192

Анонимен

преди 3 години

Протетсиращите не трябваше да викат " Оставка", а трябваше да тръгнат групово със СЕКИРИ към тази сграда, да се качат на последния етаж и да му счупят кухата тиква на този наглец. Това заслужава този ***, който и се присмива на безсилно - безпомощните протетсиращи.

191

Анонимен

преди 3 години

Протетсиращите не трябваше да викат " Оставка", а трябваше да тръгнат групово със СЕКИРИ към тази сграда, да се качат на последния етаж и да му счупат кухата тиква на този наглец. Това заслужава този ***, който и се присмива на безсилно - безпомощните протетсиращи.

190

Анонимен

преди 3 години

Ангелчо не е бил в казарма, защото там не вземат меки китки. Учил е 12 години право, защото е с психика на третокласник.

189

Павел

преди 3 години

От ВМРО са толкова прости момчета. Без образование. Аз се съмнявам, че Джамбазки знае къде се намира Охрид.

188

ТИЯ ДВАМЦАТА

преди 3 години

ГЕЙЧЕТО ДЖАМБАЗКИ, ПИЯНДУРНИК И ЛЪЖЕЦ И ШКЕМБЕ ВОЙВОДА, ДЕТО ПРОДАВА ПАСПОРТИ И ИНИЦИРА КУПУВАНЕТО НА СТАРИ ТЕНЕКИИ ЗА 5 000 000 000, ДЕТО Я ВИДИМ СЛЕД 10 ГОДИНИ Я НЕ, СА ПРЕДТЕЛИ И СА ЗА ЗАТВОРА!!!

187

Анонимен

преди 3 години

Трябвало е с много по мощни струи да ги посрещнат и сами щяха да се откажат, студа не прощава ! Ще им замръзнат яйцата ха ха ха Що не се откажете бе хора виждате че работата не става и Божков не дава вече за яйца

186

Анонимен

преди 3 години

Абе хубаво са ги изкъпали, ама що не ги таковаха?

185

Дедо Благо

преди 3 години

Що за инфантилни политици си купуват пиратки и бомбички? Такива не съм си купувал от както бях на 20.

184

реалист

преди 3 години

Нежният мята бомбички от петия етаж и звъни на полицаите да го защитават. На всичкото отгоре уцелил полицаите, а не протестиращите. Не случихме и на "войводи"

183

реалист

преди 3 години

Нежният мята бомбички от петия етаж и звъни на полицаите да го защитават. На всичкото отгоре уселил полицаите, а не протестиращите. Не случихме и на "войводи"

182

неканен гост

преди 3 години

Ако дойде някой пред дома Ви да разбива вратата да хвърля яйца и камъни да крещи като луд сигурно ще сте виновни че сте го почерпили с вода.

181

Айшето от Сливен

преди 3 години

Другаръ Джамбъзув,да земи да прочете и да научи наизус приказката за Стълбата на големия български поет Х.Смирненски....У таа държава нема никакви правила и закони,има само ХАОС

180

АТАКА ЛИ!

преди 3 години

РЪКАТА НА МОСКВА...

179

анонимен

преди 3 години

Метежниците сами са си го търсили! Какво са си мислили, че ще нахлуят взлом?! Кой има дава това право? На зла круша, зъл прът!

178

Анонимен

преди 3 години

Къде нахлуват с взлом бе ,ти какви наркотици ползваш, стоят на улицата,а пияния Джамбаз ги полива в маркуча,а дебелия каракачан с 5-те незаконни не го ли е срам тоя плондир бе!

177

Анонимен

преди 3 години

Още трябваше да ги изкъпят, още! Щом са отишли да нахлуват с взлом, това е... Айде достатъчно им търпяхме простотиите!!!

176

Агент Иван от ДС

преди 3 години

Джамбазки пияндето е заснет как мята бомбички и пиратки над протестиращите и ги залива с вода с маркуч! Защо не е задържан мъртвопияния Джамбазки,който не изтрезнява с дни?

175

Анонимен

преди 3 години

Най- после някой да постъпи правилно с яйцеметежницитеПтичи грип ще хванат с тия яйца,дето ги разнасят из целия град.

174

Анонимен

преди 3 години

Дошли да правят и те не знаят какво, но останали "о"чудени от подобаващото посрещане. Били напикани, били бомбандирани... Какво очакват? Цветя и бонбони? Бъдете сериозни, това няма как да стане вече. Протестърите загубиха, ще загубят и изборите.

173

юрист

преди 3 години

Според мен, на това пияно педерче Джамбазки, наистина трябва да му се заведе дело за опит за убийство. След тази случка. Цяло чудо е, че няма пострадали хора.