61

1

преди 3 години

До безаброзие,не милицията,а слънцето ти,взема парите на децата.

60

безаброзие

преди 3 години

Престъпната милиция краде от парите за децата. написано е в законопроекта-парите се взимат то децата за да има за милицията.

59

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото е, че наистина са родители. А би било добре да не са. Тоя ген не трябва да се размножава!

58

Тошо

преди 3 години

Тюфлеците в униформа, са и лицемери!

57

Анонимен

преди 3 години

Очевидно два етноса са любими на кафявият вожд.Роми и полиция.Всъщност те са си от един и същи етнос.

56

Анонимен

преди 3 години

Наглеции не засрамихте се и на децата парите да откраднете? Като не ви изнася заповядаите в частния сектор от тъмно до тъмно се работи при нас. За да има истинска полиция трябва уволнение и реални конкурси за наи добрите кандидати като в Румания.

55

Евала

преди 3 години

Киртак, голям цензор си, затова си киртак.

54

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , СРАМ РЕЗИЛ И ПОЗОР СИ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД !!!

53

Немойте да

преди 3 години

се косите, и вие и децата щъ пийте по една студена вода. За парите си има чекмеджета - дупетатски, министерски, банкерски...

52

Анонимен

преди 3 години

До Minuva42"Европа няма изгода от високи заплати в България.За това скоро Източна Европа няма да излезе от руслото на евтината работна ръка."Това е истината. Полезните изкопаеми на България са мозъци. Няма нефт който да копаят в България, но за сметка на това добиват мозъци под формата на лекари и инженери които да им идват наготово без разходи за отглеждане и обучение.

51

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджетата на гуци и баце пръщят от милиари

50

Minuva42

преди 3 години

Следващият път като МВР платят за билборд в който да показват колко им се различава заплатата от заплатите на полицаите в западна и централна Европа, да се поинтересуват и за разликата на всички останали заплати в България.Най-много пищят тези, които не плащат данъци. Лесно е да се каже - увеличете ни заплатите, като си на бюджетна издръжка!

49

Анонимен

преди 3 години

Избори идат и банкянския бидоноподобен кофпомпаджия, прочел на винету корицата до половината, но опукал четири тона суджук произведен по специална рецепта за хипертоници, обгрижва хелектората си. Трябва да се въдят на воля и живеят безгрижно. Сега е перфектно да си ромей-полицай. Ще има хем детски, хем увеличение на заплатата.

48

Minuva42

преди 3 години

Европа няма изгода от високи заплати в България.За това скоро Източна Европа няма да излезе от руслото на евтината работна ръка.Всичко останало, което ви говорят е лъжа!

47

Анонимен

преди 3 години

Я всички на 500 лева заплата, за да има за децата, е, не вашите деца.

46

Анонимен

преди 3 години

Никъде в ЕС заплатите на хората в държавния сектор не са толкова мизерни. В България всички заплати трябва да се увеличат поне тройно, като в частния сектор, така и в държавния сектор.

45

копуват души и избор

преди 3 години

До аааНикъде в ЕС в момента не увиличават заплати на чиновници и държавни служители,заради кризата даже ги съкращават за икономия а у нас обратно и после пари за децата и възрасните нямало.....

44

ааа

преди 3 години

Добре де, как не могат да го разберат. Има едни ограничени пари. Ако дадеш за едно повече то няма да има за друго.

43

Анонимен

преди 3 години

И лекарите и учителите веднага да,да се откажат от увеличението на заплатите и да работят за 650 лева, за да,има за децата..., пардон за чекмеджетата.

42

Анонимен

преди 3 години

Лекарите трябва му да върнат парите, защото и за тях мутрите твърдят, че са взели парите на децата? Според едни умниците тук най-добре ще е всички да сме на минималната заплата, за да има повече пари за чекмеджетата на мутрите.