125

БАКАЛСКИ ТЕФТЕР

преди 3 години

Стига с тази настинка, чиято измама лъсна яко.

124

Факт

преди 3 години

През първата седмица на ноември е още по-зле. През 2020 - 3179 починали, а през 2019 - 2152 починали, т.е. сега са с 1027 повече.

123

xaxaxaxaxax

преди 3 години

аз съм математик и казвам , че болните са под 100 на ден !!! От къде ги намерихте тези данни и как успяхте да изчислите подобен брой :D

122

Мимс

преди 3 години

Ами те д-ри, професори и т.н. колко пъти казват , че антитела може и изобщо да не се изградят след преболедуване на ковид и дори и да изградиш ще е за 2-3 седмици-2-3 месеца. Няма как да изградиш имунитет срещу вирус. Да не говорим, че тестовете са пълен shit .

121

Разум Даскалски

преди 3 години

Това сега е подготовка с числата и само мътене главите на хората за предстоящите избори. Трябва ускорено да се увеличават бройки и то паралелно с източването на държавната хазна. Пуста и празна ще бъде за 2021, ама вируса бил виновен и ще размахват големите бройки. В Пловдив връщат пак децата по училищата, за да дойде обявяването на следващата поредна корона вълна.

120

до ааа

преди 3 години

И в моя офис е така. Много си мислеха че са го минали март, ама тестовете казаха не - тогава имаше тежък грип Б. Сега вече имаме доказано болни от короната колеги. Липсата на обоняние е това което споделиха като първи симптом. И не, не е като грипа. Ако си мислите че сте го изкарали, най вероятно не сте.

119

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, те може и 100 000 на ден да са, но това няма никакво значение за статистиката.Защото доказаните са 4 000. Останалите просто не са си направили тест, а част от тях, ще влезнат в статистиката за деня в който си направят тест.Но, да. По принцип би-трябвало заразените да са повече от официалната цифра, защото тези които го прекарват леко изобщо не си правят труда да се тестват.И да. Това е прекалено много за нас. В Гърция дето имат 30 000 случая от март се затвориха, а ние хоро играем.

118

до GOD

преди 3 години

Ситуацията е че до болница не можеш да се доредиш, независимо за какво. Много хора умират - от вируса и не само поради липса на медицинска грижа от препълването.

117

до1

преди 3 години

Корея не е само технологии а и култура. Там колектива е над всичко. Всеки ПАЗИ всеки. А при нас е наобратно на много хора не им пука за другите. Затова и затъваме навсякъде. Де е Париж де е Перник...

116

Анонимен

преди 3 години

До всички прогнозиратАбе то хубаво да познава поне месец напред, ама както виждаш нашите се оцъцaха. Това е показателното. Значи не са знаели какво ще става поне месец напред! Иначе ти си го хвалИ, не пречиш на никого.

115

God

преди 3 години

Може ли статистика и за другите смъртни случаи от какво са причинени? Досега ни дават такава само за Ковид и явно у нас вече от друго не се умира. Какъв е критерият за висока смъртност от някакво заболяване? Колко души са починали досега от колко реално болни? Защо ни се подава избирателна информация, която обслужва властта и болниците, а не ни дадат реалната ситуация? Защо НСИ миналият месец каза, че има спад в смъртността спрямо 2019 г., а сега изведнъж промениха числата?

114

Минаващ

преди 3 години

До Анонимен 96 Така е, няма за съжаление! Но Томов и другия шмекер Витанов не допринасят за реномето на останалите в територията математици.Както навремето и онези *** Кендеров и Гроздев, които се караха по ТВ кой е по по най...

113

ааа

преди 3 години

Чета тука из коментарите хората масово си мислят, че като са кихнали два пъти и са вдигнали малко температура и са изкарали КОВИД. Даже не са се тествали, обаче са сигурни. Пичове, не бъдете толкова сигурни и се тествайте. И аз си мислех, че още пролетта съм го изкарал, обаче теста показа, че нямам антитела. А от моите колеги вече има 3-***, които бяха сигурни, че карат корона, обаче като се тестваха и се оказа, че не е никаква корона ами обикновена настинка/грип.

112

ясно е

преди 3 години

кого в България наричат Мориарти. А български Шерлок Холмс няма. Няма и да има. както разбирам, ти си присъствал на ликвидирането на английския мориарти от английския Шерлок Холмс. Или може би си чел някъде нещо по книжки в които добрият винаги побеждава, за да не плачкат дечицата. В живота обаче е друго.

111

Анонимен

преди 3 години

Да каже по коя формула смята да го проверим. тройкаджия!

110

Анонимен

преди 3 години

Мориарти беше ликвидиран от Шерлок Холмс. Недей да лъжеш.

109

Ойлер

преди 3 години

Този не е математик, а сметкаджия. Като е толкова умен нека се разболее и да отиде да го лекуват в математическия факултет. А лекарите през това време ще смятат колко математици са нужни за да рухне здравната система.

108

всички прогнозират

преди 3 години

но само резултатите на Мориарти не се обявяват публично.Защо ли - там е истината. Голям късмет има правителството, чеМориарти е толкова известен в чужбина, че повече слава не му трябва.Едно, че си мълчи и второ властите знаят какмо ще става поне месец напред.А то, кандидати за слава не липсват. Въпросът е дали са им добри прогнозите. Толкова добри, че да не се обявяват публично.

107

Абв

преди 3 години

До анонимен 114 , абсолютно съм съгласна с Вас. То сигурно вече повечето българи са го преболедували и не са разбрали дори. Сега ще плащат хората, докогато им оттърва.

106

Абе

преди 3 години

Хората , които са изкарали вируса го наричат кошмар. А ако не беше всята тази паника и насаден този страх дали щеше да Ви се стори толкова страшен? Отговорът е - не. Не отричам наличието на вируса , не отричам , че се кара тежко, но това ли е първият такъв вирус си задайте въпроса. Другото е страх и паника.