104

Специалист-отровител

преди 3 години

Не са на ниво сегашните западни специални служби. Ако се задълбочат в историята на отроветелствата в древността и средновековието щяха да установят, че Клеопатра, маса египатски фараони и местни принцове, както и Медичите и маса други заннти и кралски особи са станали жертва на отровите забъркати в ГРУ и КГБ.

103

А ЦАР БОРИС iii?

преди 3 години

Крепостните са големи специалисти по отравянето. По подобен начин е бил отровен и Негово Величество Борис III - цар на българите /комунистите не са българи, а руски шпиони/. Поканен в руското посолство, уж да уреди уговаряне с германците за прекратяване на войната, мужиците го почерпили с кафе с отрова. Това е заключението на комисия от историци от БАН, разследвали в продължение на 15 години причината за смъртта на нашия цар.

102

Анонимен

преди 3 години

Били убедени! Но да си убеден означава, че не знаеш.

101

До 111

преди 3 години

До ХхххИ аз мисля, че е британското разузнаване, но не вярвам да е по заповед на баба Лизи Втора! Тя е готина! Мисля, че е наредил Борката Джонсън! Получил е сценария от онази кукундела, предшественичката му, която се омаза със Скрипалите и малко го е променил. Резултатът, обаче е същият!Ами като флотът им е в такова окаяно състояние, решиха да воюват с Русия по коварен албионски начин!

100

Анонимен

преди 3 години

"...използваният щам на "Новичок"...."Семплата преписвачка, работила по публикацията (подписала се е) , ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ ДУМАТА ЩАМ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ВИРУСИ, БАКТЕРИИ, ГЪБИЧКИ, но никога за химически съединения, сортове растения, видове животни и джорналисти!Само да не се изкуши да ме изтрие, че...

99

нинджа

преди 3 години

До Ира Защо, да не смяташ да им отидеш на гости?

98

АМАН От терористи

преди 3 години

Западните терористи и диверсанти водят тежка жестока остро диверсионна война срещу Русия от 1913 година.. Десетки милиони зверски убити в Първата Световна и във особенно жестоките събития след това.Войната в момента е чрез нагло престъпна дигитално холограмна видео пресканираща техника вкл инсталирана в автомобили,телефони ,JSM клетки, в телевизори и компютри..Без един истрел ваксининирани с западни ваксини в МОсква предадоха Источна Европа и Съветския съюз ..

97

Ира

преди 3 години

Къде са доказателсвата, къде е хронологията на събитията? Самолета за Германия приготвен преди отравянето? Отровен как и от какво? Само умишлена мистерия. Апропо, къде са Скрипаловите?

96

Анонимен

преди 3 години

Руските алкашуги пак ще получат много наказания :)))Пълни неккадърници са в Кремъл !

95

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Пълен провал на Западните агенции за сигурност!!! Знаем, че те са длъжни да пишат това, което им е заповядано, без значение, че това е лъжа. Но да паднат толкова ниско, че да определят една, само хипотетично съществуваща отрова, която не е жив организъм, като по лек ЩАМ, вече е смешно. Просто направиха една операция със симулация на Навални за да го изнесат в Германия и след това всичко е измислица. Както някога набедиха и Сергей Антонов за опит за убийство на папата...

94

Анонимен

преди 3 години

До ДианаНе е хубаво да се правиш на умряла лисица заради пропаднала държава като Русия. Просто си губиш времето и си опропастяваш реномето ако все още имаш такова заради порусначването ти. Много добре знаеш че в тоталитарните държави нищо не се случва в политическия им живот без участието на диктатора. Та затова Навални е съвсем прав да обвинява Путин. Аргумента на Путин беше че ако те т.е. техните служби били замесени той нямало да бъде жив. Това е аргумент който впечатлява единствено ***

93

Диана

преди 3 години

Всичко това са само предположения без никакви доказателства за вина на Путин точно! Но Навални обвинява Путин публично и, според мен, той може да бъде съден за обида - нека да видим какво ще каже пред съда, какви са основанията му, че Путин му е приготвил Новичок...Мисля, че Запада подценява много руснаците - те са без съмнение много по-различни от модела, който Запада приема за тях...Не разбирам една такава позиция, която със сигурност не е от полза за никого доколкото е много далеч от истината

92

...

преди 3 години

бах тоя изветрел новичок

91

антизападопоклонник

преди 3 години

Полека-лека ще почна да схващам нещата! Този случай с този руски юрист с изкуствено надута популярност е поредния опит на задкулисието на Запада да провери колко са се дибилизирали хората. То е пределно ясно, че Путин няма абсолютно никакви причини да трови този човечец. Да беше бяха казали, че е отровил Грудинин например, по можеше да повярвам. Все пак последния на президентските избори в Русия събра 9млн. гласа, това при факта, че всичко в Русия се контролира от Путин и съратниците му!

90

Анонимен

преди 3 години

Ох, отново театралът Нахални с лъжите и съчиненията си...Като не е той- лъжите за ковида и последиците от него.Като не са те - коя шантавелница каква прическа или тоалет ни направили, какво родили и подобни нищоказвания. Следват зодиите, от които без друго нищо не разбирате.Абе вие от пет теми повече дали имате?

89

Анонимен

преди 3 години

Хахааа Треперете западни агенции за сигурност, треперете.

88

Анонимен

преди 3 години

До Лукашенко"Да ги пита човек какво дирят във независими държави .... "Ми, питай Прибалтийските държави и Полша.Отговорът е много ***: да не се появят и там зелени човечета както в Украйна и на много други места, които после се оказват руски военни "на почивка".

87

Лукашенко

преди 3 години

До Чебурашка Империята на злото и мракобесието са англосаксите и техните слуги .Не случайно САЩ имат 140 военни бази по целият свят .Да ги пита човек какво дирят във независими държави и които не със тях моментално им спретват цветни революции и преврати .Да ама на среща си имат великият Путин и Русия ,която е гарант за световният мир и ще смаже всяко едно змийско гнездо ако се наложи .

86

От Дъблин

преди 3 години

Време е да се запитаме от кога медиите на глобалистите иззеха функциите на полиция, разузнаване, прокуратура и съд, че да дават такива присъди. Забележете - не правителствата, не институциите, а медиите казват кой е крив и кой - прав. Невероятно! Всички големи медии са изразител на волята на глобалисткия елит и това много ясно си пролича при президентската кампания в САЩ - в Google като напишете Media endorsements 2020 presidential elections се вижда ясно, че подкрепят Байдън и глобалистите

85

Анонимен

преди 3 години

До Явен агентДругарю, ви вече сополовия на комунисттие толкова време го таковате, че вече сте забравили какво е да си нормален.Нищо, с тоя темп и останалата част от живота си ще я прекарате в същата поза и както всички червени мозъци, ще чакате светлото бъдеще, обещано ви от нЕкои другари.