26

Анонимен

преди 3 години

няма никаква "нова" Америка нито неясноти около камилата.Байдън е проект на обонго- демокрастите милиардери са привикали обонго да организира играта, който е задвижил пионката байдън да вкара през задния вход лицето на проекта камилата, с обонго зад гърба им. Връща се обонго, който видяхме за 8г какво направи за тия другари да си напълнят джобчето.Който е видял "кабинета"на байдън- до един обонговски министрй, нйкои са били заместници сега на по-високи постове, черни, много жени разбира се.

25

баба мара

преди 3 години

камала е женена за евреин сега знаем кои стои зад нея и какво да очакваме вследващите 4 години

24

Да завторят

преди 3 години

Организирам Алианс за повторение на изборите в САЩ. Що само Беларус да завтаря?

23

нбз

преди 3 години

Американците,който познават Байдан не знаят,но българските анализатори всичко знаят,та дрънкат.Ужас!По на 70,88 години вече и не спират да бълват глупости.Изкуфели старци.

22

Анонимен

преди 3 години

Напред сьс черните пантери - те ще ги оправят

21

Додо

преди 3 години

Същите глобалисти-международници, които сега абсолютно неправомерно започнаха да гърмят шампанското, защото "Джо Биден" бил "победил" и изборите в САЩ били "честни", при положение, че нито един щат още не е дал официалния си резултат, 3 щата още броят, а в 5 щата ще има ново преброяване и криминално разследване. Преди само 3 месеца изреваха като заклани, че изборите в Беларус били "фалшиви" и призоваха да се отменят, при това още на следващия ден. Чудовищно двуличие с астрономически размери!

20

Анонимен

преди 3 години

С Бай дън ще видим старата Америка, ще има истински войни, а не икономически като на бай Дончо.САЩ се хранят с истински войни и това ще получи света.

19

!!!!

преди 3 години

Слави- президент!

18

Америка

преди 3 години

Пичели от конфликти. Който бомби - пичели, който не бомби - ни пичели. Ей това ще видим. Около Камилата е ясно - на кака Хилъри д- то бясно. Ако някой е нормален да се преориентира да не е, защото ще е прецакан от всички.

17

Абе

преди 3 години

Големи разбирачи се извъдихте тука! То не са американски традиции, то не е конституция. По-американци от американците станахте! Щото България я управихме.

16

Анонимен

преди 3 години

Анализатор:"Да живее новият Голям бял брат зад Голямата вода!Долу Тръмп, да живее Байдън!"Лизатори от всички страни - анализирайте!

15

Куку

преди 3 години

До АнонименИ ти ли си от антиваксърите с 5 жи? Мале мале!

14

Наско

преди 3 години

АналъИзатора ! https://youtube/watch?v=s_58GJrpRb4 Само в един район има 10000 "мъртво"гласували избиратели по пощата. Списъците са достъпни до всеки . Байдън е "мъртво" провъзгласен от медиите за президент . Очаквайте разтърсващи новини. Тогава и изборите ще отидат на втори план ... Ще ни събуди всички ... . СКОРО !

13

Доктора

преди 3 години

До АлцхаймераХоди си лекувай алцхаймера, но преди това мини и през психиатъра да ти види нивата на 5 Джи-то че скоро ще те ваксинираме.

12

Алцхаймера

преди 3 години

Да вярно е ще видим нова Америка.Америка на бедните ,на просещите подаяния,на стотици хиляди фирми фалирали ,на новия дълг от 35 трилиона долара,на дълговите роби ,на разпалване на десетки конфликти по света ,на нова бежанска война ,на ваксиниране на милиони хора с отровните ваксини на Гейтс,на лесбо-***-да-лски губернатори и шефове на фирми ,на брутални ексцесиии на афроамер.срещу бели ,на Истанбулски конвенции,на разпад на семейството,дигитални ***,да продължавамли

11

Анонимен

преди 3 години

Major Asshole-a Трумпетов май и жена му го заряза, 4 години мемета стигат време е някой по-нормален човек да седне да управлява, наигра се достатъчно и е време да му спрат глупостите.

10

Анонимен

преди 3 години

Да, една друга Америка ше видим. До 6 месеца ще предизвикат война някъде!

9

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видим една кофти Америка.Тръмп поне се интересуваше само от Америка. Тоя иска да променя човечеството, включая и нас, само дето на човечеството това едва ли ще му хареса.

8

Патриот

преди 3 години

хората избрали тоя горяха и тъпчеха американски знамена и поругаваха и вандализираха статуи на бащите основали тъпатааа им държава!Само това ви говори за менталното състояние на тази сбирщина!Аз сим мислех че съм американофоб ,но демократите и феновете ми скриха шапката,трябва да призная ,че американски флаг не съм горял и тъпчел за разлика о тях ,.....

7

Анонимен

преди 3 години

"Расизмът" в САЩ изчезна в рамките на 24 часа.... Ти да видиш!