45

Анонимен

преди 3 години

Бе как хем имунитетът не бил траен, хем да свалят гащите. Пардон, маските.

44

ЛЕКАР

преди 3 години

До До 34То и против полиомиелита ,който също е вирусно заболяване има ваксина ама знаеш ли колко десетилетия са правени и тествани тези ваксини за да бъдат сега действащи и безопасни???

43

Анонимен

преди 3 години

Смешни истории. Майка ми е лекар в ДКЦ и всеки ден се среща с болни от ковид. Какво е общото? Ниски нива на левкоцитите при течаща инфекция. Това означава, че този вирус атакува директно кл.имунитет и антителата, които се образуват са твърде малко. Тук също усложненията ще ви убият, а не вируса, но за разлика от грипа тук се атакува директно имунната система и при следващо заболяване ще стане много по-зле, а мнозина няма и да го преживеят!

42

Анонимен

преди 3 години

До Ак47.Не, няма да ида на лекар за Ковид. Ще скрия симптомите си. Ще изчакам в нас с обикновена отпуска. Ама длъжен съм това по закон, ама длъжен съм това... Ама има и нарушители на на избити и закона.

41

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя, че ще нарежда на частни болници какво да правят. Частните болници ще изпълняват нареждания на държавата. Да, ама не!

40

Анонимен

преди 3 години

Бойколизец. Нищо общо с реалността

39

Д-р Хаус

преди 3 години

Ало, а какво е количеството при медиците на 2-ра,3-та и N-та линия??? Изследвани ли са и ако не- ЗАЩО???

38

Анонимен

преди 3 години

Искахте пазарна икономика, а сега квичите, че лекарите били търговци. Я марш в северна корея!

37

Един

преди 3 години

Антителата са част от имунната система. Има т.нар клетъчен имунитет, който също се изгражда след ваксинация (или преболедуване), и те пази от инфектиране. Така че спокойно, че антителата падат. Те са само част от цялата картинка ;)

36

До 34

преди 3 години

Морбили е също вирус и срещу него има ваксина.

35

Анонимен

преди 3 години

АК-47: Естествено че при лекар ще отида. Няма да отида при автомонтьор. Това не значи обаче, че не са циркаджии и търговци на живот.

34

АК-47

преди 3 години

Държавата гори, в София е повече от страшно, ама тук ако не се изкажат 95% от зомбираните и малограмотни ***, няма как. Само че, ако се разболеете ще квичите пред вратите на лекарите да ви спасяват.

33

Лъжи ежедневно

преди 3 години

Хубаво де... Всички тук подчертават, че антителата се губят след 4/5/6 месеца. ЗА КАКВА ВАКСИНА говорим тогава ? Как според вас се прави ваксина за нещо, което е : 1. вирус, 2. не изгражда траен имунитет. За всеки с капка медицински познания е ясно, че ваксината е мираж. Правете си сметка как ще работиме, учиме и т.н, защото това е тук, ще остане и ваксина НЯМА да има, най- много сносно лечение.

32

Анонимен

преди 3 години

Ще ме назначат като санитар, ама със заплата на доктор!! Щото черната работа я вършат сестрите и санитарите. Доктор нито инжекции слага, нито системи, нито пък се доближава до труп. Лежали сме по болници, не на нас тия! Една визитацийка от 8.30 сутрин и това е.

31

Анонимен

преди 3 години

Да назначават преболедували безработни като санитари, шофьори, помощен персонал. Или да превозват тези с по леки симптоми за прегледи. Тъкмо ще получават добро заплащане и осигуровки.

30

Анонимен

преди 3 години

Ами да даряват плазма.

29

Elisa IgA

преди 3 години

е под 50 лв

28

Идеалист

преди 3 години

Нека да каже с какво се завиват болните по клиниките и какво ядат.

27

Радев

преди 3 години

Направи всичко за да зарази повече военни с коронавирус. Сега Мутафчийски ще може да се запаси във ВМА с големи количества кръвна плазма с антитела и да спасява животи. Така от инат и простотия налива вода в мелницата на опонентите си. ***.

26

Анонимен

преди 3 години

Тези две кори дето по цял ден говорят по тв и радио, ако впрягаха сили за лечение на болни щеше да е по-добре