62

Анонимен

преди 3 години

До Хайде стига вече!Ах, лабилната психика, дето предпочита да не знае и даже отрича, ако случайно види някоя цифра. Като щраус.

61

Не бъдете цинични

преди 3 години

3ти ден съм със симптоми. И аз като пишещите не вярвах и си мислих, че всичко е вятър и мъгла. Докато не се разболееш... На 31г без хронични заболявания еее това нещо ми разказва играта. Детето на 1.6г трудно го гледам. Започна с дращене в гърлото, после темп 38, на следващия ден веднага кашлица, храчки. Личната ми назначи антибиотик, болки в мускулите, мега умора, главоболие все едно не си спал 4 дни. Днес е 3ти ден започна лека хрема, вече почти не усещам какво ям. Утре отивам да се тествам.

60

от 56

преди 3 години

До АнонимеН 58Ок, така бива :) Защото иначе е болезнено разочарованието от осъзнаването, че хората чрез вярата си в науката се отказват от способността си да мислят... Но щом нямаш очаквания да осмислят информацията и да си помогнат сами е добре за теб.

59

Анонимен

преди 3 години

До 57Защото поне в 50% от случайте това са сериозни "придружаващи заболявания", в напреднала фаза и са несъвместими с живота.

58

Хайде стига вече!

преди 3 години

Който се интересува колко души са "заразени" и колко са починали, да си влиза в съответния сайт и да чете.Защо тези данни се натрапват на всички?Има хора с лабилна психика. Хайде стига вече!

57

Хъм

преди 3 години

Колкото по-първичен е един индивид, толкова по силно се е "стиснал" за жалкия си животец. Всички ще умрем някой ден. На ден в България умираха по 300 човека преди короната. Сега пак са толкова, само дето инфарктите, инсултите, белодробната недостатъчност, цирозата и рака стабаха придружаващи заболявания. Старостта също.Нарочно се търси сезация и се всява паника.

56

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 56ОТДАВНА СЪМ ИЗГУБИЛ ДОВЕРИЕ В ОБЩЕСТВОТО :D САМО ЩЕ ТИ ДАМ ПРИМЕР!5 ПЪТИ ПРЕИЗБИРАМЕ БОРИСОВ И НА ПАЗАРА НА КРАСНО СЕЛО ИМА ЕДНА ТАБЕЛКА ПИШЕ ИЗХОД А ДО НЕЯ ПИШЕ ВХОД!! Е НЯКОЛКО ПЪТИ ХОРАТА ИСКАХА ДА ВЛЯЗАТ ПРЕЗ ИЗХОДА :) НАСЕЛЕНИЕТО Е МНОГО ЗЛЕ!!1ИЗОБЩО НЕ ИСКАМ ДА СПАСЯ ТОЗИ ОНЗИ САМО ДОКАЗВАМ ТЕЗАТА СИ, ЧЕ 99% ОТ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ИЗПИСВАТ АНТИБИОТИК И ТО НЕ БИЛКОВ! КОЕТО ЕДИН ДОКТОР КАЗА , ЧЕ Е ГРЕШНО И НЕ Е НУЖНО ДА СИ ДОКТОР ЗА ДА СХВАНЕШ , ЧЕ Е ГРЕШНО

55

22

преди 3 години

Защо изобщо се внася нотка на спокойствие като се изброяват придружаващите заболявания. За съжаление поне някои от тези починали са заразили други лица + медици и така кръга се повтаря. Мерки мерки и мерки. Държавата да се грижи за гражданите си а не за ресторантьорите си. Училищата също нямат работа да са отворени. Опомнете се кога е време. имахме цяло лято- пропиляхме го.

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНЗа кво ги светваш? Остави ги, харесват си антибиотиците. Разбирам, че искаш да спасиш повече хора, ама ще ти трябват железни нерви, за да преодоляваш съпротивата на вярващите в нАуката. Щото те са наистина само вярващи. Разум не търси там. И аз знам някои природни антибиотици, ама вече съм на фазата, че няма смисъл да спасявам когото и да било, просто защото те не искат, и вече не ги пиша тези неща. Все пак успех, ако имаш още търпение, ама знам, че скоро и на теб ще ти писне.

