66

do 45

преди 3 години

има голяма разлика-ти явно не живееш в Щатите. Бил си за малко.

65

Кире

преди 3 години

Аз 20 години карам с американска книжка, а полицаите не знаят какъв е закона. Преди години един капитан даже извади правилника за движение и ми прочете че: в бг са валидни книжките на страните членки на северноатлантическия пакт и виенската конвенция. Но понеже е *** не знаеше кои са, а и не пишеше, толко са прости.

64

ШибиРиби

преди 3 години

Бг граничната полиция е по npocта и от едновремешната милиция. Питайте Ханко Брат ако не вервате.

63

usa

преди 3 години

никой тук в Америка не ми е искал бг книжката. Поднивявам си е редовно в бг и си карам с нея в бг. пълни глупости пишат някои по долу.къде пише, че не мога да имам американска и бг такава !!????

62

ШибиРиби

преди 3 години

Поредния *** митничар. Ако рамадан му заведе дело държавата ще плаща за бабаитлъка му. Човека има право да кара с тази книжка няколко месеца. Турските тираджии да не би да карат с бг книжки.

61

бай ганю

преди 3 години

арогантността на гранична полициявместо професионално да обеснят на водача във какво нарушение е са показали какви *** са

60

Амииииии

преди 3 години

Коментарите са точно толкова "умни", колкото е "умен" и Рамаданчо !!!

59

Евала

преди 3 години

Браво, нес. Ру! Голяяма новина! Много е кофти в Бг-то, а? Да дойдат Божков, Белградския ман,го , Решетников, те Ша на оправят!

58

Senski

преди 3 години

Спират ме значи фуражки преди Самоков. -Добър вечер - добър вечер, - документите....Подавам английската книжка,пича ми гледа българското име на нея, гледа и че пише UK и ме пита:- Вие украинец ли сте.....

57

Анонимен

преди 3 години

Рамадане, тия прости фуражкаджии да не искали да ги почерпиш? Виж питаи Данчо катаджията как стават тия неща и проблеми няма да имаш. Тия в това мевере с конкурс да андрешковци ли ги избират?

56

Анонимен

преди 3 години

И защо не чакал репатрак??

55

Анонимен

преди 3 години

АКО Е РУСКА - ДС И КГБ НЯМА ДА ГО ЗАКА4АТ -РУСКО ВЛИАНИЕ В БЪЛГАРИЯ 40% !!!!!!!

54

Киро

преди 3 години

Някои от коментиращите са писали простотии, други са добре запознати. 2 книжки е незаконно да имаш, може да го направиш, защото страните, дори от ЕС нямат комуникация, но е незаконно. Даваш примерно българската и взимаш немската, а Германия праща българската на България, за унищожаване. Американската разбира се важи 3 месеца в БГ, след това трябва Българска, но забравяте, нещо важно, тя е и документ за самоличност, нашите книжки не са. Граничарите нямат право да му я вземат ей така.

53

минувач

преди 3 години

макар че бе преди години - мой приятел се върна с кола от Франция и номера бе написан с тебешир на черна дъска с формата на стандартен номер. И това си бе напълно законно.

52

Анонимен

преди 3 години

Граничарят е за уволнение, най-малкото заради езика. Тоя трябва да ги съди, а шефът на граничарите лично да му монтира табелите.

51

избирател

преди 3 години

Механик съм на средно голяма транспортна компания,изцяло базирана в Европа,та...Често се случва някоя табела да се попилее,е момчетата точно на картон с химикалка си правят нова!!!И така до първия дъжд,след това нова,никъде в ни една европейска държава не са ни правили проблем...Нямам предвид Унгария, Румъния, България...За европейски държави пиша!!!

50

Рашко

преди 3 години

До 48Точно за Калифорния става на въпрос. Ходя всяка година за поне по месец, до 30 дена можеш да караш без проблем. Веднъж ми се наложи да остана по-дълго, на втория месец ме спря полиция. Полицаят ме попита дали знам, че 30 дни след влизане в страната трябва да си изкарам американска книжка, отговорих "Да", но обясних, че съм нямал възможност. Човека се усмихна, пожела ми лек ден и това е.

49

избирател

преди 3 години

Все сме по светци от папата бе!!!Голяма работа,че си написал номерата!!!

48

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Този е Цист българин...

47

дедо

преди 3 години

Както се вижда по делата си е башка "българин"... (ако разбира се написаното в стат(у/и)ята е вярно :-)