29

Анонимен

преди 3 години

Колко малко трябва да му е на човек акълът, че да чете подобни статии?И като ги прочетете, бедни духом и интелектуално, какво става? Едва ли ви олеква. Самонавивате се, че почвате и самите вие да дъните глупости в неусвес така, че ставате нетърпими за околните. Ми умират хората. Диабетът е сериозно заболяване, особено от тип 1 умират и деца. И далеч не само тази година.

28

Анонимен

преди 3 години

По-скоро е жертва на диабета.Млади хора са умирали от това основно и тежко заболяване винаги, ежегодно. Една моя приятелка си отидена 24, ама нямаше корона да си играем на причини.

27

...

преди 3 години

Значи преди се опитваха да ме убедят, че само тия над 50-60г възраст умират! Оказа се, че не е така! После се опитват да ме убедят, че само тия с придружаващи заболявания само те умират! Оаза се, че не е така! Сега се опитват да ме убедят .... абе да не се окаже, че и това не е така бре??? Земте са разберете кое как и зато да лъжете и да убеждавате па после ме убеждавайте бре!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Смешни сте с тези некролози които пускате всеки ден! Който няма акъл и не вижда какво наистина се случва да се паникьосва. При мен ефекта е обратен, ако и в началото да си мислех че може и да има нещо вярно в цялата истерия вие ме убедихте в обратното. Престанете да обиждате интелекта на четящите с тези жалки, поръчкови статиики!

25

Без коментар

преди 3 години

8-годишно дете почина от перитонит не го приели за лечение, защото не било с COVID-198-годишно момче е починало от перитонит, тъй като пет болници отказали да го приемат за лечение.А причината е повече от абсурдна и във всякакъв разрез с Хипократовата клетва, а именно, че малкият пациент не е имал коронавирус и случаят можел да почака, тъй като не бил от спешните.

24

Анонимен

преди 3 години

Доц. Чорбанов: Силата на коронавируса ще отслабне, когато повече хора се заразят

23

Анонимен

преди 3 години

Браво българи! Да хвърляме бабите си в гробовете, защото по този начин се прави на будни и независими пред ТЯХ/ОНИЯ дето ни лъжат, които и да са те.

22

Ставри

преди 3 години

Плащаме индивидуално за колективната безотговорност. И тон за това даде безделни--кът от Дондуков 2. Той обезвери народа. А когато от най-високо място оспорват решенията на правителството, какво остава за обикновения народ. Този човек е вреден за страната. Трябваше да бъде отстранен от поста.

21

Бончо Германски

преди 3 години

Обънете ВНИМАНИЕ НА думата "странични" ... починалите без странични заболявания.Вече НЯМА други болести от които да се умира освен от Ковид и всичко останало е странично. Разбрахте ли далаверата сега?

20

Троп

преди 3 години

Диабет тип 1 и тип 2 са тотално различни болести. Тип 1 се отключва в детска възраст.

19

Ковидон

преди 3 години

КАТО ГЛЕДАМ НАД 90% от всички са на повече от 75 +++ години.27-годишна жена е починала от основното си заболяване диабет, а не от ковид.Средната продължителност на живот за България е 71 години със или без вирус умират всеки ден хора като част от естествената смъртност за държавата ни.

18

До 16

преди 3 години

И не заслужава да живее ли, учителката на сина ми е 40 годишна с диабет тип едно, да мре ли и тя? Малко са тези хора, да им се дават болнични докато мине лавината

17

Анонимен

преди 3 години

Така както е тръгнало още малко и некролозите ще качвате.Винаги се информира за нещо драматично а за това на колко хора от остановените за деня им няма нищо не се пише.

16

свет

преди 3 години

Много удобно стана за "специалистите" от РЗИ и НОЩ да приписват починалите млади наркомани на коронавируса. Така е, те са "без придружаващи" заболявания само с малко свръхдоза или некачествена стока...

15

anonimen

преди 3 години

Младата жена е била с автоимунен диабет, Диабет тип 1, от дете е така, отключва се по съвсем различен механизъм от старческия диабет. В България са около 3000 деца, всяка година се откриват по над 100 нови деца с диабет. СЗО смяташе да ги направи две болести, толкова да различни

14

Анонимен

преди 3 години

Обаче 87-годишните не са починали от възраст, от корона било.

13

От тази статистика

преди 3 години

си вадя следните изводи. 1. МЗ трябва да си оправи статистиката и специалист патолог да установява причината за смъртта, не може ВСИЧКО да се пише на коронавируса и да се задръства системата, може би става дума за пари. 2. Хората над 70 години и такива с рак, сърдечно заболяване, диабет и затлъстяване трябва да бъдат строго ограничени от излизане и контактуване с други хора. Да не ги лъжем, че с маска или ръкавици могат да се предпазят. Шансът им и все едно да излезат със сал в буря в океана.

12

Анонимен

преди 3 години

Средната възраст на починалите е 70,06г.Само за справка.

11

Анонимен

преди 3 години

Медиците, които лекуват,особено диабетноболни, би трябвало да водят точен опис на медикаментите и сродни на тях, които са приемани от лицето. За да се проучи реакцията при съчетаване. Вярно, че е трудоемко, но без база данни, без документирано натрупване на емпиричен материал няма как да се изработи модел на лечение.Аз силно се съмнявам, че се води вярна и подробна документация, защото при малкото ми опит с медицински документи, всички са били с неверни данни.

10

Анонимен

преди 3 години

И от този списък обърнахте внимание точно на 27 годишната.