232

муспи

преди 3 години

Ако бяха демокрация, щяха да ползват македонския опит за купени ромски гласове, - съответно океана Афро Мексикански. А че патента е Македонски се установи, след като Американски учени откриха, че Македония е област от Дунава до Беломорието и от Черноморието до Адриатика (след намесата на турция се коригираха - до Албания)-

231

Анонимен

преди 3 години

Истината е че Тръмп е демократ и християнин по убежденита си и делата си според истината на Библията за признаване на Божия избран свят народ и земя Израел, а не исламистите протерористи като Обама и лефтисти като Байдън и двамата антисемити и антихристи расисти измамно рекламиращи финасиращи и обещаващи награди на ислямсите терориристи групи с които са свързани противозаконно ккато Палестинския Иранския Турския и др, неонацистки дистаторски недемократични престъпни режими финансирани и от ЕС

230

Правосъдие

преди 3 години

Демокрацията в САЩ е в опасност т.к. в така нар.Демократична партия членуват лъжедемократи-исламски терористи членове на престъпни неонцистки ислямски групи като Обама Омар Тайлиб или подкупени от тях като Клинтън Байдън-лефтисти-антисемти и антихристи( расисти- комунисти проислямисти,които не само мамят при изборите и че ще се борят с исляския терор и расизъм, който не само финансират и прокламират,но и обещават да наградят с милиони и чужди земи,както направи Обама с Иран и ПА срещу Израел.

229

Истина

преди 3 години

Наистина демокрацията е в опасност и то не само в САЩ, но и в ЕС и ООН както няма демокрация и в комунистическите и ислямски диктаторски престъпени режими. И причината е именно че има ислямска противозаконна терористична инвазия в немюсулманските държави, къде ислямситите извършват измамана клеветническа пропаганда, терористични актове-заплахи,убийсва, подмяна на властта с измама корупция и терор, протести срещу законната власт, които антихрситянски антисемтиски расиситки дела наричат "джихад"

228

А..

преди 3 години

Кога е имало демокрация в Америка?

227

Анонимен

преди 3 години

Какви доказателства искат за изборната измама в момента. Такива ще се появят само след внимателно повторно преброяване. Просто трябва да започне повторно преброяване с проследяване на гласовете в всички критични щати. И тогава ще видите копко доказателства ще се намерят.

226

Гост+

преди 3 години

Да се говори за Демокрация е цинично, ако подобна изборна измама остане ненаказана

225

Анонимен

преди 3 години

Тръмпи е дедушка похотливко!

224

Анонимен

преди 3 години

Америка е велика демокрация! Я как изхвърли Оранжевия клоун като мръсно пале. А ние Тиквата не можем...

223

Анонимен

преди 3 години

Демокрация в Америка няма доста отдавна!

222

Ястребител

преди 3 години

Какъв абсурден въпрос! Нещо за да е застрашено, първо трябва да го има. САЩ никога не е била демократична държава или да е била демокрация. Начинът на управление в САЩ се нарича олигархия. Беше такава, когато беше създадена и си е такава и в ден днешен. А тази дандания за някаква си митична демекрация е сам дандания за баллъци.

221

Щерю

преди 3 години

- Лудите янки да не вземат да се изпотрепат в Гражданска война-2 ?

220

Анонимен

преди 3 години

откакто го има понятието корпорация,оттогава няма демокрация,и в щатите и навсякъде.Това е структура над държавите,и е рожба на капитализма,и то уро длива рожба,изяждаща дори родителите и собствениците си,самостоятелен икономически организъм,саморазрастващ се и унищожаващ всичко пред себе си

219

sd

преди 3 години

Нен-ормалника трампугер ще бъде изритан. Дори и да има гражданска война не виждам как ще я спечелят селяците от средните щати.

218

Камилка

преди 3 години

Интересно, Байдън нещо много утихна след като "спечели"... Май пак се играе някакво театро в полза на Тръмпочет.

217

Не!

преди 3 години

Ще ревът за Тръмп... Новият им президент, Камала ще ги пороби...

216

Шаро Балкански

преди 3 години

Кой е казал ,че в Америка има демокрация ? Това е най-полицейската и тоталитарна държава !!!! Дано на имбецилите по света най-накрая им просветне !!!

215

Пламен Тренев

преди 3 години

Оооо, статийка от *** Христова - "безпристрастна" драскачка, която изобщо не ни натрапва омразата си към Тръмп!

214

Анонимен

преди 3 години

Тръмпа си е за президент.Янките са пр-сти.Харизматичен,малко екцентричен, колоритен.Няма да краде защото е пълен с пари.Ще съжаляват със сухара Байдън.

213

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е честен и неподкупен!