260

Целта е САЩ да

преди 3 години

се представи като защитници на Българските национални интереси и тяхната агентура да се представи като единствените правилни патриоти в държавата.За целта от месеци тече кампания по очерняне на Сърбия и бездействие по преговорите с Македония. Нищо че ние дадохме ход на бомбандировки над Сърбия. Вместо външна политика има вътрешна кампания с предизборна цел.България си заминава. Става територия за база и нищо повече. Панамски канал. Така става и Македония. Затова им е важна легенда за миналото.

259

Анонимен

преди 3 години

Македонец от Русе... това е карикатура. Има едно гостуване на Каракачанов при Кеворкян, изгледайте го. Той е пълна нула като човек.

258

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да се погрижи за нашата история и идентичност, освен ние самите.Дори нашите съюзници, това е право на България, както на всяка друга, независима държава.

257

Анонимен

преди 3 години

268 Заради такива които вечно се смеят, псичиатрите ще имат винаги работа.Западат/НАТО въоражи Турция, но ако тя се държи, като през Средновековието, сте си вземе всичко обратно от примитивните неоосманлии.

256

Анонимен

преди 3 години

А съединение? Кога?

255

Браво бе

преди 3 години

Най-после проявихте характер , чак да не повярва човек !

254

Анонимен

преди 3 години

Админе не ги бриши коментарите не биди глуп

253

Горд Македонец

преди 3 години

И да ди знате се што е туо ке си вратете

252

До Горд Македонец

преди 3 години

Е сега ще останете 200 години след нас.

251

ПроСоТо

преди 3 години

аз все още не мога да разбера СЪЩНОСТТА на тия дърления с макетата...При тая наша "ЗАЕМНИЧКА" история,как така се получи,че "до вчера" един народ ,днес се раздели на "македонци" и "***"?!Ако некой ми каже,че ДРУГ "НЕКОЙ" ,който има интерес от това /некой ИЗВЪН нашата соба/не е поразпалил фитила на противопоставянето,ще му се изсмея...Ще кажете:-"Знаем,това са Русия и коварната Сърбия".....Ех,де да беше толкова просто и лесно обяснението!..

250

ПроСоТо

преди 3 години

интересно какво е мнението на тоя за преговорите за членство на Турция в ЕС!../въпроса е риторичен,сещате се../

249

emigrant

преди 3 години

П,ростак н.250Българи не са продали Христо Ботев,а са го продали английското и руското разузнаване на съюзниците си от Османската империя!!Един учител показа в едно предаване по БНТ,как Ботев е обиколил да разузнава турските постове по дунав с лодката на английския представител,на която се вижда английският флаг!После англичанинът е изтропал заверата на Ботев на турците !Стамболов също е разбрал и затуй не е вдигнал четници под негово командване,щото щели да отидат зян!Затуй е бил и против РАША

248

Анонимен

преди 3 години

Какво ми се правят на ощипана мома

247

Анонимен

преди 3 години

А за съединение, кога?

246

Анонимен

преди 3 години

Ама тея защо още се правят, че не са българи?

245

Анонимен

преди 3 години

Г-н Каракачанов,с всичките си действия по отношение на външната ни политика свързана със съседите ни,ти показа в действителност,какъв трябва да бъде българинът облечен във власт.Аз съм от Русе,познавам те лично.Време е,да излезеш от оная компрометирала се вече абревиетура ОП,за която "помогнаха"твоите съратници.С "патриота" В.С. по много въпроси,да не кажа по всички,вие са разминавате като метеори по Дунав. ПП-ВМРО,няма нищо общо с набързо измисления НФСБ!

244

Анонимен

преди 3 години

Аз ще ги подкрепя, ако си приз аят че са Българи, приемат българската конституция, оправят си езика, защото нека бъдем честно - развален беге език е.. ХахахаххаххахахаАахаххахаха

243

Анонимен

преди 3 години

Ако след изборите в Америка ни посетят пак двама сенатори,както при Ореха,нали знаете Баце с каква скорост ще подпише всичко?Двоумя се между първа или втора космическа,ама май втората.

242

Анонимен

преди 3 години

Какво им пречи да се съгласят с нашите искания и да влязат в европейския съюззащо е е този инат

241

No1

преди 3 години

Gospodine karakacanov ckembe debelo ne jadi koeto ne se jade,na kraja ke jadesh,ne do 9 koleno do 100 koleno slednite generacii ke te cekaat na duzpa,svetot se vrti ne se znae koga ke bidesh dole