41

Някой

преди 3 години

Умствен капацитет на БГ, колкото на един ***. Как ще се лекувам сам с антибиотици при положение, че моя организъм е различен от на Пешо и Иван? Защо зорлем се тъпчим с тежки лекарства? Дори незнам какво да кажа..да се ядосвам, да се нервя ли...

40

СПЕКУЛА Е !

преди 3 години

Всичко което се търси на момента изчезва ! Нали сме отворен пазар ,да не би да не може да се внесе ? Е ако в целия свят са изчезнали тогава да ! А и никакъв проблем не е да идеш в друг град и да си ги купиш щом само в Пловдив е така .....само да не се окаже ,че това е проблем в цялата страна...

39

Анонимен

преди 3 години

Медиите са виновни за това. То не бяха изповеди на фолкзвезди, спортисти с какво са ги лекували и народът купува. И Марешки ще напълни няколко чекмеджета

38

Анонимен

преди 3 години

Майничките са се побъркали, ха ха ха

37

До 33

преди 3 години

Може и да не ти се вярва, но неусложнените пациенти с Ковид ги лекуват точно с това - чайчета, повече вода, Авирон и Вит Д. Това е. Както искаш го разбирай, от опит го казвам.

36

наблюдател

преди 3 години

Лосо, локо!

35

Анонимен

преди 3 години

До ТатулИ аз да попитам - къде са милиционерите, че да глобяват? Няма да ги видиш, ама протестираха в неделя да им вдигнат заплатите.А като няма контрол - кое е луд да спазва правилата? В неделя пресякох Витошка (София) - ами то там нямаше един с маска! А се събират на групи. Безсмъртни направо, после що мрели като мухи....

34

Весо

преди 3 години

Е как да е в Пловдив, то в града само по-маци, римляни, турци и тук-там някой българин.Какво може да се очаква от такава проста сг,ан?Това не е нормален град а някакво гето. Отдавна се махнах от там.

33

Анонимен

преди 3 години

Мангъра го направили шеф на КОВИД - отделение.Ха сега да видим колко ще идат да се лекуват при него... с чайчета :)))))))))))))))))))))))

32

Анонимен

преди 3 години

A защо не носите маски бе, мангърковчета?!

31

Анонимен

преди 3 години

Народа е изпростял доста. При първата вълна през март април една позната купи 100 кила картофи и 50 кила боб.

30

Татул

преди 3 години

Чета коментарите и все стигам до едно защо: Защо правителството не взело мерки, защо лекарите това, защо РЗИ онова? Защо щаба не затваря страната и т.н. . Искам аз да задам едно защо. ЗАЩО Бай *** не си седя кротко и не спазваше мерките, когато го умоляваха от щаба за това и го предупреждаваха, че това ще се случи? Защо сега е седнал и хленчи. Язък на хората, които са спазвали дисциплина и сега заради едни олиг офрени, не могат едно лекарство да си намерят, да не говорим за болнична помощ...

29

ЦИНИК

преди 3 години

Жа са мре яко бря ! Яжте пийте ,носете си новите дрехи и обувки и са таковайте кът за последно.И ридовно са дезинфекцирайте с ракия.Женита да станат по дашни.

28

Анонимен

преди 3 години

Ми да не дават без рецепта да се купува.

27

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Майните са в...грешка,обърка ли са...мястото и лекарството.Мястото не е...аптеките а Куртово Конаре и лекарството не е на Марешки...хаповете,а Куртовската...капия,червена и...люта.Яжте на корем,сутрин,обед и вечер сурови и...печени и проблеми няма да имате;имунитета ще е...железен.Само на 15-тина км от Филибе е вашето...спасение.(платена...обява)

26

Тъп По тъп Най тъп

преди 3 години

Червеното стадо Овци след като Овчарката се ПОСРА от страх и хукна към ВМА и кучешки курешки да му кажеш че лекуват и тях ще обере от улиците и ще ***.

25

*_*

преди 3 години

Как така само в Пловдив, навсякъде хаоса е същия с лекарствата.Нищо няма.Азакс, азитрокс, азитеомицин, сумамед.. празно е!

24

Петърчо

преди 3 години

От такива "новини" единствено печелят "втрещените" аптекари. Малко реклама на това какво в момента се харчи най-много не е лоша нали? А ако на някой му се необходими въпросните медикаменти не защото се тревожи за вируса ами защото са му необходими по други причини вълците го яли. Но медиите са свикнали. За тях е нормално да се изписва думата трагедия с големи букви в заглавието ако почине някой познат от корона *** 206 човека за денонощие е просто статистика. Пари трябва да се печелят няма как.

23

SS

преди 3 години

Не мога да разбера защо не се въведе незабавна карантина ? И защо отмениха старата ? Колко още хора ще трябва да се заразят или си отидат?

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТе вдигнаха цените, и още как - двойно!Ампула Дексаметазон беше 40 ст,. сега е 83 ст.Да ви е честито!И на всички регулаторни органи и органки, дето работата им е да следят точно това да не се случва - да ви ***!