36

Вълчев

преди 3 години

Не позволява. Всичко да работи, както си е нормално да бъде. Трябва да се учи, да си жив са подробности.

35

Анонимен

преди 3 години

"11 млн, 900 починали в Гърция, ние 6 млн, 1900 починали. Има ли изобщо какво да коментираме "Има има например ,че средната възраст на починалите в Гърция е 79год . В Боколандия е 62 год.

34

Handel

преди 3 години

Ами вдигнете парите, които здравната каса плаща на кючеклия, от 1200 лв на 5000 лв и може и да изелеза не зелено здравната каса.

33

пепи

преди 3 години

Здравните работници в цял свят са айти специалисти.Вече нема доктори.Има фирмаджии.

32

SHEFA

преди 3 години

-ОЩЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА ВИ КАЗАХ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ-ПАК ЩЕ НАПРАВЯТ ТАКА ЧЕ ЕВРОПА ДА ИМ ДАВА ПАРА.

31

Г-жа Дупчек

преди 3 години

До Анонимен 28 : Забележете, че ние затваряхме, когато имахме по 40 случая на ден и не затваряме, когато имаме по 4000 нови случая на ден!

30

Анонимен

преди 3 години

До anonimen Ми да коментираме, че на тези 11 милиона гърци, доказаните случаи са 3000, а на 6 милиона българи са 4300!!! Да коментираме мерките които наложи Гърция, и ТОТАЛНАТА липса на такива в Боколандия!!!

29

аз

преди 3 години

Тя и нашата е много зле,по зле от Гърция,ама гърците ревът..И ИМ СЕ ДАВА..Нали знаете приказката-едно бебе докато не ревне не му дават нито да яде нито нищо..Нашия боко няма нужда от нищо,за това не реве...

28

Анонимен

преди 3 години

Е ся като им се отрази пагубно затварянето на училищата, и ние ще ги стигнем и ше ги задминем даже! Вълчев е стратег!

27

Анонимен

преди 3 години

дай Боже скоро и при нас

26

Анонимен

преди 3 години

Като затваряме защо затваряме, като не затваряме защо не затваряме няма угодия. И на Мутафчийски му се смееха за якото мрене ама сега си мрем яко.

25

Пука ми за

преди 3 години

гърците, те са най големите ни врагове, ръцете им са до лактите в българска кръв, а са по произход - етиопски гупти и синти

24

Анонимен

преди 3 години

Браво на гърците! А ако Вълчев не затвори нашите училища в близките няколко дни, предстоящите празници ще се превърнат в един голям ужас и неспирна трагедия. След това трябва да бъде съден за геноцид над българския народ.

23

ГосТ

преди 3 години

Рангеле, гърците винаги са били нива над нас,ама айде по кротко с гръцката наука медицина. Става ли ?

22

Рангел

преди 3 години

ВСИЧКИТЕ ТЕРМИНИ, ДУМИ И ФРАЗИ В НАУКАТА МЕДИЦИНА -- НАД 250 000 БРОЯ !!...СА 60 ПРОЦЕНТА ГРЪЦКИ, 25 ЛАТИНСКИ , 5 ПРОЦЕНТА ГЕРМАНО-РУСКИ + 10 ДРУГИ = АРАБСКИ, ЕВРЕЙСКИ, ПЕРСИИСКИ, КИТАЙСКИ .

21

Анонимен

преди 3 години

*** бегайте в Гърция.

20

Рангел

преди 3 години

Бил съм на лечение в Гръцка Болница..Малките Болници се казват НОСОКОМЕИО.ГОЛЕМИТЕ = ПОЛИКЛИННИКАС .САМО В АТИНА И ТЕСАЛЛОНИКИ ИМА ГОЛЕМИ БОЛНИЧНИ КОМПЛЕКСИ--ТИП ВМА И Свети Георги в Пловдив .Там, лекуват и такива без здравни права и осигуряване.. Държавата поема, най-скъпите и неотложни интервенции .Гръцките Доктори са на КОСМИЧЕСКО НИВО..НАУКАТА МЕДИЦИНА Е 70 ПРОЦЕНТА ГРЪЦКА.Но там има месечна ревизия и проверки от Медицинска и Етична Полиция--всеки месец, дори и на малка селска болница .

19

Анонимен

преди 3 години

Истерии?Или по скоро обикновен гняв причинен от психически болни и луди хора в МОН.Тия хора не гледат нещата правилно ,а живеят още в комунизма.Те смятат ,че някой е длъжен да си дава детето с целия риск да се зарази и умре,за да спасявали планове,година и прочие.Тези хора нямат място в 21 век щом отрекоха даже компютрите.

18

Анонимен

преди 3 години

Не ги мислете .Хитрите византийци ще се оправят .Дадоха им 600 милиарда помощи ,окрадоха ги и за още плачат.

17

Анонимен

преди 3 години

Ама си нямат Вълчев! Я да си имаха такъв разумен министър като Вълчев, да видим дали щяха да са с два пъти по-добри показатели от нас!