79

Анонимен

преди 3 години

Какво им дреме на производителите на ваксина, колко е ефикасна ? Те измориха толкова много хора, за да могат да насядат страх в хората, че още няколко хиляди, да починат, все им е тая. Докторът, гостуващ при Антон, си го каза:-Жалко за големите инвестиции, ако ваксината, не проработи!На въпроса, на водещият, за здравето на хората, докторчето смънка:-Е, да, да, то здравето(ама след парите), е най-важно?!?!?Извода си го направете Вие...

78

Щурмфюрер

преди 3 години

*** или неудобен. Сам помисли :)

77

Хюго Бос

преди 3 години

За наказание никаква ваксина на китайци и прочие ***...Не стига че ни натресоха чумата, ами и ваксината ще ползват.

76

Щурмфюрер

преди 3 години

Който системата още не го е направила златна рибка - *** потребител с дефицит на внимание и проблеми с концентрацията :)

75

Анонимен

преди 3 години

...и кой го чете тва до края...

74

Щурмфюрер

преди 3 години

Замислете се и какъв е смисъла от тестовете - Правиш си PCR, излиза отрицателен,тръгваш си от пункта, докосваш нещо на обществено място пипано от болени вече си в инкубационен период! Каква е ползата от тестовете в извънболничнаобстановка ? :)

73

Щурмфюрер

преди 3 години

Едно е да покажеш каишката на роба друго е да му я продадеш в лъскава опаковка и той сам да си избира как да изглежда и какъв цвят да бъде преди да си я сложи :)

72

Щурмфюрер

преди 3 години

Възпитаха ви вече да качвате всичко за себе си и да си правите реални профили с истинските имена и снимки в социалните мрежи също няма значение нали ? Трябваше малко време но вече се смята за ненормално да не участваш в това...Знаете приказката за жабата и водата нали :)

71

Щурмфюрер

преди 3 години

Милички, "смартфоните" в джобовете са също част от новия световен ред... Тези които сами си купувате и сменяте всяка година и тези от които нямате реална нужда а само за да сте модерни. Но с тях нямате проблеми нали...само проверете дори по елементарните модели колко и какви сензори имат :)

70

Щурмфюрер

преди 3 години

"Нормален" живот няма да има. Който има критично мислене се подготвя от 2008-*** година...Реално световния капитализъм фалира тогава, сега остава обикновенния човек да прозре че хартиените пари нямат стойност отдавна :)

69

Щурмфюрер

преди 3 години

Затова деца - упражнения по стрелба, заучаване на тактики по пратизанска война, трупане на запаси и физически тренировки! Разбира се така че да не личи, все пак не можем да плашим "нормалните, защото им изглежда като екстремизъм.Новия свят е за смелите и подготвените !

68

Щурмфюрер

преди 3 години

Тая ваксина ще си я сложат само гладкомозъчни летци изпитатели :)Това което повечето от вас не знаят а някой знаят но не искат да повярват че се случва е че тази така наречена пандемия е генерална репотиция за това което предстои после - А именно крахът на монетарните системи почващ от американския долар и минаващ към еврото. Или си мислите че трилионите напечатани евро имат покритие ?

67

Анонимен

преди 3 години

Напълно вярвам във ваксината, създадена от семейство влюбени отомански гугутки, които се правят на германци, а бабите им още събират козе гюбре по чукарите в Анадола!Даже, ако се появи ваксина, създадена от авганистански събирачи на опиумен мак, мисля, че бих я предпочел.

66

Анонимен

преди 3 години

Срещу какво е тая ваксина? Някой може ли да каже?

65

Анонимен

преди 3 години

До Име 66 предполагам , богатите ще си решат проблемите - Затворени комплекси , проверен , ваксиниран персонал и т.н . Ще се опазят от околните Ще е кофти от тяхна гледна точка , да разполагаш с милиони, милиарди и накрая пак да си прецакан

64

Анонимен

преди 3 години

Прадядо ми, дядо ми, баща ми и всички преди тях са се сблъсквали с вируси. Щом съм тук, значи работата е ОК. Не зная, тези които си наблъскат нанотехнологии наречени Луцифер в кръвния поток и мозъка, дали ще оставят някой да може да напише същото след 100-200 години.

63

Фарма

преди 3 години

Никой не ви е длъжен да ви отговаря на въпросите! Като не искате, недейте си я слага!

62

Анонимен

преди 3 години

Алоууу, ритача, най-обичам тия с краката :) Като видя че си глАси краката ми олеква! Събарям ги с лев прав в зурлака :) Бързо.

61

Анонимен

преди 3 години

До-62 Пубер,и преди да легнеш да не забравиш чикийката!!!!!

60

Име

преди 3 години

До 59 Анонимен: Да според статията, която четох, само държави като САЩ, Япония, западноеворпейски и пр. държави ще могат да си я позволят заради цената, разходите по транспорт и съхранение при специални условия. В другите държави може би само много богати хора ще могат. Останалите ще чакаме още доста време, докато излезе нормална и евтина ваксина. Проблема на богатите ще е, че при бедните ще има огнища на зараза и евентуални мутации и от време на време ще прехвръква при тях и хоп отначало.