8

Анонимен

преди 3 години

Доцент Киров за колко теста на човек годишно се бори?В болница се правят много тестове.При какви симптоми ще иска да се правят.С кой експерт е консултирана мярката..

7

До 4

преди 3 години

Дай пример.Кой няма да има 100 лв за тест при симптоми.Реално.Не изброявай групата на ромите, защото те имат донорски организации..Коя е тая ощетена група

6

До 2

преди 3 години

В болниците персонала се тества при симптоми и периодично.Не си измисляй ,, новини,, които могат да се проверятНали мангъристите с тоя довод критикуваха щаба,че се ,, правили много тестове на медицинския персонал,,Сега по внушение на Мангърчо медиците ще чакат 4 дни, докато получат право на PCR тест. През това време ще разнасят вируса.Те че има вироЗ, де.Ми то - грипче,майна. Все пак си мисля,че при бонус 1000 лв месечно в тая криза, 100 лв за тест си е едно нищо.

5

Анонимен

преди 3 години

,,Шаро е още малко кутреНе може да разбере,,Ами ангигенните тестове са специфични в 98%,но не долавят инфекцията една пета от случаите.Т е. човекът може да има игМ антитела и да се бори с вируса, да го разнася, но ще счита, че му няма нищо.Затова,, златен стандарт,, е полимеразоверижната реакция за наличие на РНК на SARS CoV2.Казано с други думи:"по-евтино излиза по-скъпо ,,.В САЩ отчетоха милиарди загуби от тая ,,евтиния,,.

4

Анонимен

преди 3 години

Браво бе знаете ли колко хора ще умрът в къщи от племония без тестове и че в момента крият реалните числа

3

Дост

преди 3 години

Жалко е, че лекарите свикнаха на лесна печалба и сега когато трябва да поработят те се уплашиха! Ами ако пожарникарят, полицсят, учителят, попа..откажат да си свършат работата..тогава не ни трябва държава.

2

Реалист

преди 3 години

А лекарите които са в Ковид отделенията, те са длъжни, нали??? Като влизаме и работим с болните, за нас никой не се грижи и дори тестове не ни предоставят при симптоми, да видим дали вече сме заразени. Като се жертваме, излиза че сме *** и се оставяме на съдбата дали ще оцелеем! Едни тестове не иска никой да ни подсигури, трябва сами да си търсим и да ги плащаме! Това нормално ли е??? Ние не сме ли хора? Или сме излишни ? Вече съм болен, заразих си и семейството и се чувствам прецакан ***!

1

Анонимен

преди 3 години

Логимно е да се въвадвт за да знаят екипите как да реагират и кои протоколи да следват.иначе се губи ценно време.