53

Сата НАТО

преди 3 години

Според вас има ли вариант част от тези хора да са измрели без ковид, а докторите да им приписват ковид, за да подклаждат истерията и дя къртят кинти?

52

АнонимеН

преди 3 години

ЛИЧНАТА ЛЕКАРКА ИЗПИСКА ДЕВИРАЛ ПРИ КОРОНА ВИРУС- 3 БИЛКИ ИМУНОСТИМУЛАТОР, АНТИБИОТИК И АНТИСЕПТИК--------------------------------------------------------------------------------------------------------ОТНОВО ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ СА В ДЪНОТО НА ЦЕЛИЯ ПРОБЛЕМ С КОВИД И ТЯХНОТО НЕВЕЖЕСТВО ИЗТРЕБВА НАСЕЛЕНИЕТОАНТИТРОМБОТИЧНО ЛЕКАРСТВО Е ПРАВИЛНО, ЕДНО ЗА ВТЕЧНЯВАНЕ НА БРОНХИАЛНИЯ СЕКРЕТ СЪЩО Е ПРАВИЛНО, НО АНТИБИОТИК НА НЕ БИЛКОВА ОСНОВА Е АБСОЛЮТНО ГРЕШНО

51

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 51АЗ ВЕЧЕ СЪМ ГО СМАЧКАЛ ТОЗИ ВИРУС КАТО ИЗЛЕКУВАХ 90 КИЛОГРАМОВО ЖЕНСКО ТУЛОВИЩЕ СЪС ХИПЕРТОНИЯ -----------ПРОПОЛИС ТИНКТУРА 3 ПЪТИ НА ДЕН ПО 30 КАПКИЧАЙ ОТ СЛЕДНИТЕ БИЛКИ ВРИ 5 МИН-КОТЕШКА СТЪПКА -ИМУНОСТИМУЛАТОР-ЧЕРВЕНА ХВОЙНА- АНТИБИОТИК-ГЛОГ ЛИСТА И ЦВЯТ-АНТИТРОМБОЗНО И АНТИХИРЕТОНИЧНО-БРЪШЛЯН- ПРОТИВОКАШЛЯЧНО И АНТИСЕПТИЧНО-ВЪРБИНКА- ИМУНОСТИМУЛАТОР-МРАВЧЕНО ДЪРВО -АНТИБИОТИКНИЙМ - АНТИБИОТИКЧЕРЕН БЪЗ ЦВЯТЕХИНАЦЕЯ ДА СЕ СЕ СВАЛЯ ТЕМПЕРАТУРА ПОД 38.5 ГРАДУСА

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНПоздравления, ти си букварен пример за неграмотен, болезнено глупав и невероятно невеж провинциален български плебей. Искрено се надявам да не си създал поколение и да не създаваш никога такова, защото си толкова ограничен, че си вреден за обществото и неспособен да съществуваш в условия на ред и цивилизация.

49

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНМа верно имаш нужда от психиатър. Като си толкова смел с тоя чай от ехинацея - що не се пишеш доброволец в ковид отделение, да покажеш как го "смачкваш тоя смешен вирус"?

48

Анонимен

преди 3 години

Значи вирусът да ги почва тия мутри с големите усти и празни глави, че да си починем всички.

47

Анонимен

преди 3 години

като ви чета коментарите и ме е гнус, че съм българин...... Отдавна не са вече българи в България а ганювеее и груйовее повечето, тук таме има по някой свестен на който са легнали 100тина нискостеблени.

46

Анонимен

преди 3 години

Е какъв е проблема? Всеки ден умират 300 души по най-различни прични, няма проблем и да умират и още 300 от коронавирус. Във Фейса го обясниха експертите.

45

Анонимен

преди 3 години

Излекували са ги...

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Значи възрастните и хората с хронични заболявания според теб заслужават да умрат, и то не за друго, а само поради разсипаното здравеопазване от управляващите мутри и страха на същите да въведат адекватни мерки... Що за човек си? Върни се пак да коментираш, когато се окажеш лично засегнат от "пЛандемията". А ще се окажеш, съмнение няма.

43

W

преди 3 години

До QКолко време има?