77

до 60

преди 3 години

В допълнение Борисов поиска от Урсула правителствата също да са освободени от отговорност, т.е. с една дума абсолютно никой няма да носи отговорност при евентуални дефекти и странични ефекти на ваксината, било то тежки или леки. Ами то така и аз мога да направя ваксина! Сладък бизнес, дами и господа!

76

Анонимен

преди 3 години

Винаги щте имате проблем и не ефективна ваксина защтото и бог не иска тия ваксини тия ваксини койтого произвежда той сам да се васкинира ние народа не искаме никаква ваксина и лекарство престанете с тия циркове и номера забрана за всички ваксини долни убийци

75

Gorskio

преди 3 години

Сега ще продадат много супердупер хладилници на държавите. Яка схемичка :)

74

Да

преди 3 години

Да не стават ваксина!!!

73

Демократ западняк

преди 3 години

По добре да чакаме още 5 години демократична западна ваксина със странични ефекти но с красиви западни опаковки и лъскави етикети отколкото тоталитарна руска ваксина с грозни руски опаковки с надписи на проста кирилица!

72

Надървен

преди 3 години

Страшно се надървям от поредната измислена вакцина, която естествено ще е готова 2025 или трудно се прави, или няа как да се разпространи, или трябвало на минус 70...

71

Анонимен

преди 3 години

Руските ваксини се съхраняват безпроблемно от -273 градуса до +99 градуса Целзий защото съставът им е на 100 милитра вода 1 грам готварска сол.

70

Анонимен

преди 3 години

Който иска да стане ГМО да се нареди на опашка.

69

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно,тя и без това си идва вкисната.

68

Анонимен

преди 3 години

Ваксина НЯМА да има скоро но със сигурност днес ще ИМА 100 ново умрели от Ковид.Купувайте парцели в гробищата че цените отлетяха в Космоса.

67

Анонимен

преди 3 години

"БарбаГаньос нюз" казва че ваксината е напът НО Блумбърг нюз казва "U.S. Infections Hit Daily Record With No Vaccine Seen Until Spring"Е, сега на кого да вярвам??????Дали на неграмотните бг драскачи или на образованите и умни западняпци......Естествено въпроса е риторичен.Опсссс, *** не знае какво е риторичен въпрос..............ХА-ХА-ХАДиво балканско племе.

66

Анонимен

преди 3 години

За да има такова изискване, значи в нея има някакви ензими, които не трябва да се активират преди въвеждане в човека.

65

Анонимен

преди 3 години

"синтетична РНК за активиране на имунната система"!...Какво би могло да се обърка!?(Само без конспирации, моля! )

64

Анонимен

преди 3 години

Само преди седмица представителят режима в Брюксел, Ерик Мамер, предупреди Унгария, че ще бъде разрешено да закупи руската ваксина, само ако лекарството е сертифицирано на пазара на ЕС. В противен случай Европейската комисия ще бъде принудена да предприеме действия, заплаши представителят на режима в Брюксел. Мамер припомни, че Брюксел подписва споразумения за доставка само с онези държави, които ще произвеждат лекарството в Европейския съюз, и не води преговори с Русия или Китай.

63

Анонимен

преди 3 години

До 61Последно бяха 53 човека починалите. Може и да са се увеличили.

62

ПроСоТо

преди 3 години

пропуснали са и друго изискване:-Че преди да се инжектира ваксината,медицинското лице трябва за две минути да издекламира високо известната реч .."Ай хев а дрийм"...след това,може.а за Ойропата ще трябва доктора да е тенор или сопран /в зависимост от неговия избор съгласно " Конфекцията"/ и да пее две минути "Одата на радостта"../но задължително НЕ фалшиво!/...после може да действа..

61

Анонимен

преди 3 години

13 души починаха в Южна Корея след ваксинация против грип. Свободните демократични медии в демократична Южна Корея не уточняват срещу какъв грип е била ваксината.

60

Анонимен

преди 3 години

AstraZeneca няма да изплаща обезщетения при потенциални съдебни искове и този текст е неразделна част от споразумението между режимър в Брюксел производителя. Според това споразумение, при евентуални странични ефекти, цялата финансова отговорност пада върху правителствата на отделните страни. AstraZeneca има договор с режима в Брюксел за доставка на 400 милиона ваксини срещу ковид-19, при което още нямат разработена ваксина, също както България плати няколко милиарда за F-16 които не съществуват

59

Не

преди 3 години

Благодаря, ще изчакам българската ваксина разработена на принципа на БЦЖ. Немско - американската ваксина на Биотек - Файзер е като грипните ваксини, тоест всяка есен отново трябва да се ваксиниране.

58

@@@@@@

преди 3 години

Не си слагайте отровната ваксина която има за цел да ви съкрати живота. Световните кукловоди искат да намалят населението на Земята.