123

до кога беее

преди 3 години

възмутен съм от безхаберието на управляващите .. как позволявате на тези *** да се множат и то по толкова много .. с какво ще допринесат за развитието на тази държава ? не стига 4е я окрадохте господа управляващи а на вси4кото отгоре НИЕ работещите българи трябва да плащаме сметките на тая *** която се въди като въшки ... за мен трябва да се взема пример от Китай спрямо популацията а и не само. лек ден .

122

D.

преди 3 години

Боже, боже, толкова се молех за една сестричка от 7 годишна възраст до 17 годишна гледайки как на мои съученици им се раждаха братчета или сестрички. Майка и татко само се усмихваха. Като станах на 17, татко ми каза: Имам 2 деца, теб и брат ти. Това е броят на деца, които мога да храня, облека и изуча. Днес го разбирам какъв отговорен човек е бил. А някои създават деца без да му мислят много, че това е един човек със съответните нужди, преди да стане производителен член на обществото.

121

Анонимен

преди 3 години

С кво точно ги е впечатлила тая - че не е умряла при поредното раждане ли?

120

Случаен минувач

преди 3 години

Бях в Хамбург. Толкова много ц. на едно място не бях виждал! От Афганистан, Ирак, Сирия, Йордания, откъде ли не още! И мърсят, мърсят, мърсят! Лежат по тротоарите и просят! Центърът е нещо страшно! Не можех да повярвам! Сутринта в хотела ме събуди пеене на ходжа от джамия! Немците гледат като ошашавени! Ето това направи Меркел с нейната социална политика!

119

Анонимен

преди 3 години

КАКВО ЛИ ИМА В ГЛАВИТЕ НА ТАКИВА"РОДИТЕЛИ"?АЗ ЛИЧНО НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ! МЕЛ ГИБСЪН/напр./ИМА ДЕВЕТ ДЕЦА,НО ТОЙ МОЖЕ ДА ГИ ОТГЛЕДА И ВЪЗПИТА СПОРЕД ИЗИСКВАНИЯТА,ЗАКОНИТЕ И УСЛОВИЯТА ЗА ИНТЕГРИРАНЕ КЪМ ОБЩЕСТВОТО-МИЛИОНЕР Е И СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ТОВА!САМИЯТ ТОЙ Е ОБРАЗОВАН,ВЪЗПИТАН,ПОЧТЕН,ТАЛАНТЛИВ И УМЕН ЧОВЕК,КОЙТО НЯМА НИ ЕДНО ОТ ДЕЦАТА СИ ДА ИЗОСТАВИ!А НАШИТЕ РОМИ ДОШЛИ В БГ/и Румъния/ПРЕЗ 15-ти ВЕК ОТ МАЛА АЗИЯ-ОТ ТУРЦИЯ ПРИЕТИ/ние под робство/,НЕ СЕ ЗНАЕ КАК"ОЦЕЛЯВАТ"С ТАКОВА РАЗМНОЖАВАНЕ!...

118

Анонимен

преди 3 години

Ех че ми е сладко да плащам данъци като знам къде отиват!

117

Анонимен

преди 3 години

Обаче вече втори случай виждам млади жени които не са ромки и са бременни а после бебетата мистериозно изчезват. Защо така едната дори е нещо като женена и имат пари но явно нещо друго реши а втората тя поне не е много добре. Чудно ми е че никой не го коментира от останалите хора в квартала все едно няма такова нещо.

116

Анонимен

преди 3 години

Ми че тя и една комшийка която разправя че е българка също долу горе на тая възраст стана баба да са живи и здрави и двете.

115

ккккк

преди 3 години

Ами ще ражда ... като има кой да плаща за тях а и като не и хареса бебето и го ритва към социалните . Кеф. Тая държава е много щедра към инкубаторите на бъдещи просяци,убийци крадци и наркомани.И направо мащеха към семействата отглеждащи сами децата си и стараещи се да ги възпитават в трудолюбие и отговорност.Явно на държавата и трябват неграмотни крадци а не работници съвестно плащащи си данъците и уважаващи семейните ценности .

114

Анонимен

преди 3 години

И ся к'во ? Аз ли да плащам детските?

113

Койчо

преди 3 години

Зоя е започнала първи клас и това е.Но винаги гласува за герб понеже е неграмотна

112

Анонимен

преди 3 години

Тази не е за толериране а за затвор, барем там се спре да ражда.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ами тази Зоя освен да ражда едва ли може да върши нещо друго"Еми има си разделение на труда ;)

110

Toto

преди 3 години

Така е братче, мажо на Зойчето като се прибере след третата мастика, скача и отгоре и всичко вътре. Тия действат по първосигнална система, по-зле са и от животните. Представете си само, 15 бъдещи престъпници, *** и изнасилвачи.

109

ескимос

преди 3 години

Детски надбавки - само във вид на данъчни облекчения, безлихвен кредит и стипендия по успех на учениците! Всичко друго е поощрения за паразитиране за сметка на работещите. Помощ за самотните майки - само за едно дете с баща неизвестен. Не може да е самотна са емнайсе чавета...

108

ХХХ

преди 3 години

И какво е това ? Дори не животинска работа те поне си гледат децата !

107

роза

преди 3 години

Не е достатъчно само да родиш дете.Това е най-лесното и най-примитивното.Въпросэт е какво възпитание и образование ще дадеш на това дете,какъв човек ще израсне от него.Но това хора като тази Зоя никога не могат да го проумеят,колкото и да им го нали ваш в главите."Турен акъл в глава не стои!"-гласи една стара и вярна поговорка.

106

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувач800 от мъжа и 600 от жената се прибират в този случай - 1400лв на *** щото тука "бате ток се не плаща". 1400 лева на месец са вноската за прекрасен апартамент за 3-4 членно семейство + месечната вноска за чистно нов автомобил. Къде е Киро на кирия питам аз ?

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"работа" ? *** работата брат ми..драскачите драскат, да работят не знаят.

104

Анонимен

преди 3 години

Ами тази Зоя освен да ражда едва ли може да върши нещо друго.Сигурно не знае , да чете нито да пише и ние малкото работещи ,ще се грижим за нейното безчетно поколение.Щом на 38 г. има 15 деца ,със сигурност няма да се спре и ще ражда докато може. То ,това си е чист бизнес с държавата,раждаш чавета,държавата ти дава пари за тях.