59

Анонимен

преди 3 години

Аз до колкото разбирам почти няма щат който да е обявил окончателни резултати но може и да греша, тя надеждата умирала последна или блажени са вярващите но както възрастните знаем чудеса няма. Пирова победа за либералите, сори.

58

Анонимен

преди 3 години

До Бау И той като тебе, вчера за отрицателно време събра бая отрицателни лайкове, но днес пак си тук и ръсиш бисери без да ти е неудобно ни най малко.

57

Бау

преди 3 години

Тръмп ако загуби няма да си тръгне доста време. Така, че това с камиона е пълна глупост :D

56

Дедо Добри

преди 3 години

Бе нъл ни ги аресваа тоз Тръмп бря тугиз за кой туи нящо стувя пред телевидението на униката и хортувам сам на себе си боже ,боже каква таз лудница тъдява..

55

Анонимен

преди 3 години

Па-точно казано - САЩ има 50 щата, а обявените досега резултати са от 45 от тях. Различните щати не са равни, а носят различен брой точки (електорални гласове). От непреброените 5 в 4 води Тръмп и те му носят още 54 електориални гласа, с които се качва на 268 срещу 264 на Байдън. Байдън води с 0,9% само в Невада (6 електориални гласа) и те му стигат да спечели изборите, на само при 76% преброени там. Нещата са на кантар, а и в някои щати вотът се обръща.

54

Анонимен

преди 3 години

Тръмп губи изборите! Аре събудете се вече! НормалноВероятно, но не 100% сигурно. Засега Тръмп взима големия Джорджия с 99% преброени (16 гласа) и води убедително в другите освен Невада. Вземе ли Байдън Невада, печели изборите с точно 270 гласа. Той води с 0,9 процента, но само при 76% преброени гласове. Ако нещата там се обърнат и Тръмп го вземе, най-вероятно печели изборите, защото Байдън трудно взема останалите 4 щата.

53

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаМай няма да е така ...

52

баба мара

преди 3 години

какъв президент е този ш-у-т да кара гмо мозъците да пият белина да се махаи идва следващата мумия

51

Анонимен

преди 3 години

Тръмп губи изборите! Аре събудете се вече! Нормално!

50

Леле мале

преди 3 години

"Легални действия" Хахахаха. Като преписвате поне се образовайте и мислете!!! Legal actions са съдебни действия

49

хахаха

преди 3 години

Тази сутрин в Белия дом чули Мелания да казва : - Скъпи, да пусна ли една прахосмукачка в Овалния кабинет или да оставя Джил Байдън да го свърши това ?

48

Истината

преди 3 години

На предните избори се пишеха същите неща. "Тръмп бил посърнал", "Хилъри крачела уверено към победата", и т.н., и накрая Тръмп президент. Сега ще е същата работа. Тръмп е от стара коза яре и неведнъж показаа, че е с няколко хода напред пред противниците си. Сто на сто е замислил нещо.

47

Германец

преди 3 години

Broeneto e spriano - kuklovodite zad Trump i Biden umuvat...---*** обаче ги разобличи кукловодите... те от столетия стоят на сянка в своите тайни общества и дърпат конците на правителствата по света... но ето че в *** си намериха майстора!!!Who would've thunk???

46

Toi

преди 3 години

Разбрали недоразбрали Днес.бг. Penske не е компания за местене на мебели, а е компания за камиони под наем т.е. ако ще и Тръмп може да си го е взел и сам да си мести багажа, ако иска(това на бъзик разбира се) или най-вероятно е компанията, която е организирала предполагаемото парти за след изборите си е взела камион под наем и си изнася нещата.

45

Анонимен

преди 3 години

Надявам се сега Тръм да се ядоса и най накрая да подпука тези демократични джендърри, всички доказателства за мръсотиите които са правили, няма да е лошо да започнат да излизат вече.

44

Анонимен

преди 3 години

сравнение с президентския комплекс на Ердоган - за 1 Милиард Долара - с над 1300 - помещенияДа, те диктаторските режими върху не особено интелигентен народ са известни с това - палати, сараи.Развитите демократични страни - не особено. В Белгия ли беше, дето депутатите ходеха на работа с колела и градски транспорт...

43

Джедай Мастър

преди 3 години

Какви "легални" действия е предприел?

42

Анонимен

преди 3 години

Не виждам добре товарят или разтоварват камиона? :D

41

Анонимен

преди 3 години

Дали тръмп не им направи капан, говорят, че готвел масови арести за фалшифициране на изборите и престъпление против USA, ще разберем тези дни. Интересното е какво прави Русия сега, полярната мечка сякаш спи в дълбок зимен сън, или готви нещо много голямо заедно с тръмп.

40

Хаха

преди 3 години

На разочарованите тромпетисти съм подготвил друг духов инструмент - кожен, рунтав. Не тъжете!!!