104

Анонимен

преди 3 години

110 бизнес магюсникаХората се затвориха по домовете си.Хайде развийте се без тях.Нищо не може без човека, най важната инвестиция.Другото е нарцизьм .Дори вьв една ферма не е важно колко куфара има фермера а в какво сьстояние добитъка. Ако не си дал няма да имаш.

103

Анонимен

преди 3 години

Само пишете нищо не четете затова сме на тоя хал, живи да ни затворят в тия хладилници заради вашата глупост, нищо не четат само пишат ***.

102

БИЗНЕС предпиерамач

преди 3 години

Аз съм млад иновативен сериен предприемач. Държавата се крепи на бизнеса обикновените хора от тях не зависи нищо. НИЕ от Бизнес елита осигуряваме всичко и трябва да сме най-важните. Държавата да се грижи за бизнеса ние ще се оправим с хората. Дори половината пенсионери да измрат това дава тласък на икономиката и ползва за държавната хазна.

101

Анонимен

преди 3 години

Още като казаха че ще трябва специални условия за съхранение каквито и да са те не са за съхранение ами за умъртвение. Ако наистина имаше истински вирус и нямаше конспирация, защо хората не се радват за това че били намерени ваксини. То ако беше истина трябваше да има манифестации за това а то точно обратното погребални тържества за ваксината.Какви са тия ферми фермите са за живи същества, живи ли ще ни хвърлят в камерата.

100

ЧОВЕКЪ

преди 3 години

ХОРА ако НЕ СТЕ разбрали ЖИВОТ БЕЗ ПАРИ няма. КАКВА е ПОЛЗАТА ДА СТЕ ЖИВИ и обречени на МИЗЕРИЯ и ТРАЙНО БЕЗПАРИЧИЕ. БЕЗ ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ.

99

чуденка

преди 3 години

От всичко, което изчетох за ваксините, оставам с впечатление, че само ваксините на Турция, не на Pfizer, а на съседна Турция, за които се чу, че ще са готови април, са направени по стария начин и единствени съдържат реалния коронавирус. Всички други ваксини, които шумно се рекламират напоследък използват аденовируси от щимпанзета, разни други подобни вируси, или ще инструктират нашите организми сами да произвеждат белтъка на вируса. Не разбирам защо се прави това.

98

замислен

преди 3 години

Свидетели сме на раждането на нова бизнес ниша в здравния туризъм. Богатите ще пътуват за ваксинация до страни, които могат да си позволят съхранение на ваксината.

97

Анонимен

преди 3 години

Защо са се закучили точно за тая ваксина? Нали има още няколко, които не изискват такава температура? Какво толкова има в тези спринцовки, че им е нужно -80 градуса?

96

Анонимен

преди 3 години

Хладилни камери ми звучи като газови камери боже пази но така си звучи.

95

светнат

преди 3 години

Доставките в сух лед са изключително скъпи. Всички авиокомпании с право ги третират като опасен товар, което си е така защото сухия лед се произвежда от амоняк и при определени условия гърми. В България никъде няма условия за съхранение при -70 градуса и тази ваксина няма да стигне до нас.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ" по принцип си прав дори не ми се мисли какво значи това, ми помисли си за тестванията на милиони и дори милиарди хора каква информация събраха сатанистите за хората при това доброволно. Конспирация било ми не е конспирация. Самата истина е в това няма никаква конспирация защото това са фактите. От къде някои герои знаеха какво ще стане пък уж че сега били излязли прави.

93

гост

преди 3 години

До Анонимен 104-Не пиши глупости ,ваксината Е пробвана върху 40 000 човека , само пишете тъпотии!!!

92

Анонимен

преди 3 години

Моря някой разбиращ да ми подскаже какво друго, освен ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ, се нуждае от -70⁰С за съхранение.

91

това заглавие

преди 3 години

е много гадно /ферми/ тия хладиници да не са за милионите измислени трупове.

90

Татул

преди 3 години

Спутник V :) Нареждайте се на опашката, че после няма да има!

89

Анонимен

преди 3 години

Ха ! Тая ваксина още не са я пробвали върху хора ама вече подготвят хладилни камери за нея ! Малеее ! Ще паднат милиарди в джобовете на някои хора и накрая ще се окаже , че тая ваксина за нищо нестава.

88

Анонимен

преди 3 години

Ваксината още в морето, те вече приготвили хладилника.

87

Анонимен

преди 3 години

Ваксината още в морето, те вече приготвили хладилника.

86

Пук

преди 3 години

До българинЛампичката е, че не може да се произведе и достави масово тази ваксина до всички и Путин просто прави финт с който спестява негодованието на милиони хора, които ще чакат поне година докато са ваксинирани. Ясно ти е, че ако иска може да каже, че е ваксиниран без да е.

85

тик

преди 3 години

Познайте КОЙ ще прави хладилен хъб на Балканите