бой, докато изплаща това, което сега ти дробиш!