16

Анонимен

преди 3 години

Ало НАП ..как така пропуснах те 700 000000лв.)

15

Анонимен

преди 3 години

oi, oi...na golo li?

14

Анонимен

преди 3 години

Дъртия доносник от дс, на долнодъбнишкия топ финансов корифей горанката живещ на квартира при гелосаната керана, чича му, ще да е измислил нова схема за усвояване (крадене), че на бойко шкафчинциту не е извор, трябва да се пълни.

13

data

преди 3 години

Всичко си продължава по старому - в поръчките се посочват конкретни модели техника на , конкретни производители ,а не технически характеристики на който трябва да отговарят устройствата . Техниката вече е купена от някой (а може да е и доставена) а в момента просто се официализират нещата с помощта на поредната скалъпена държавна поръчка

12

Анонимен

преди 3 години

Имам човек във нап и ми дреме на бъза.

11

Ще снимат

преди 3 години

как изнасилват честни търговци, а достъп до клиповете ще имат всички граждани с висящи задължения към НАП. Да си правят изводите какво ще се случи с нечестните.Сега, ако може, да публикуват и обществената поръчка за военните самолети и кораби.

10

НАПълноизтрещял

преди 3 години

Нов албум(с лични данни) и турне, кога да очакваме? Или пълнометражен филм?

9

До 6

преди 3 години

Бизнеса има нужда от НАП защото ако няма НАП бизнесът ще ди прави каквото поиска. Всички знаят за маркирането, за двойното счетоводство. Как една фирма прави задължения за 1-2 млн лева и после прехвърля фирмата на някой брат. Защото ако данъчните не си затварят очите събираемостта ще е много по голяма. Да напомням ли че от началото на 2000 г. До преди няколко години същите НАП писаха за Бегали няколко милиарда. Колкото до излишния натиск от страна на НАП, това е друга дълга тема.

8

expert

преди 3 години

ЗАТОВА ЛИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ?!!!!!!!??????? Да си правят кражочници... следва да назначат на ЩАТ закъсали кинаджии т.н....ЗНАЧИ УТРЕ КАТО СЕ НАЛОЖИ НА РЕМОНТИРАТ ПАРКИНГА НА НАП, ще си купят багери , камиони и ще създадат строителен ХОЛДИНГ!!!!! С чуждите пари много лесно се живее .... А КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Ха.Тия какво производство на видео и аудиоклипове смятат да правят, че да оправдаят техника за 20-на бона + заплата на човек?Имам предвид, едно студио за да закупи техника за такива пари + заплата на човек, трябва да очаква поръчка за тройно по-голяма сума за следващата година. А това е сравнително прилична поръчка за нашите стандарти.

6

До 5

преди 3 години

Ще записват и шпионират този който ги хрантути.Или с други думи Българския бизнес . Бизнеса може без нап но нап без бизнеса неможе .Това са едни кръвожадни вампири и са основната причина БГ работодателя да неможе да си позволи да дава високи заплати на служителите си защото трябва да издържа преди всичко властта !!!

5

Г.Т.

преди 3 години

С цялата тая техника могат да направят наистина звъкозаписно студио! Не знам кой им е писл заявката (поръчката), ама щеда е някой музикант!И един въпрос, какво точно трябва да записват?

4

Анонимен

преди 3 години

НАП да вземат да си погнат длъжниците и да вземат осигуровките, от недобросъвестните бизнесмени, вместо да се правят на звукозаписна компания.

3

аз

преди 3 години

записват ли записват, после като идат в съда всичко пада - няма издедена заповед за записване, с подпис и печат на хартия с входящ номер!

2

Анонимен

преди 3 години

Айдее и тия навлизат в попфолк индустрията...Защо не си гледат работата!?После, защо ги хакнаха!

1

Джедай Мастър

преди 3 години

Супер. Могат да отидат на Евровизия сега. Как не ги е срам? Личните данни на цяла България в интернет, 700 милиона несъбрани от божков. Тормоз над обикновени граждани за 50 ст., а сега и още кражби под закупуване на оборудване, което изобщо не е присъщо за дейността им.