5

Я па я..!

преди 3 години

До Анонимен 2 Разбира се че в детските градини няма дезинфектанти. Децата ще го изпият.

4

Питали сме

преди 3 години

До Анонимен 3Моето дете, идвайки от градина, ми показва как му слагат дезинфектант на ръчичките. Друга тема е, че не е редно децата да се мариноват с тая химия. Достатъчно е персонала.

3

Анонимен

преди 3 години

На персонал кухня не се дават препарати и ръкавици. Хората сами си купуват.Страха е по-силен от тока. Мълчат и не подават сигнали.Никой не е получил в кухнята лични предпазни средства.Носят си лични средства закупени.Който се страхува се снабдява ат аптеката.Който разсъждава - щом не са дали - няма да ползвам - си бичи както преди и като дойде проверка мълчи от страх да не го изгонят.Работя в ДГ и виждам как се процедира.Дезинфектанти няма за ежедневна употреба.Има само за пред РЗИ.ФАКТ!

2

Анонимен

преди 3 години

Препарати за дезинфекция децата не са виждали в детските градини.Питайте децата си дали имат дезинфектанти в градината!Проверяващите като идат - ще намерят налични защото се пазят за пред РЗИ.Директорите на ДГ купуват тези препарати и предпазни средства за учителите и пом. възпитателите с пари от бюджета на градината.Те са дали само един път в края на май 2020г. по 2 маски и 2 чифта ръкавици.От тогава не са дали на персонала нищо.Учителите сами си купуват дезинфектанти и маски.Децата питайте!

1

Анонимен

преди 3 години

А в болниците кога?Срамота е при тази безработица да ядем бо клу ци