15

Анонимен

преди 3 години

Антибиотик и баене също става, още обаче не съм разбрал кое е по ефективно.

14

Анонимен

преди 3 години

Айде сега и капките само срещу рецепта. Ще се гръмна. Какво ви става бе хора? Сериозно ли искате да имате постоянно по 100 пациента пред вратата, за да ви искат рецепти за капки за нос? Пълен абсурд. Да, хората ползват каквото им е помогнало, ако виждат, че им помага. Вие какво точно ще направите в повече? Като отида при личната лекарка, ме пита какво ми е, и много рядко ми назначава снимка или специалист. В общия случай просто ми дава едни и същи неща. Ми това и сама мога да си направя.

13

До Докторката

преди 3 години

Госпожо, аз не съм лекар, но като Ви виждам на снимката мога да Ви кажа, че имате наднормено тегло. Необходимо е да остлабнете, моля погрижете се за собственото си здраве.

12

Анонимен

преди 3 години

И тая лелка какво предлага - локдауни и затваряне на заводите ако има някой с хрема?А ако някой има разтройство направо затваряме държавата за три месеца.

11

Аа, тук още е същото

преди 3 години

Не бях стъпвал половин година.Трий куме, трий, тебе ти е ред...Шмъркайте вода от мивките в нужниците и няма да имате хрема.След шест месеца пак.

10

Когато си прост

преди 3 години

и седем години лекарлък, плюс специалност не помагат, очевидно.Да си промиват по тоалетните носа с вода от "чистите си ръце"?Бабе, хирурзите си мият ръцете по 3 до 5 минути със специални препарати преди операция. Нищо, че ще нося и ръкавици. Как си го представяш нашия сънародник да го направи това и да е с дълбоко изрязани нокти, като половината население има маникюр дори в пандемията. И после с тия рЪце да налее вода в шепите и да я изшмърка в носа?Не те слуша главата.

9

S

преди 3 години

Потапяне на краката в гореща солена вода. Топки инхалации със сода и чесън. Казвам от опит. 500 млн вода, 7-8 о елени, нарязани скилидки чесън. Варим на котлона 5 Мин. Махаме от котлона и слагаме 1 супена лъжица сода бикарбонат и дишаме изпаренията 10 минути.

8

Др Коронов

преди 3 години

Настържете корен хрян, застанете над него и вдишайте дълбоко!

7

Страхотна статия

преди 3 години

благодаря

6

123

преди 3 години

Качествена храна, пресни плодове и зеленчуци и умерено движение и няма запушен нос. Само че хубава храна без химикали се намира все по трудно.

5

Доволен пациент

преди 3 години

Имах късмет през август миналата година д-р Георгиева да ме оперира, след множество проблеми в носа и синусите. Тя е изключителен професионалист. Изписа ме със закъснение, но чак когато всичко бе наред. Сега състоянието ми е много по-добро и съм доволен, че докторката реши проблемите ми преди появата на сегашната зараза.Да е жива и здрава, защото истински посветените на професията си лекари у нас намаляват.Видях, че простотията вече е налазила и тази лекарка. Смирете се!

4

Анонимен

преди 3 години

С капки и без капки - една седмица, така се пекува обикновената хрема според повечето доктори.

3

Анонимен

преди 3 години

С бело се лекува

2

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Тая бабка друга работа няма ли си?

1

ха-ха-ха

преди 3 години

А със какво, със шомпол ли?!Всъщност, аз питам този ''лекар'' ЗАПУШЕН нос някаква БОЛЕСТ ли е, та да се ЛЕКУВА?!