6

Анонимен

преди 3 години

Господа пишещи коментари усведомете се добре ,село Попица може и да е затънтено ,не бих казала защото съм от този край но домът за възрастни хора е на доста добро ниво ,построен от бивша социална министърка ,която е от това село. Не пишете простотии

5

Анонимен

преди 3 години

Господа пишещи коментари усведомете се добре ,село Попина може и да е затънтено ,не бих казала защото съм от този край но домът за възрастни хора е на доста добро ниво ,построен от бивша социална министърка ,която е от това село. Не пишете простотии

4

Анонимен

преди 3 години

Тези хора са оставени на произвола на съдбата, нито има добра грижа, нито хигиена, а за дезинфекция и тестове да не говорим, явно като стане положението неспасяемо започват да ни уведомяват какво с случва там!

3

Тези случаи

преди 3 години

във домове за възрастни в затънтени паланки са едни от най-мистериозните. Никой ли не си задава въпроси? Никой ли не прави разследване. Та вируса се предава между хора - не се самосъздава. Вероятно персонала пътува и по някакъв начин го предава. Защо не си въведат система, ако някой пътува да му направят бърз тест. Защитни обекла? Посетителите да се изолират с прозрачен параван, да се дезинфекцират. Знае се отдавна, че в тези домове някои са се оттървали от близките си и нямат търпение .

2

Анонимен

преди 3 години

Откъде ги намирате тия огнища по разни затънтени села и паланки, където могат да се манипулират резултати... Горките възрастни хора!

1

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има свободни места в домовете за възрастни.Преди 2 години се опитах да настаня майка, но не успях.Вероятно господ я спаси и си е още добре в къщи, но става все по-трудно.