210

проф.Гроздински

преди 3 години

Само ваксината ще ни спаси от пандемията. Омръзна ми да чета коментари на безотговорни и глупави хора.

209

Не се ваксинирайте!!

преди 3 години

Това е капан заложен от Кил Гейтс, ваксината ще разболее сериозно и убие много хора, ще бъде обвинен "вирусът", ще се затегнат мерките и ваксината ще се направи задължителна за пътуване, културни мероприятия, пазаруване, работа, училище и т.н. Най вероятно в нея има нано технологии като "хидрогел", които ще се използват за пълния контрол и технологичното заробване на човечеството.

208

Данчо пръчката

преди 3 години

Как Да им вярваме на тия Pfizer че са сериозни ?! Тия правят виаграта :)

207

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме интересува чия ваксина се каните да пробутате и кой ви плаща за това.Преболедувах без особени проблеми. Ваксина никаква няма да сложа. Всичко са икономически интереси. Който иска - да им се връзва и да се химизира с каквото си ще.

206

Вместо ваксина

преди 3 години

може ли да си цръцна малко първак???

205

ИванчУ

преди 3 години

Бах таз ваксина... Чакат я като новите версии на Iphone или Windows. Някак си да сме наредени на опашка за нещо си, щото всички чакат. Като започнат бъговете при децата от следващите поколения, евентуално чак тогава ще започнат смислените въпроси. Ама нейсе, днес на безумието му казват прогресвно мислене и цивилизованост...

204

kireza

преди 3 години

И гръбначният стълб се парализира,забравиха да напшщат в похвалата....Най много кандидати има за руските ваксини,защо ли???

203

Един

преди 3 години

Нищо не се пише за норките. ЗАЩО ЛИ???????????????

202

козата ми е болна

преди 3 години

и козината и пада.....от тази, или от противошапната да взема?

201

помашки мелез

преди 3 години

210....брато, не ти се разбира.

200

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай вече имат ваксина..........За противошапната знаем вече.....

199

Анонимен

преди 3 години

Жалко за тия, които си сложат ваксина. Много жалко...

198

Закъсняхте

преди 3 години

Чада мили. Вовата и Си се усетиха рано и Русия и Китай вече имат ваксина. Тези държави са изгубени като пазари. А вероятно и доста други.

197

Рушофилски трол

преди 3 години

Противошапная самая лучшея!!!

196

Анонимен

преди 3 години

До Тото 196Ами точно появяването на тежък страничен ефект което води временно до спиране на проучването е ПРОБЛЕМ, или и ти като Бай *** щом не се е случило на теб лично то не е проблем. Втората ти манипулация е че ЕС а не България бил закупил ваксина от Астра Зденка,ами *** мин сладък България в ЕС ли е или не е, и ЕС просто закупи наедро за да не закупува всяка страна поотделно, но всяка страна ще си заплати ваксините които получи от тази поръчка.Аре ходи да цункаш зад,ници

195

Случаенос?1 Не мисля

преди 3 години

Два дена, след като свалиха Тръмп, и видиш ли - голям пробив, цъфна ваксината за ковид! Бря, каква случайност, бря, кво нящу!

194

Тото

преди 3 години

До Анонимен (195): България си поръча от ваксината на Астра Зенека, която още се бави и имаше известни проблеми.1. Не България, а ЕС си поръча от тези ваксини.2. Няма "известни проблеми" - временното спиране на изследване при сериозен страничен ефект е нещо нормално и се е случвало при немалка част от всички лекарства, които се продават в момента по аптеките.

193

Анонимен

преди 3 години

Чудесно, сега да ни кажат колко струват двете дози които трябва да се поставят за да се придобие имунитет, защото тази ваксина ще трябва да си я плащаме всеки от джоба си. България си поръча от ваксината на Астра Зенека, която още се бави и имаше известни проблеми.А защо ли така набързо няколко милиона отлетяха?

192

До 187

преди 3 години

Не, не е описано точно какви нежелани реакции са получили участниците в проучването. Това, че не са получили сериозни нежелани реакции, не означава, че не са получили абсолютно никакви. Отвори листовката дори на един спазмалгон, парацетамол или друго обезболяващо и ще прочетеш колко възможни нежелани реакции могат да се проявят при дадени пациенти, пък камо ли при една ваксина. И не, не съм против ваксините, но аз лично не бих си била нещо ново, което не е проверено във времето.

191

Анонимен

преди 3 години

Инжекция с физиологичен разтвор! Също толкова ефективна!