9

Анонимен

преди 3 години

Па много им се е откъснало на съдиите, бря!За разни "вип-ове", дето се съдят за обида, че са си казали истината, присъждат петцифрени суми, а за психотравмите на това дете даже много им се е видяло.

8

kiril

преди 3 години

До СтайковНаистина това са едни от най-безотговорните хора. Трябва да има здрави санкции!

7

kiril

преди 3 години

Поредното безхаберие от страна на държавата. Докога едни и същи проблеми ще остават нерешени? Какво трябва да се случи , че някои хора да почнат да си вършат работата?

6

Анонимен

преди 3 години

До Стайкови 10 000 са малко. Размера трябва да е такъв, че общинарите да могат да сметнат, че ако са били направили необходимото да няма бездомни кучета е щяло да им излезе 10 пъти по евтино. Те не плащат с техни пари, плащат с данъци, но повече плащане по искове на граждани, по малко за обществени поръчки и крадене и така ще се научат. Но ако пък има наказателна отговорност за кмет на община още по хубаво.

5

Общината

преди 3 години

Трябва да има закон, който да позволява Общината или държавата да взема парите за глобите от злобните стари моми и НПО-тата, които се "грижат" за животните като просто им хвърлят храна през терасата или им правят къщички на обществен терен. Да, да знам, че аз съм злобен, а детето само си е виновно.

4

Американ

преди 3 години

Общината като "твръди, че кучетата не са бездомни" за x.я ли се държа та не взима мерки? 5000 са малко!

3

Анонимен

преди 3 години

Във всички населени места, това е проблем. Бездомни, изгубени или собственост на някой, кучетата без повод трябва да бъдат хващани от улицата и подлагани на евтаназия, заедно с котките, че няма отърване иначе. Общината си мисли, че като им сложи по еедин етикет на ухото и им резне органите всичко е 6 - да ама не, животните се събират на глутници и притесняват хората, да не говорим, че все пак цапат, а за котките никакъв контрол. За домашните също трябва да има контрол.

2

Анонимен

преди 3 години

Дивашка държава. Кучето е свещено животно. Не могат да разкарат бездомните, агресивни хищници от улиците, понеже безбройни бабички и стари моми ги пазят на живот и смърт.

1

Стайков

преди 3 години

Много са малко. Вероятно не е взета в предвид психическата травмо върху детето. При такова ухапване, глобите трябва да са над десет хиляди лева, независимо дали кучето е частно или общенско. Само така може да се сложи ред в развихрилата се кучемания и кучеманска безотговорност...