18

Факт

преди 3 години

Всички знаят, че замърсяването с ФПЧ идва от печките, но едни си баба знае, едно си бае - автомобилите, та автомобилите. Забраната на вноса на страи автомобили го пробваха в няколко държави и резултатът е още по-голямо остаряване на автопарка.

17

баба мара

преди 3 години

никакви филтри незабавна забрана на вноса на стари коли сутрин загряватшум и олелия докато тръгнат с гръм и трясък и удари с вратите след тях облацидим и маслени петна по земята и тротоарите колко години ви трябват да гопроумеете

16

Анонимен

преди 3 години

Реалноста не прощава на прехвалената столица.

15

Анонимен

преди 3 години

"че до края на 2020 г. ще бъдат монтирани още 100 филтри на комини на домакинства в София, които се отопляват на дърва и въглища" Всички знаем кой се отоплява на дърва и въглища в София. Незаконните коптори на избирателите на Бойко. За тях ще дадат няколко милиона за филтри.

14

Анонимен

преди 3 години

Според някаква френска космическа станция, която прави снимки на замръсения въздух в Европа, България, Гърция и Румъния са най-слабо замръсени.

13

Анонимен

преди 3 години

В София има едни индийците които се отопляват на дърва и въглища. Истината е, че точно заради това изкарваме такива статистики.

12

Анонимен

преди 3 години

Нали изследване показа, че замърсяването е от праха от почвата - вместо филтри по комините да вземат да озеленят.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10А къде да живеят ? Икономиката на цялата Бъглария се концентрира в София. В Търново, градът на 500-те лева, ли да живеем ?

10

Анонимен

преди 3 години

КОИ ВИ КАРА ДА ЖИВЕЕТЕ В СОФИЯ- ИЛИ СТЕ МАЗОХИСТИ ИЛИ *** !!!!!! ДА СИ ТРОВИТЕ ДЕЦАТА !!!!!!!!!

9

.

преди 3 години

Браво!

8

IYI

преди 3 години

не само по въздух ,ами и по манталитет :))))) даже ги догонваме и по цвят :))))))

7

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Ако видите реалните данни, ще видите, че София за 2020 се нарежда на 103то място. Журналистите трябва да се научат да представят информацията по по-адекватен начин!

6

Анонимен

преди 3 години

Еми у Сърбия тази година от 1 септември дигнаха цената на токо и сега се вижда разликата на въздуха от миналата година.

5

Анонимен

преди 3 години

Еми, карайте си 15-годишните немски огромни дизели и се питайте защо е така. Горете си въглищата и така. *** малка градкса кола не може да кара. Малка нова кола, която ще му излезе по-евтина от една немска бракма. И аз карам немски голям автомобил, ама моят е на 8 месеца. За всичко е виновна СО, която не смее да плесне звучен шамар на всички от крайните квартали с евтините бараки, които на транспорт не се возели, защото било за плебеи.

4

Ремонт Електрожени

преди 3 години

Kюмюр, гуми, пластмаса, стари дрехи и обувки, ПДЧ-та, дограми, каси от врати...всичко, което гори - през комина! Така бори студа болшинството от населението на богатееща и просперираща балканска територия България, както се хвали вожда ѝ. И няма как да е другяче - основни ресурси като ток, вода, газ и парно са в ръцете на олигополната задкулисна мафия, която дере по 10 кожи от гърба за сметки. Комисията КЕВР е за отбий номер пред цивилизования свят и на практика е също едно цяло с монополите.

3

ИСТИНАТА

преди 3 години

Баце Го е Казал:"арбайт махт фрайДРУГОТО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

2

Анонимен

преди 3 години

A koga filtri v nai zamursenite Nadejda i Obelya???

1

Анонимен

преди 3 години

Ми като горим по 100 000 тона *** "експериментално" във всеки втори ТЕЦ, какъв да бъде, чист ? Не, те бабите по селата са виновни, че си палят печките да не замръзнат зимата, тези анти-природни калпазанки. Допре, че поне "наши" хора поголовно изсичат горите, да има дръвца, нищо, че повечето се изнася. Може да го отмием с чаша вода, когато има. Робство, робство, робство !