9

Анонимен

преди 3 години

В държавните домове има камери нека да видят какво е станало. Бързат да обвиняват без да са сигурни. Има домове които прибират възрастни хора с психични проблеми освен деменцията. Може жената наистина да е паднала сама в крайна сметка в повечето домове няма достатъчно персонал и няма как всеки един да е нонстоп наблюдаван. Това са стари хора може да се е спънала или да се е замаяла и да е паднала.

8

До Георги

преди 3 години

Доста възрастни немогат да преодолеят смяната на обстановката. Баба ми е с деменция и живее сама бяхме я взели при нас, но тя се обърка още повече и взе да вдига кръвно и да буиства да не ни познава затова се наложи да я върнем в нейния апартамент за да е спокойна и да я стабилизираме сега е по- добре. Не обвинявай вашите за това те нямат вина. Дори човека да е бил с всичкия си някои от тях просто немогат да приемат че са в старчески дом.

7

Анонимен

преди 3 години

Груьо бил *** и после обратното - нормално за територията.

6

Анонимен

преди 3 години

не е ли логично първо да мине проверката и тогава да се тръби, или евтината сензация е пак поставяна от журналята пред човешкия живот?

5

Анонимен

преди 3 години

Не е пребита, КОВИД-19 е, така пишат напоследък.

4

щек

преди 3 години

до ГеоргиЗащо не предложи ти да го гледаш де?

3

Анонимен

преди 3 години

средната преживяемост е 73.вие какво искате .гледайте си я у вас.опикана. наак... на.с деменция..напълно неадекватна.

2

Роза

преди 3 години

Пази Боже,да останеш на "грижите"на такова "социално" заведение!!!По-добре направо да си теглиш въжето!!!

1

Георги

преди 3 години

Всички домове за възрастни в България са фабрики за смърт. Подписвате присъдата на Вашите близки в момента в който ги оставите там. Няма да простя на майка ми и баща ми, за това, че заведоха в един такъв дядо ми. Човечеца изкара две седмици там и почина от "инсулт". Иначе си беше сравнително добре за 89 годишен.