11

Bon

преди 3 години

Изпратете ги на HELPKARMA.

10

Anonymus

преди 3 години

Трябва да спре цялата държава за да се усетят тия политици, че без нас са за гробищата.. Жалко, че сигурно няма да ме има вече на тая земя като се оправят нещата.. А съм млад още или бързо ще се мре или няма да е скоро оправията..

9

Анонимен

преди 3 години

Малиииий,скоро като внесем и ваксината на Pfizer не ми се мисли какво събиране ще паднеНа (пари за нискотемпературни фризери)

8

Анонимен

преди 3 години

6 млрд бюджет за система която колабира при 200 пациенти на интензивно лечение а ние събираме капачки и смс за кувиози, линейки и фризери.НАГЛИ КРАДЦИ !

7

Хубаво, но...

преди 3 години

...да не стане като ХелпКарма.... ?

6

Майна

преди 3 години

ЗАЩО МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НЕ ДАДЕ ПАРИ ЗА ТОВА ЖИВОТОСПАСЯВАЩО НЕЩО??? МАЛКО ЛИ ПАРИ ДАВАМЕ ВСИЧКИ ЗА ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ???? КЪДЕ ОТИВАТ?????

5

Анонимен

преди 3 години

Хора аз обичам да помагам, но това не е начина. Болница в която един фризер не може да се купи, капачки за кувьози и в същото време чуваме какво става навкякъде. Кампании, смс....до кога. Къде го има това в нормалниятсвят? Всичко ли отива на 100% за добре цели.

4

Анонимен

преди 3 години

Да обявят банковата сметка, да се провери дали това отговаря на целите-Университета по медицина да го потвърди и ще даря.Остава обаче въпроса, къде са милиардите за борба с пандемията?Как така една университетска клиника няма средства да закупи толкова важно оборудване и то насмешна стойност под 40 000 евро, та един ехограф струва повече.

3

Възмутен

преди 3 години

Тиквю да спре да обикаля с джипо като муха без глава и да гори бензиня Бадева..и ето ти икономия!

2

Бивш американец

преди 3 години

77 хиляди лева? Община Пловдив къде е? Спокойно можеше вече този проблем да е решен. Къде бляхте цяло лято? Вторият град в бг няма как да съхранява плазма. Ходете си!

1

Мен

преди 3 години

Дайте инфо къде и как се събират?! Аз искам да даря обаче не знам къде!